reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

witam wszystkie przepraszam za moja dluga nieobecnosc...melduje sie ze jestem i u nas oki ... wczoraj doliczylam sie czterech wychodzacych zabkow tak wiec wiem skad to nocne wiercenie, pobudki , marudzenie... no ale damy rade a zebow bedzie juz 14 :szok: dopiero co sie urodził hehe dzis jestem padnieta przez wlasna glupote zachcialo mi sie okna myc a placy wysiadly juz w polowie :/ ale dociagnelam juz do konca i dlatego sie juz zegnam i ide spac papap

reklama
Potwierdzam u nas już zimno i przymrozki poranne:tak:
U nas na razie z zębami spokój wyszło 8 i na razie spokój, widac to zwłaszcza w nocy bo teraz troszkę lepiej śpi:-D ale za to ta skóra swędząca to mu nie daje spokoju, bidulek jak tylk dorwie gołą stopę to drapie jak szalony:dry:

A mam do was pytanko - wasze dzieci też namiętnie zrzucają buty w wózku? Bo Maks dłużej niż 10 minut ich nie ma i każda ponowna próba ich nałożenia kończy się tym, że jednego wkładam a drugiego już ściąga:dry:
A drugie pytanie do mam, które mają spacerówkę z wózka wielofunkcyjnego, czy dzieci wam się w nich mieszczą??? Maks ma zgięte nogi jak siedzi, chyba że na sam dół opuszczę podnóżek ale wtedy namiętnie próbuje się zsuwać:sorry2: Nie wiem jak to zimą będzie gdy dojdzie śpiwór, on chyba mi się nie zmieści

hejka

weszlam zyczyc Wam spokojnej nocy
bylam z dziewczynkami u tesciow prawie caly dzien,wrocilysmy po 20,umylam je,spia i weszlam na chwilke

spokojnej nocy

Gaja moja nie zrzuca butow,za to namietnie zdejmuje czapke,a ma przejsciowke bez sznurkow do zawiazywania wiec ma pole do popisu

spokojnej nocy

Witajcie dziewuszki:) dawn osie tutaj nie udzielalam ale przyznam szczerze ze co jakis czas wchodze i sobie podczytuje tylko jakos nie moge zebrac sie do napisania do was:( przepraszam ze tak od razu wyskakuje do was z problem male chodzi mi o szczepionke ktora w kalendarzu jestes teraz obowiazkowa na odre swinke i rózyczke w wieku 13-14miesiac mamy jutro isc na to szczepienie i strasznie sie nad tym zastanawiam bo nasluchalam sie i naczytalam tyle o tej szczepionce ze mam okropne watpliwosci są juz mamusie ktore maja dzieci po tej szczepionce mozecie opisac reakcje na to szczepienie czy wszystko byl ok i doradzic troszke?? mam straszne zachwianie decyzji:(

Maja skoro nie jestes pewna ze dobrze zrobisz szczepiąc to odsuń to na później i daj sobie czas na podjęcie decyzji.Ta szczeionka jest chyba najgorsza i nie możesz podjąc decyzji jeśli ktos Ci tu napisze ze szczepił i bylo super.Kazde dziecko jest inne i kazde inaczej reaguje na wstrzykniecie do ciałka takiej substancji.Musisz byc świadoma ze jest to szczepionka bardzo niebezpieczna,toksyczna.Nie chodzi tu o to, ze po podaniu dziecko zapadnie na Nopa na drugi dzień.Chodzi tu o zatruwanie malego organizmu metalami ciezkimi,konserwantami,tkankami zwierzęcymi lubrakowymi i innymi nawet nie zbadanymi do konca skladnikami których obecność ma wpływ na przyszłe życie(zdrowie)

Ostatnia edycja:
Brrrr lodowa. A moja mala nadal kurtki na zime nie ma:wściekła/y: Podobaja mi sie kurtki typowo chlopiece, ale przeciez nie zaloze jej kurtki z autkiem, albo rycerzem na koniu:sorry:
Gaja biedny Maksiu. U nas buty sa w porzadku, gorzej z czapka. Tak jak u dorotki. A mignelo mi tez pytanie co do spacerowki. My mamy wozek jedo i bez problemu mloda sie w niego miesci. Tylko co z tego, jak ona chce chodzic, albo u mamy na raczkach byc, a wozek ja parzy:crazy:
Justyna to chyba trzeba sie lepiej organizowac, albo cos odpuscic. Poniewaz to pierwsze mnie tez nie bardzo idzie,to odpuszczam:-p A wczoraj to nawet mi sie udalo poczytac w wannie. A prasowanie czeka i chyba sie nie doczeka, powedruje do szafy nieuprasowane:tak:
Maja ja tez mam watpliwosci co do tej szczepionki. Zaprzyjazniona pielegniarka radzi szczepic, bo podobno bez szczepienia sa straszne powiklania, szczegolnie po odrze. Natomiast to co pisze kerna, przeraza tak samo, jak te powiklania:-(Badz tu czlowieku madry

reklama
hej !! my jestesmy po szczepieniu ale u nas tylko przeciwko odrze szczepia .. nie mam pojecia dlaczego i nie winikam ja bylam szczepiona i wszyscy wokol mnie tez takze ja nawet nie zastanawiam sie czy szczepic czy nie bo uwazam to jako "obowiazek"... sadze ze nie zaszkodze a pomoge... ale kazdy swoje zdanie ma i nikomu nie bede mowic co ma robic... co do wozka my mamy tako a maly i tak sobie siedzi z podwinietymi nozkami na oparciu raczek bo poprostu tak mu wygodnie tak lubi :) a na prostych tez sie miesci czyli bez problemu bedzie zimą :) my na zime tez juz wyposazeni wlasnie czekam na przesylke zamowilam w neciku kombinezon dwu czesciowy a w lidlu kupilismy kozaczki ktore tez bardzo polecam ogolnie uwielbiam produkty firmy lupilu ... boze dziewczyny za mna juz 2/3 ciazy po nocach juz spac nie moge to jest straszne ... i chyba bylo by na tyle ide wysuszyc wloski i do miasta zrobic zakupki a dzis zimno strasznie :/

Do góry