reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

I widzisz Lilu, tyle łez przez teściową niepotrzebnie. Nikt nie jest tego wart. Wszystko się ułoży, bo skoro już wylądowali u notariusza, to musi być wszystko ustalone:-). A za Twoją malutką i jej obrót trzymamy kciuki, ćwicz wytrwale, a wszystko będzie dobrze!!!
Ja już teraz mam wizyty ustalane co 2 tyg , a chodzę na NFZ, to tym bardziej nie powinno mu się spieszyć...

Agusska, jesteśmy z Tobą!!!

Dziewczyny jak któraś ma życzenie , to czekam na numery. Ja też mam dużo miejsca w telefonie:tak::-D.

Ostatnia edycja:
reklama
Lilu faktycznie teraz wizyty powinny byc czesciej niz co 4 tyg... moze Twój lekarz ma urlop?? ale zaraz Ty jestes w 34 tyg to ja na tym etapie tez malam co miesiac dopier ta wizyta ktora mam w czwartek jest skrócona z 4 na 3 tyg

pranko white uprane ja uprałam po raz pierwszy w tym programie dla dzieci, zobaczymy jak będę wieszać.
Czy wasze dzieci też tak często mają czkawkę , bo moja lenka to 3/4 razy dziennie przez parę minut, ale to dopiero od niedawna, mam nadzieję,że to nic niepokojącego.

Onionku ja tez zakupiłam fasolkę, ale do tego mięcho mój P nie zadowolił by się samymi jarzynami.

Lilu - to sobie teraz poodpoczywasz:))))a pewnie juz jutro bedziesz tesknila za dziecmi:)a co do tesciowej?to dobrze, ze Ciebie tam nie ma...masz racje niech synkowie sobie z Mamusia radza:)))

ja mam znowu lenia..w dodatku syn Kochania, przewraca sie na kanapie, wciaz w pizamie, zeby nie umyte, lozko nie poscielone...a co ja mu moge powiedziec?najlepsze, ze chyba przez caly dzien z glodu umrze...bo za kazdym razem jak pytam czy chce jesc, to sie tylko krzywi....a niech tam!!!!!!moze sie boi , ze go otruje??????ide tego 3-bita robic, moze sie skusi laskawie?

Gaja ale zes sie nam rozbestwila:-D
wszystkim mającym dzisiaj wizyty POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny czy to nie dziwne, ze teraz na wizytę mam czekać miesiąc a chodziłam już co 3 tyg.???? nie powinnam teraz chodzić częściej??? przeraża mnie tak długie czekanie na info czy mała fiknęła koziołka:-(
U nas w 9 miesiacu chodzi sie co tydzien

A ja mialam dzis pracowity dzien moj maz przyjechal z Polski i przywiozl mi 10 kg ogorkow, wiec sobie zakisilam i kilka w occie zrobilam. Tak wiec mam 20 sloiczkow z ogorasami i 3 sloiczki z jagodami zrobione. A na dodatek zrobilam dzis pierogi z jagodami i padam na pychol.

A lilu nie tylko ty masz problemy z tesciowa , moja wlsanie skometowala to , ze jestem w ciazy , ze nie chcialo mi sie robic ( a taka mialam dobra prace) i wymyslilam sobie ciaze , zeby moj M musial teraz na mnie robic.
Noz ku....a chyba sie wybiore na grzyby i grzybowa dla niej zrobie.:wściekła/y:

Lilu faktycznie teraz wizyty powinny byc czesciej niz co 4 tyg... moze Twój lekarz ma urlop?? ale zaraz Ty jestes w 34 tyg to ja na tym etapie tez malam co miesiac dopier ta wizyta ktora mam w czwartek jest skrócona z 4 na 3 tyg

ja juz od 34 mialam co 2 tyg ustalone wizyty.

pranko white uprane ja uprałam po raz pierwszy w tym programie dla dzieci, zobaczymy jak będę wieszać.
Czy wasze dzieci też tak często mają czkawkę , bo moja lenka to 3/4 razy dziennie przez parę minut, ale to dopiero od niedawna, mam nadzieję,że to nic niepokojącego.

Onionku ja tez zakupiłam fasolkę, ale do tego mięcho mój P nie zadowolił by się samymi jarzynami.

Moj na szczescie az tak za miechem nie jest :-) Fasolka jest juz ready, ale czekam az lekko wystygnie bo strasznie goraco tak ogolnie hehe..

Moj synus tez ma czkawke pare razy dziennie :-)

olcia no czuję główkę ponad moim pępkiem, już żartuję z mężem że główka( z moje punktu widzenia) na "szóstej" a powinna być na "dwunastej" ale czasami jakoś wyczuć nie mogę i już cała happy jestem że może się odwróciła a tu po czasie znowu na szóstej jest...ehhh...jak w żadnej ciąży plecy mam wyprostowane jak struna podczas siedzenia bo za nic zgarbić się nie mogę i to jest takie męczące...uffff...
sorki laski ale mam nerwa jak cholera bardzo boję się tego co będzie się działo w domu jak wróci małż z teściową...idę coś robić bo zaraz oszaleję!!!!!!!!!!

U nas w 9 miesiacu chodzi sie co tydzien

A lilu nie tylko ty masz problemy z tesciowa , moja wlsanie skometowala to , ze jestem w ciazy , ze nie chcialo mi sie robic ( a taka mialam dobra prace) i wymyslilam sobie ciaze , zeby moj M musial teraz na mnie robic.
Noz ku....a chyba sie wybiore na grzyby i grzybowa dla niej zrobie.:wściekła/y:
Saraa moja na twarzy ma to wypisane!!!!!!!!!!
jak ci zostanie tej zupy to podjadę po nią, ok??:-D:-D:-D dłonie aż mi się pocą na myśl co moja tam na mnie wygaduje:eek: jak wróci to zaraz wam napiszę co i jak:tak:

Witam poweekendowo! :-)

Wiecie co, nie opłaca się opuszczać choćby pół dnia na BB, bo można być naprawdę z wszystkim do tyłu...

Taka_ja - kciuki zaciśnięte, czekamy na wiadomość! :-)

Trixi - uważaj na siebie, jak dobrze, że jesteś już na etapie, kiedy mała donoszona! Choćby nawet coś się działo, to na pewno będzie dobrze! :-)

Lilu - ja jeszcze nic nie wyparzałam, bo ciągle jestem na etapie prania i prasowania oraz robienia niekończącej się listy, co mi jeszcze brakuje... Ale najpóźniej w przyszłym tygodniu trzeba będzie się za to wziąć...

Ja spędziłam weekend u moich rodziców, odpoczęłam i fajnie było spędzić z nimi trochę czasu :-D Czekała na mnie niespodzianka - kuzynka mojej mamy zostawiła dla mnie mnóstwo ubranek (właśnie się piorą) po synku, który wprawdzie ma już 8 lat, ale wszystkie jego ubranka przez ten czas leżały nieużywane w szafie, schowane w workach i są śliczne. W sumie dostałam 11 kaftaników, 15 śpioszków, 4 pajacyki i 2 kombinezony na zimę!!! Chyba tylko dokupię 2-3 body i ciuszków już żadnych nie będę potrzebować przez dłuższy czas, bo te są w różnych rozmiarach. Jak ja się cieszę, że tego wszystkiego nie muszę kupować i tyle zaoszczędziłam :-)

reklama
pierogi z jagodami BOOOOOOOOOOOOZE jak ja na nie mam ochote.......... chyba zrobie w sobote, chociaz przy tym moim leniu to chyba zadanie nie do wykonania....

Do góry