Widze dorotka, ze ciaza+praca ci sluzy. Ja czasem jestem zla, ze nie moge juz pracowac (takie przepisy), bo mimo ze wracalam do domu padnieta, to czulam, ze mam wiecej energii.hejka
dzien dobry
jakos tak wstalam z rana
wypoczeta i pelna energii
podsylam troszke mojej tym co brakuje
do popoludnia dziewczyny
lece sie szykowac
U mnie siara pojawila sie jakis czas temu. Zauwazylam, ze nagle mi sie pizama zrobila mokra na wysokosci piersi.Jestem pierwsza:-)
czekam na stolarza, ciężki dzień przede mną- dzionek z robolami, bleee
I takie pytanko z rana z grubej rury- czy leci wam siaa z piersi bo ja już od tyg. obserwuję jakąś wydzielinę, mam nadzieję ,że to nie objaw rychłego porodu.
WITAM PORANNIE
JA JUZ PRZY HERBACIE Z CYTRYNKA I MIODEM BO JUZ 3 DZIEN POBOLEWA MNIE OD RANA GARDLO
Na bol gardla polecam wyplukac je propolisem- pol lyzeczki na pol szklanki wody. Mnie zawsze przechodzi juz na drugi dzien
Tez nie wiem co to moze byc. U mnie ostatnio cierpna mi znow nogi. Nie wiem czy moge brac jeszcze magnez, czy juz powinnam go odstawic.kerna co do tej ręki to nie mam pojęcia od czego to może być, ale ja od 3 dni mam zcierpnięte 2 palce w lewej ręce i cały czas mrowieją, ale chwytać jeszcze mogę niestety przyczyny nie znam...
Tez sie zastanawiam nad praniem tej calej poscieli. Ja zastanawiam sie nad oslonkami na lozeczko, jak to uprac? To w srodku przeciez tez jest takie jak cala posciel, a poszewki nawet sie nie da zdjac. Chyba przejde sie do sklepu i zapytam ;-)To ja tez tak wypiore.. a podusi to sie chyba na poczatku nie uzywa prawda?
Ja bym sprobowala podpytac w aptece, albo u innego lekarza, skoro twoj jest na urlopie.Dziewczynki, mam pytanko do Was. Mianowicie od dwoch dni wszystko na dole mnie swedzi, ale upławow zadnych niepokojacych nie mam. Podmywam sie Tantum Rosa, ale to pomaga na chwile, i znowu mam ochote sie drapac. I czuje, bo widziec nie widze, ze troche mam tam opuchniete, pewnie od drapania. A ginek na urlopie i nie wiem co robic. Moze mozna jakas mascia sie smarowac? podpowiedzcie cos?
I słyszałyscie, ze wczoraj w Lublinie na porodowce dziecko wypadło na podłoge, chyba sie wyslizgnelo z rak połoznej. Tata dziecka był przy porodzie i wsio widział.
Miłego dzionka, powodzonka na wizytach
A tez slyszalam o tym wypadku W ogole nie wiem, jak to jest mozliwe??
Witam porannie. U nas padalo cala noc, a teraz jest zimno i pochmurno. Wstalam rano o 6, ale jak maz wyszedl do pracy polozylam sie doslownie na pare minut i co?? Wstalam o 9:30 Pierwszy raz w calej ciazy spalam dluzej niz do 9
Teraz zabieram sie za szybkie sprzatanie, szykowanie obiadu, a jak maz wroci czekaja nas zakupy.
Milego dnia