reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam sniadaniowo ze sniegiem za oknem :( mamy -3 ale swieci slonce ,wiec napewno pozniej bedzie cieplo. Wczoraj wieczorem wyslalm malza po proszek do prania i co ? przyniosl 700 chusteczek baby fresh papmersa i 2 smoczki bo akurat spotkla kolege i ten mu tak poradzil :) oj ci faceci :) Z jednej strony sie ciesze ze malz sie stara ,ale z drugiej .... to przeciez jeszcze pol roku :)

Bardzo wesola historia, musisz miec super meza :tak:

Witam sie po raz pierwszy raz dzis.. od rana nadrabialam zaleglosci w czytaniu, tego co tu napisalyscie - a ze jestem w pracy, wiec ciezko sie skupic :-)

Toshi gratuluje udanej wizyty. Kerna trzymam kciuki.

Mnie od paru dni co wieczor dopada zgaga - ratuje sie cukierkami halls strong, ale chyba to juz tez przestaje dzialac..

Pozdrawiam. U mnie sloneczko :-)

reklama
Dziewczyny ja na razie uciekam cos zrobic choc sily nie mam a tu tyyyyyyyyyyyyyle roboty, pranie sprzatanie zero pomyslow na obiad. I do tego ten ponury widok za oknem i rozwalajacy bol glowy od 3 dni. Wykoncze sie. Buziaki

Magi to rzeczywiście długo wyczekiwaliscie maleństwa,my sie staralismy pełen rok i dla mnie to była wiecznosc ale 3,5 roku (wow):) ale najważniejsze ze udało nam sie zafasolkowac i będziemy szczesliwymi mamuśkami

No troche długo ale w tym były przerwy, bo na pocatku był taki cel potem odpuscilsmy sobie i powiedzielismy co ma byc to bedzie , nie ma co sie na siłe starac( tym bardziej ze duzo czytałam ze jak pary bardzo sie staraja to nie moga bo cos sie blokuje), ale znowu przyszedł czas ze powiedziałam sobie oj babo juz 31wiek mija a tu nic i jak tak dalej bedzie to juz nie bede chciała z wygody, bo niewyobrazałam sobie isc na komunie dziecka z balkonikiem..hiii postanowilismy sie umówic do specjalisty, no i juz dalej wiesz jak było...hiii idzie juz 12 tydz ciązy

Witam się i ja
Mam dziś mega powera byłam już na zakupach zrobiłam ciasto i sałatkę, na obiad przyszykowałam dzwonki z łososia w panierce.Za oknem tak śnieży że świata nie widać a ja chwyciłam za łopatę do śniegu i w kurzawie odśnieżałam.
Od 2 dni nie mam mdłości, nawet z rana już herbatniki na przekąskę nie są potrzebne, śmiało wytrzymuję do śniadania :)
Do tego od kilku dni ciągle mnie stuka maluszek w brzusio.Na początku było to uczucie jakby pękała mała bańka mydlana a teraz to już troszkę mocniejsze puknięcia.
Nie żebym specjalnie się wsłuchiwała, ale jak leże wieczorem czy rano to czuje to moje maleństwo wyraźnie i za dnia też daje o sobie znać a zaczęło się tak niewinnie dla beki przyłozyłam kilka dni temu ręce do brzusia i mi 3 razy pękła bańka pod ręką następnego dnia tao samo.
Niesamowite, że już czuję mojego skarba, ale się cieszę bo uwielbiam to uczucie.
Co do tego kto wie o moim 3 maluszku to wpierw wiedział T. i jego siostra a jak już zrobiliśmy 2 test to wtedy T. powiedział rodzicom a ja mojej mamie i siostrze i zaufanej przyjaciółce i mężowi wysłałam smsa , aby go licho ze złości strzeliło hahaha.
Wczoraj wstawiłam na mój profil na n-k fotkę z usg i miałam chyba rekord wchodzenia na mój profil hihi.
Ja tam nie mam powodu, aby ukrywać swój stan w d... mam co ludzie powiedzą to moja sprawa, ile dzieci będę miała choćbym miała mieć całą 11 i założyła dróżynę piłkarską hahaha
Jak widać humor mam dziś superowy i każdej mamci takiego życze a tymczasem mykam do piwnicy napalić w piecu :)

beniaminka kurcze troche Cie rozumiem, bo aj niedawno powiedziałam moim rodzicom..jakos nie mam znimi dobrego konaktui przez to zwlekałam ile sie da. Potem jakoś przy okazji wydusiłam to z siebie i mam problem z głowy. Oni sie ucieszyli, ale ja jakbym nie musiała to pewnie dalej nic bym nie móiła...a tak to reszta znajomków wie, rodzina ..chyba już wszyscy:tak::tak:
a co ty sie tym wiekeim tak przejmujesz:confused::confused::confused: no wiesz..skoro zaszłaś to widać stara nie jesteś:tak::tak:

Pysia widze ze jestes przebojąwa babką, i prącą do przodu mimo wszystko i na przekór wszystkim. Takie kobitki Kocham!!!Ja jestem przeciwieństwem- niestety :( , a chciałabym byc taka jak Ty. Ja sie ciągle zamartwiam o przyszłośc i wogole...głupia Ja, ale tak niestety jestem skonstruowana i to źle wpływa na moja psychike i teraz na moją fasolke.

magi podaj łapkę:sorry2::sorry2::sorry2: ja jestem specem...powinnam dostać dyplom od zamartwiania się:sorry2::sorry2::sorry2: serio..potrafie sobie wmówić wszsytkei choroby a potem nocami nei sapć..no koszmar jakis. Ale panuję nad tym bo przecież tak się nie da:no:

Kerna, mój to na moje narzekania odpowiada czasem wymownym milczeniem, pewnie ma czasami tego dość..hiiii

A co do narzekania to cos mnie kłuje od rana tak nisko, chyba szyjka, co to moze oznaczać? Juz dawno mnie tak nic nie kłuło .

Pysia ja też już ponad tydzień coś tam czuje ale to takie jakby łaskotki były tak jakby mnie maleństwo od środka łaskotało mówią że to nie możliwe że tak wcześnie coś czuje i to z pierwszym dzieckiem

reklama
ee pewnie rośnie i temu tka...na usg wszsytko się wyjaśni a stres nie pomaga!!!!!!!!
Mój mnie opiernicza jak zrzędzę....:sorry2::sorry2:

Do góry