reklama
Witam wieczorkiem
Ritka i Dorotka super, że same pomyślne wieści na wizytach:-). Gratki dla Was.
Sylwia leżakuj, i oby to wstretne choróbsko opuściło Cie jak najszybciej;-)
Małgos, to ogródek pewnie bedzie super wygladał. Tylko nie przemeczaj sie za bardzo;-) . Oj jak bym chciała padać ze zmeczenia, ale na razie to padam z nudów podczas lezenia. Ale wszystko dla dzidzi, oby do wrzesnia szczesliwie wytrzymac.
Zmykam na seriale:-)
Ritka i Dorotka super, że same pomyślne wieści na wizytach:-). Gratki dla Was.
Sylwia leżakuj, i oby to wstretne choróbsko opuściło Cie jak najszybciej;-)
Małgos, to ogródek pewnie bedzie super wygladał. Tylko nie przemeczaj sie za bardzo;-) . Oj jak bym chciała padać ze zmeczenia, ale na razie to padam z nudów podczas lezenia. Ale wszystko dla dzidzi, oby do wrzesnia szczesliwie wytrzymac.
Zmykam na seriale:-)
Dzis była wizyta u ginka, bylismy razem w koncu! Ale w sumie oprocz bijącego serduszka to nic nie widzielismy, dostalam skierowanie na wszelkie badania oraz zwolnienie-ograniczenie chodzenia, chociaz dobrze sie czuje, a ginekologicznie tez jest ok, szyjka zamknieta aaa i z ciekawostek to termin mam na 8, wrzesnia, powiedzial ze raczej pomiedzy 8 a 12 moge urodzic, w nast. m-cu dokladniejsze usg płci nie widac, dziecko ustawione miednicowo, ruchliwe i serduszko puka w rytmie cha-cha. To tyle, padam na ryjek juz pa pa
Olgadom
Fanka BB :)
Krycha, na razie to kupiłam dla Jaska spacerówkę, a maleństwo przejmie jego wózek. A co do podwójnego to oglądałam już różne i na pewno na jakiś się zdecyduję, ale jeszcze nie mam typu. Wolałabym taki w którym dzieci siedząobok siebie, ale nie wiem jak on się będzie prowadził jak po jednej stronie będzie obciążenie np 5-6 kg, a po drugiej 10-12 kg... Najlepiej chyba będzie pojechać do sklepu z dzieciaczkami i wyprobować różne opcje :-)Olgadom, nie zazdroszczę ząbkowania. Nasza Oliwka nawet jakoś to dzielnie zniosła... Teraz zaczęły Jej już pracować piątki - niby wychodzą, a nic nie widać, a marudna się przez to taka zrobiła, że szok, chyba, że to już bunt dwulatka, albo mix taki . A, że tak zapytam, raczej będziesz kupowała wózeczek podwójny dla swoich Pociech? Masz już jakiś typ?
Zmykam teraz na styczniówki 2011, tak mnie rozochociłyście :-)
Poczytałam styczniówki. Blondi nieźle daje :-) :-)
Dobrej nocy dziewczynki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
msdracula
Dorotko cholinex jest zakazany w ciąży ze względu na salicylany lepiej coś ziołowego na gardło
A z tym trollem to nieźle w 5 tyg. zobaczyć 3 zarodki i jeszcze z serduszkami
A ta Karolcia to chyba faktycznie ta sama osoba, mają ludzie wyobraźnie, ale po co to wszystko? nie rozumiem i jeszcze niby mąż się wypowiada
a na glukoze też dostałam teraz skierowanie, mam zrobić przed kolejną wizytą
Beniaminko piesek słodziutki, taki do schrupania :-)
A z tym trollem to nieźle w 5 tyg. zobaczyć 3 zarodki i jeszcze z serduszkami
A ta Karolcia to chyba faktycznie ta sama osoba, mają ludzie wyobraźnie, ale po co to wszystko? nie rozumiem i jeszcze niby mąż się wypowiada
a na glukoze też dostałam teraz skierowanie, mam zrobić przed kolejną wizytą
Beniaminko piesek słodziutki, taki do schrupania :-)
Ostatnia edycja:
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja se weszłam poczytać:-):-)
Wygoniłam mojego na stryszek po wszytkie rzeczy jakie mamy po Michale..no i nazbierało się kilka worów!!!
Właśnie robię fotki i będę odsprzedawać część:-)
Wygoniłam mojego na stryszek po wszytkie rzeczy jakie mamy po Michale..no i nazbierało się kilka worów!!!
Właśnie robię fotki i będę odsprzedawać część:-)
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Co do wątku zamkniętego to niestety, nie ma takiej opcji W związku z tym, że istnieja grupy które można sobie pozamykać..a na wątek zamkniety to trzeba sobie "zapracować".....Proponuję zdjeć w bieliźnie nie dawać
K
krycha
Gość
Jeszcze raz dzięki za miłe przyjęcie! Będę się już powoli ewakuować, bo w końcu nie śpię od tej nieszczęsnej 03.30 i oczy mam na zapałki. Młoda już śpi, ja już po kolacji, więc trzeba korzystać, tylko ja nie bardzo lubię zasypiać bez M :-(...
Hm... No, nie poradzę w tym temacie... Ja rozglądam się za zupełnie innym typem, ale u mnie jest większa różnica wieku. Jeszcze mam taka cichą nadzieję, że może Oliwcia zrezygnuje zupełnie z wózka do września, ale coś czuję, że marne szanse... Lubi chodzić, ba, nawet biegać i w tym jest właśnie problem, bo jak sama z Nią wychodzę to wolę Ją unieruchomić w wózku. Poza tym drzemie jeszcze w dzień, więc jakby przyszło wyjść o tej porze to bez wózka ni dy rydy ... No i z M się zastanawiamy nad tym http://www.everbaby.pl/sklep/index.php?gfx=true&cat_id=30&products=product&prod_id=26, trochę kosztuje, nie ukrywam i już zaczeliśmy na niego zbierać, ale uważamy, że dla nas to najlepsza opcja...
No dobra, zmykam do wyra! Słodkich snów Wam życzę i do klikania
Krycha, na razie to kupiłam dla Jaska spacerówkę, a maleństwo przejmie jego wózek. A co do podwójnego to oglądałam już różne i na pewno na jakiś się zdecyduję, ale jeszcze nie mam typu. Wolałabym taki w którym dzieci siedząobok siebie, ale nie wiem jak on się będzie prowadził jak po jednej stronie będzie obciążenie np 5-6 kg, a po drugiej 10-12 kg... Najlepiej chyba będzie pojechać do sklepu z dzieciaczkami i wyprobować różne opcje :-)
Zmykam teraz na styczniówki 2011, tak mnie rozochociłyście :-)
Poczytałam styczniówki. Blondi nieźle daje :-) :-)
Dobrej nocy dziewczynki
Hm... No, nie poradzę w tym temacie... Ja rozglądam się za zupełnie innym typem, ale u mnie jest większa różnica wieku. Jeszcze mam taka cichą nadzieję, że może Oliwcia zrezygnuje zupełnie z wózka do września, ale coś czuję, że marne szanse... Lubi chodzić, ba, nawet biegać i w tym jest właśnie problem, bo jak sama z Nią wychodzę to wolę Ją unieruchomić w wózku. Poza tym drzemie jeszcze w dzień, więc jakby przyszło wyjść o tej porze to bez wózka ni dy rydy ... No i z M się zastanawiamy nad tym http://www.everbaby.pl/sklep/index.php?gfx=true&cat_id=30&products=product&prod_id=26, trochę kosztuje, nie ukrywam i już zaczeliśmy na niego zbierać, ale uważamy, że dla nas to najlepsza opcja...
No dobra, zmykam do wyra! Słodkich snów Wam życzę i do klikania
reklama
Olgadom
Krycha, super ten wózeczek ...
Kerna, ja tez muszę przynieść wory z ciuchami ze strychu i posegregować według rozmiarów, bo tak wszystko wrzucałam do siatek i teraz nie wiem co gdzie mam..ale mi się nie chce tego zrobić.
Ja już zmykam do łózia, myślałam że zaczekam na męża, ale już mi sie nie chce czekać..
do jutra
Kerna, ja tez muszę przynieść wory z ciuchami ze strychu i posegregować według rozmiarów, bo tak wszystko wrzucałam do siatek i teraz nie wiem co gdzie mam..ale mi się nie chce tego zrobić.
Ja już zmykam do łózia, myślałam że zaczekam na męża, ale już mi sie nie chce czekać..
do jutra