reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziewczyny,
może przyda Wam się kod na chusteczki babydream 6 szt.
w kartonie w promocji "ustrzel okazję" w ROSSMANNIE
21,49 zł na 12,98 zł.
:-Dzainteresowane???:-D
Zainteresowane tylko ze ja juz druga pake kupiłam za ta cene w przeciagu 2 miesiecy....chyba ze sie cena niedługo zmieni na wiekszą to rzeczywiscie super okazja:-):tak: Ja je nawet lubie, lubie.:tak:

Hejka!

Mój Max był ostatnio ważony 22 grudnia i miał wtedy 60cm i 6300 gr.

Kasiona naprawdę goń go na badania!!!!

Dla wszystkich z kłopotami skórnymi u maluszków: Od wczoraj używamy na plamy na ciele kremu z tej serii: PHYSIOGEL , niestety nie wiem czy jest dostępny w PL. Na razie skóra nie czerwieni się po kremowaniuu a to już duży sukces.
Ten krem jest dla osób z AZS i innymi chorobami skórnymi i kosztuje 15 Eurosów za 100 ml.

Pozdroski!
Kochana a gdzie kupowałas? w aptece?

Hejo...

kurde Kasiona zdrowka dla meza..a jak On sie teraz czuje???

ta promocja w carrefourze mnie interesuje bo my uzywamy tych chusteczek i jak dla mnie najlepsze..ale najblizszy carrefour jest w szczecinie wiec moze w srode kupie jak pojade do ortodonty:)

moj maly dzis nie je i duzo spi..martwie sie;/

hej laski!
u nas dzis nc jakas niespokojna wyjatkowo byla najpier mala nie mogla zasnac a pozniej budzila sie co chwile ale to chyba jeszcze nie zeby bo nic nie widac choc slini sie niemilosiernie w ciagu dnia teraz spi slodko juz jakos godzinke wiec mam czas was ponadrabiac kurcze czekam na te fotokubki :tak: jestem ciekawa jak wyszly mysle ze dziadkowie beda zadowoleni z takiego prezentu:-D

kasiona- oj matko tty to mialas dzis stresa nie zazdroszcze ale faktycznie jak mowia dziewczyny wyslij go na dokladniejsze badania

ja wpadne po weekendzie bo wyjezdzamy do rodzicow wiec do poniedzialku lub wtorku mamusie
milego weekendu pa....

Małgos moze przez pogode...mój dzis mega marydny, lezec nie , siedziec nie , spac nie choc 10 min pospał...grrr
Kasiona no własnie jak tam Twój kochany sie czuje?
Tosia dzieki za info...zaraz se obejze oferty polskie.

reklama
nie martw sie malgos na zapas moze to zabki moja Lenka tez tak juz miewala jak ja katarek lapal to 2 dni mi bardzo duzo spala i malo jadla i jak sie czosnku najadlam to chyba musialo mleko smierdziec widocznie bo jadla jak za kare po troszku

Do góry