P
pysia_23
Gość
Jak moja mama zobaczy mnie leżącą z nogami w górze to ją licho strzeli.
Właśnie mnie wysyła po 5 litrów farby do sklepu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak moja mama zobaczy mnie leżącą z nogami w górze to ją licho strzeli.
Gratkihej,dziewczynki poszlam jak po burzy zdane
tak BARDZO IM współczuję ale z drugiej strony kto dał prawo deweloperowi budować tam osiedla, skoro w 97 była tam w oda, jest to teren zalewowy, pewnie kupili grunt za bezcen, taniej puścili mieszkanka i teraz takie konsekwencje....U nas zbiera sie na burze. Idzie od Poznania taka ciemna chmura i grzmi już od pół godziny. Szkoda bo zapowiadało sie na piękny dzień do wieczora.
Mam nadzieje że te dni co padało w nieskończoność są za nami bo grożą falą na Warcie. Przyjaciółka sie boi bo mieszka przy Warcie. Zobaczymy co sie będzie działo. Najwyżej ja przygarniemy a jej babcie do rodziny wywieziemy.
Dziewczyny słyszałyście o tym jaką chamówę zrobili ludziom na Kozanowie we Wrocławiu? Współczuje im bo też bym miała ochote rozerwać co po niektórych z tych mądrali.