reklama
enka75
mamuśka :)
przepraszam , ale pisownia się nie zgodziła nie wiem która z naszych wrześnióweczek oj pospieszyłam się. tak czy siak mamy zagwostkę
Ostatnia edycja:
dla nas śnieg i błoto niegroźne. Mamy duży wózek na pompowanych kołach i na paskach. Wszystko jest do pokonania. Chociaż muszę się przyznać, że jak było tak bardzo dużo dużo śniegu pękł nam zaczep podtrzymujący konstrukcję i nie było ciekawie. Stało się tak od ciągłego podskakiwania i pchania. Wózek jest stary i niestety nie wytrzymał, mój mąż go bardzo szybko zreperował i do przodu. Cieszę się bardzo że go mam. Dzięki niemu śmigaliśmy non stop.Spacerówka wogóle się nie nadawała do pokonywania przeszkód. Małe kółka ciągle nam się zakopywały.
DOODA
wrześniowa mama :)
Dużo zdrówka dla GABRYSI !!!
Mulatka jutro mocno będę za Was trzymać kciuki, my mamy wizytę u kardiologa w Dzień Kobiet, a dziś w Centrum Pediatrii , w którym są wszyscy specjaliści jak poszłam zobaczyć z małą pod pokój kardiologiczny ile jest osób to mnie zatkało, mase małych dzici, niemowlaki, takie półroczne, ledwo co chodziły i już starsze 3-4 latki ale była ich masa!!To nasze społeczeństwo malućkich to bardzo choruje
Hey
Ja chciałąm Wam napisać że wszytko u nas oki Miała pobraną krew nawet niezapłakał , badanie dno oka i wizya u neurolaga, usgwewnątrzciemnieiuzkowe i wszytsko jes oki)) Pozdrowienia dla Gabrysi i trzyma kcik z małego Maciusia.A i mam nadzieję że Brusiowi nie skoczyła temperatura.
Ja chciałąm Wam napisać że wszytko u nas oki Miała pobraną krew nawet niezapłakał , badanie dno oka i wizya u neurolaga, usgwewnątrzciemnieiuzkowe i wszytsko jes oki)) Pozdrowienia dla Gabrysi i trzyma kcik z małego Maciusia.A i mam nadzieję że Brusiowi nie skoczyła temperatura.
ewa72
Mama Maciusia
Hej.
Widzisz agawa,a tak sie wczoraj martwilas.tylko tych wszystkich dzieciatek,o ktorych piszesz tak szkoda.
Mulatka-teraz trzymamy kciuki za Wasza wizyte u speca.
Pozdrawiam wieczorowa pora.
Widzisz agawa,a tak sie wczoraj martwilas.tylko tych wszystkich dzieciatek,o ktorych piszesz tak szkoda.
Mulatka-teraz trzymamy kciuki za Wasza wizyte u speca.
Pozdrawiam wieczorowa pora.
ewusek1203
Fanka BB :)
Hej! Gratuluję przyszłej mamusi! Może zechce się nam ujawnić? A ja właśnie wczoraj myślałam o tym która z nas najszybciej będzie znowu w ciąży :-) Pozdrawiam wszystkie a chorowitkom życzę powrotu do zdrowia.
reklama
I zeby wszystko dobrze poszlo ;-)my jutro mamy wizytę u kardiochirurga