Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Witam w upalny poniedzialek . KAROLINKARE glowa do gory musi byc dobrze !!! Milego dnia !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo Ci współczuję i wiem przez co przechodzisz. Ja od 15 tygodnia po tych fatalnych wynikach testu PAPPA żyję w strachu, który teraz im bliżej końca potęguję się. Na każdym USG łzy ciekną mi po policzkach.czesc dziewczynki
jeziu jak goraco ... poprostu nie moge
nie pisalam wczesniej do was bo musialam sobie wszystko sama ulozyc w glowce.... po piatkowym usg:--(
pamietacie jak mielismy te straszne chwile po wysokim NT u Oliwera... pisalam pozniej ze ma on pierscien wokol naczyn glownych serca i mialo to stopniowo zanikac ..... co sie okazalo w piatek ze nie zanika i dodatkowo jeszcze jedna komora jest powiekszona w stosunku do drugiej i kolejno przeplyw przez aorte jest turbulentny cokolwiek to znaczy :-confused:. Mamy wyznaczona konsultacje we wtorek z kardiologiem dzieciecym i ona ma nam wsyzstko wyjasnic......... strasznie sie boje
tej wizyty zeby nie uslyszec ze moj maluszek ma jakas powazna wade serca........ bo nie wiem jak to przezyje:-(
nie wiem dlaczego ciagle cos nas imoje skarby spotyka... poprostu chcialabym juz do konca miec spokoj a tu widze problem za problemem jeszez dodtakowo mam jakies bakterie w moczu...............ehhh:-
wściekła/y:
Biorę 3*1 i może to faktycznie te zawroty od no-spy, mi od dziś rano brzuszek się "rozluźnił", może to zasługa no-spy a może autosugestii, no i więcej leżę i to pewnie też ma jakiś skutek.Agnieszka - ile bierzesz tej no-spy?bo takie zle samopoczucie moze byc od tego...ja jak wzielam na poczatku 2 na raz to w nocy do lazienki dojsc nie moglam!ja zaczelam od 3*1, potem wzielam 4*1, tylko na mnie nie bardzo to dziala, wiec od wczoraj probuje 3*2, i teraz juz nie mam zawrotow, moze organizm sie musi przyzwyczaic?oczywiscie ja mowie o zwyklwj nospie, bp nospa forte to podwojna dawka...tylko u mnie wciaz kazda wizyta w toalecie , badz wstanie zlozka konczy sie skurczem...zobaczymy dzisiaj?czytalam , ze czasami trzeba nawet tygodnia na nospie, zeby rozluznic miesnie...