reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Ojj a ja jestem mega zmęczona. Posprzątałam dzisiaj całe mieszkanie umyłam 4 okna 3 prania itd Mąż z Młodym na spacerku to miałam natchnienie :) Jutro przyjeżdza moja mama z dziadkiem na poczęstunek z okazji wczorajszych urodzin M a wieczorem wychodzimy z M na piwko :) Odreagujemy troche bo ostatnio coś złe dni mamy :/

Elaine a jak się nie myle to Borysek Kończy dzis 9 miesięcy więc tak wieczorkiem życze Naj Naj :))

spóźnione życzonka dla Borysia, STO LAT

a wogóle to dzień dobry, moje dziecko już na pierwszej drzemce, więc nawet nie powiem od której dziś urzędujemy:wściekła/y: ale może to i dobrze bo u nas dziś 30 stoni więc wyjdziemy zaraz z rana na polko bo potem to sie usmażymy

co do mielna to byłam raz, w maju i było super ale mieszkałam we wsi chłopy ok 5km od Mielna (chyba) i polecam

my nad morze mamy ponad 800 km:szok: więc dla nas to już mega wyprawa ale może za rok:tak:

hmm ja jestem z Gdyni też nad morzem więc to już mnie tak nie rajcuje ale uwielbiam wypady nad jezioro, woda cieplejsza niż w morzu tylko komarów więcej hehe a wogóle to uwielbiam wielkie miasta najlepiej z możliwością powrotu w spokojne miejsce. ja umieram z nudów jak nie mam centrum blisko. mieszkanie np na wsi itp. to nie dla mnie zanudziłabym się na amen. hehe poczatkiem lipca mieliśmy jechać do Krakowa no ale przez tą powódź to raczej przepadnie nam wyjazd.

reklama
Do góry