reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

DOROTKA dzisiaj mieliscie szczepienie na odre itd? i po tej szczepionce tylko miesiac odstepu na ostatnia dawke na pneumokoki? my tez mielismy teraz szczepienie na odre swinke i rozyczke i pani doktor powiedziala ze dopiero za 3 miesiace mamy przyjsc na ostatnia dawke na pneumo zeby organizm odreagowal po tym szczepieniu co teraz miala. W necie tez czytalam ze pomiedzy szczepieniem na odre swinke i rozyczke powinien byc wiekszy odstep czasu do kolejnegho szczepienia wiec nawet jak by lekarka powiedziala ze mam byc zalozmy za miesiac to i tak bym odczekala na pewno dluzej ale na szczescie sama mowila ze szybciej niz za 3 miesiace mamy nie przychodzic...

reklama
Maja napisalam to co mi pediatra powiedziala,a ufam jej bardzo
powiedziala ze za miesiac mozemy przyjsc na kolejne szczepienie a teraz wypadaja pneumokoki,nie czytam co jest w necie napisane,odkad mialam w tej ciazy toxo i naczytalam sie bzdur
jesli tylko julcys nie przywlecze nic z przedszkola i nie bedzie chora i oli nic nie zlapie to pojedziemy na szczepienie

buzka dla Was

Maja zrób jak największy odstęp po Mmr jeśli mogę doradxić..oraganizm dlugo bedzie dovhodxił do siebie i trzeba dać mu czas.
Jutro idziemy balowacpaznokcie pomalowane tylko checi brakna tańce

ale puchy, ale weekend to ja sie w sumie nie dziwę, ja dziś sama wieczorem Franek śpi, więc teraz czas dla mnie- zamierzam go dobrze spożytkować

witam,
czytam was codzień ale weny nie mam na pisanie, dopadło mnie przesilenie jesienno-zimowe i depresją zajeżdżam:baffled: No wiecznie jestem zmęczona - wstaję zmęczona i kładę się spać padnięta:no: nie chce mnie sie z domu wychodzić itp.:no:

Poza tym Maks w nocy też drapaczkę włącza, nie pomaga ta Clemastyna:crazy:
Te maści też nic a za 10 g maść ponad 70 zł dawałam i wg mnie do dupy !!!
W dzień jakoś jeszcze daje rady ale w nocy chyba mimowolnie się drapie do krwi:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie, dawno mnie tutaj nie było i dobrze, że zajrzałam, bo kurcze przeczytałam o szczepieniu.
Chciałam zaszczepić Kamila na pneumokoki po ukończeniu roku a tu kurcze od września non stop chorują te moje dzieci. W poniedziałek skończył się antybiotyk a od piatku Kamilowi znowu leci gęsta wydzielina z nosa.
Do tego non stop chodzę do lekarza, a żadna lekarka nie raczy przypomnieć o tym szczepieniu odra,świnka, różyczka.
Znowu te pneumokoki się przesuną i znowu będę się denerwować.

Ja dalej ledwo wyrabiam z czasem i jestem już zmęczona a dopiero najgorsze przede mną tzn. sniegi, roztopy i ubieranie dzieci i bieganie do przedszkola, chyba dlatego Kamil znowu ma ten katar. W przedszkolu ciepło a ona ubrany w wózku czeka sobie więc potem choruje.

Nie zamęczam was, ale dobrze, że dziś zajrzałam bo przynajmniej sprawdziłam kalendarz szczepień.
Miłego dnia:)

Do góry