Dzien dobry,
U nas Ok, troche mało czasu, bo wymieniamy się z P opieka nad Julka, ja rano potem do pracy i odwrotnie, teraz tatus kapie mala codziennie i usypia, o dziwo udaje sie bez cyca, ale łatwo u nie jest. Troche pomaga moja mama z doskoku, moj tata sie rozchorowal na paragrypsko i łatamy dziury jak sie da, o 15 przyjedzie braciszek Julki to zabierze ja na długi spacer, ma jeszcze wolne , bo dopiero od pazdziernika zaczyna zajecia na uczelni. Takze jakos te chrzciny ogarniemy.
Dorotko, nie wiem za co podziekowania...ale dziekuje i takze przesyłam buziaki :*
Mam nadzieję, ze już wszystkie jesteście zdrowe. Ja też uważam, ze dobry masaż potrafi zdziałać cuda, do dzisiaj czuje się całkiem nieźle, a było tragicznie z kręgosłupem. Dziekuje za info o rozmiarach, czekam na ten kombinezon z Wójcika ( używka) bo 74/80 jest ale ponoc duze wychodza, zobaczymy.
Ropucha, przykro mi w związku z kłopotami finansowymi, kurde...takie paskudne czasy, wielu z nas boryka się z tą huśtawką finansową, oby wszystko poszło po waszej myśli. A malutka, zobaczysz lada dzien pobiegnie sama, to sie dzieje nagle
Marietta, u nas tez pobudki nocne, wiecej i czesciej niz jak byla niemowlaczkiem malutkim, co zrobic... I nie myśl jeszcze o porodzie, zawsze tez mozesz rodzic w innym szpitalu
Przykro mi z powodu dzidziusia koleżanki :-
confused::-(
[*]
Malgos,Kerna pozdrowionka przesyłam :***
Przyszla Mamo to rozwolnienie najprawdopodobniej po antybiotyku, niestety czesto tak sie dzieje, bo wyjaławia cały organizm, podaj koniecznie probiotyk( pałeczki kwasu lekowego) ten Enterol bodajze to wlasnie probiotyk, tylko nie znam dawek , ja podaje biogaia lub dicoflor30
Lece szorowac ostatnie okno, bo moj kochany P umył az 3 okna !!!
:-) Kofany jest
Pieknego dnia, po chrzcinach moze bede czesciej, jak sie tylko uda. papap