u nas tez slonko wyszło ale 12stopni narazie nie lubie czegos takiego jak jest w sloncu cieplo a w cieniu wieje i zimno jest niewiem wtedy jak mam dziecko ubrac no ale nic biore w zapasie kocyk i zaraz ruszam do centrum kilka spraw zalatwic i moze jakies zakupki przy okazji miłego dnia !!
reklama
u nas znowu leje !!! już 3 dni nie byliśmy na spacerze jutro choćby w deszcz to idziemy !!!
A ja w weekend jade na wesele ... ale co to za wesele jak taka żałoba jest .
Boli mnie to że musze na dwa dni moje dziecko zostawić.
A dzisiaj kończymy 7 miesięcy ))))
A ja w weekend jade na wesele ... ale co to za wesele jak taka żałoba jest .
Boli mnie to że musze na dwa dni moje dziecko zostawić.
A dzisiaj kończymy 7 miesięcy ))))
Naj naj dla Igorka.
My dzis wyszlismy dopiero kolo 17 nie bylo juz wogole wiatru piekne sloneczko i az 18 stopni w cieniu no jak lato ;-) Michal o dziwo spal po poludniu ponad 2 godzinki a lobuz juz sie czapka na dworze interesuje i ciagnie ja z glowy
My dzis wyszlismy dopiero kolo 17 nie bylo juz wogole wiatru piekne sloneczko i az 18 stopni w cieniu no jak lato ;-) Michal o dziwo spal po poludniu ponad 2 godzinki a lobuz juz sie czapka na dworze interesuje i ciagnie ja z glowy
u mnnie dziś całkiem ładnie. Załatwiłam kilka spraw w urzędzie, Amelka o dziwo nie marudziła, chociaż spędziłyśmy tam ze 3 godziny, ładnie się bawiła i zaczepiała wszystkich do okoła, śmieszek mały. Po południu położyłyśmy się razem na drzemkę, bo byłam tak zmęczona i miałam zamiar przespać się z godzinę, a obudziłysmy się po 3 :-) szok. Teraz piekę ciasto bo spać mi się nie chce :-)
MamaKarola
Zaciekawiona BB
Moja córcia nie przesypia całej nocy, niestety. Budzi się 2 razy w nocy. Ostatnio ma też problemy z zasypianiem wieczorem. To chyba przez to, że cały dzień jest z babcią a babcia usypia ją na rękach przy butli. Trochę mnie to denerwuje, bo mała umiała doskonale zasypiac sama w łóżeczku. Nie wiem czy zwrócić uwagę babci. Nie chce jej robić przykrości.
Chce się zapytać czy Wasze dzieciaczki przesypiają już całą nockie??? Moja idzie spać ok. 20-30 i wstaje do Niej w nocy 3-4 razy.
U nas mały kąpany jest codziennie o 19. Zasypia ok 19.30 , ok 23- na śpiąco dostaje mleczko i śpi do ok 6 rana.
reklama
jot79
Fanka BB :)
Moja córcia nie przesypia całej nocy, niestety. Budzi się 2 razy w nocy. Ostatnio ma też problemy z zasypianiem wieczorem. To chyba przez to, że cały dzień jest z babcią a babcia usypia ją na rękach przy butli. Trochę mnie to denerwuje, bo mała umiała doskonale zasypiac sama w łóżeczku. Nie wiem czy zwrócić uwagę babci. Nie chce jej robić przykrości.
Z babciami i innymi opiekunkami to jest tak, ze cokolwiek bysmy my mamy nie chciały one i tak po swojemu bedą robić. "Bo przecież swoje dzieci odchowały i mają swoją wiedzę", a że ta wiedza nie odpowiada naszym standardom to robi się problem. Ja osobiście nie zwracam uwagi na to jak moja mama zajmuje sie moim dzieckiem, bo i tak jestem jej bardzo wdzięczna, ze chce się zajmować, pomimo wielu niedogodności. Jesli tylko opiekuje się z miłością to mi nie przeszkadza, ze całe moje "wychowywanie" dotychczasowe małej daje w łeb, bo tez jest non stop noszona i tulona. Uważam jeszcze, ze skoro podjęłam decyzje o pójściu do pracy to też godzę się na pewne zmiany, nie wszystko może być tak jak bym chciała. I czasami musze przygryźć języka, a często mnie świerzbi . Mamy też utrudnioną sytuację, bo moja mama zamieszkała z nami i bedzie sie małą zajmowac do jej roku. Nie może dojeżdzać bądz dochodzić, bo od mojego domu rodzinnego jest ok 600 km.