reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

elo
juz po gosciach, Franko padł , wrażenia go wymęczyły mam nadzieję ze w nocy nie bedzie sie budzil tak czesto .
Szczoteczke kupiłam, wielka podjarka - mam takie cuś co mama i moge też mietolic w buzi:-D
Ja sama bo b do pracy wezwali, wiec nudy , a na wieczorne spa nie mam siły, zwyczajnie za leniwa sie zrobiłam:eek:
ja ubieram na cebule, wartswowo, zeby w razie co to zdjac, ja mam manie na punkcie nie opatuamnia dziecka, jesli nie takiej koniecznosci, sam nigdy nie lubialm byc przegrzewana i Franka też staram sie dopasowac do pogody, drazni mnie wdiok nadmiernie opatulonych dzieci. Choć pewniez drugiej strony ja wygladam na matke wariatke bo dziecko wg innych za bardzo wyziebiam, ale póki co prócz kataru nie chorowalismy.
Na spacer kurteczka przejsciowa, bez ocieplacza , cienka bawełniania czapka, dzinsy, lub bojówki, sskarpety buty, chusta pod szyje bo , franke zapiety pod szyje sie wije jak szalony, podjerzewam ze jak sie mocniej ochlodzi to i rajtuzy zaloze,a pod kurteczka, bluza i pod nia body w razie jak zgrzania zdejme bluze,a w sklepcha gdzie kolwiek od razu go rozpinam czape chuste zdejmuje.

reklama
mały spi, ja wcinam kolacje i ide zaraz w kime bo mały zasmarkany wiec pewnie czeste pobudki beda. I w dodatku juz pokasłuje...dopiero jesien sie zaczeła a ja juz mam dosyc takiej pogody:-:)-(

Dorotko Twoj małz juz spi, a moj jeszcze do domku nie wrocił, prosto po robocie pojechał na piłke i tak co czwartek wiec pozytku tez 0:tak::-D

Kredka ja juz małemu rajty zakładam na spacer, wydaje mi sie ze w samych spodenkach bu mu zimno było..ale moze sie myle, szkoda ze mi jeszcze nie powie tego:-D

dobrej nocki

Mój Max wala się po łóżku i wyje bo na próbę obcięłam mu czubek smoczka. Żeby spróbować go odzwyczaić. Nie płacze tylko tak wyje i daje znać, że chce spać ale nie umie zasnąć.

Kasik ochoty i tak na cosik tam brak wiec w sumie to na dobre wyszlo:tak::rofl2::rofl2:
buszuje w necie
poniewaz wakacje uszczuplily mnie o pierwszego zeba,tak mnie cholera bolala,wiec czeka mnie zrobienie implanta
ale teraz zaraz po tym wydatku tak mysle o laserowej depilacji,zgadalam sie z kolezanka ,znalazla na grouponie ciekawa oferte i stolicy,ja w sumie tez znalazlam w radomiu i ot gdzie w gabinecie stomatologicznym i tak wlasnie o tym mysle

implanty to mnie by ze dwa sie przydały, droga sprawa , ale moze uzbieram w końcu:eek:
Hausfrau czytałam o tej metodzie , skracania smoczka, ja na razie nie probuję, bo w sumie on zasypia a potem wypluwa a dziś nawet bez smoka padł, powodzenia i wytrwalości.
Kasik ja rajtuz nie ubieram bo te dzinsy czy bojówki sa podszyte bawełną to na razie wystarczy, tylko w zasadzie gorzej z raczkami, czasem zimne mocno ale rekawiczki to ja se moge na uszy założyć i nimi klaskać a Franek i tak ich nie da sobie założyć, a jak da to zaraz je ostentacyjnie wywala:szok:

Akardek no troche droga sprawa ,ale cos musze zrobic,nie mam 5,a to troche podczas smiania i mowienia widac i dentysta bez zeba
tak sie zbieram wlasnie juz kolejny miesiac,a mialam we wrzesniu zrobic
ale sie zbiore ,coz i tak musze:rofl2:

czesc dziewczyny u nas słkonecznie ale strasznie zimno wiec Lenka w przejsciowej kurteczce rajstopkach nie za grubej czapeczce i rekawiczkach bo raczki juz zimne ma jak chwile pospacerujemy synek w przedszkolu a ja zero pomysludzis na obiad jakies pomysly moze?????:-D pa

reklama
Hej ,
Widze ze z chlopami to wiele z nas ma urwanie glowy, no taki gatunek, kochac albo porzucic, a jak kochac to z całym inwentarzem ;-)

Magdzik mocno, bardzo mocno trzymam kciuki za udany zabieg, by sie szybko goiło i nie bolało nic a nic. !:happy2: Trzymajcie się dzielnie.

Dorotko, trzymajmy się, zobaczysz przyjda i dobre dni, musmy w to wierzyć :happy2:

Toshi, Marta witajcie :)
Agata powodznia na USG ! :)

Gaja, idz do lekarza, zdaje sie se samo nie przejdzie, moze dyskopatia, jak tak dlugo Ciebie trzyma, ja mam i wiem jak zaczyna bolec w tym miejscu, ze to jest to. Koniecznie wymus skierowanie na TK lub MR , na zwyklym rtg moze nie byc widac . Zdrówka!

Akderk, u nas jak nie bylo zabkow to myslismy najpier wacikiem a potem juz szczoteczka sama przegotowana woda i tak sie nauczyla, ze teraz ząbki pucuje bez problemu.

Tosiu, dobry dowcip :tak::-D:-D:-D:-D Lubie takie abstrakcyjne :)

Ksiulka, macie juz 15 zabkow, wow !!! U nas 12 i ciekawa jestem co teraz w kolejnosci wyjdzie, zdaje sie ze powinny byc trojki, ale to chyba w wieku 18 miesiecy :szok: ? A ona znowu palce tam wklada, wiec na bank idą, tylko co?

Joasiu, o tak to sa sprawy osobnicze, spanie , jedzenie, rozwój...moja Julka spala lepiej jako niemowlak malutki i starsza tym gorzej, co zrobic :)

Dobrego dnia!!!

Trzymajcie sie cieplutko, sorki jak pominelam kogoś :zawstydzona/y:

Do góry