reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
przepraszam , ale pisownia się nie zgodziła nie wiem która z naszych wrześnióweczek oj pospieszyłam się. tak czy siak mamy zagwostkę :)

Ostatnia edycja:
dla nas śnieg i błoto niegroźne. Mamy duży wózek na pompowanych kołach i na paskach. Wszystko jest do pokonania. Chociaż muszę się przyznać, że jak było tak bardzo dużo dużo śniegu pękł nam zaczep podtrzymujący konstrukcję i nie było ciekawie. Stało się tak od ciągłego podskakiwania i pchania. Wózek jest stary i niestety nie wytrzymał, mój mąż go bardzo szybko zreperował i do przodu. Cieszę się bardzo że go mam. Dzięki niemu śmigaliśmy non stop.Spacerówka wogóle się nie nadawała do pokonywania przeszkód. Małe kółka ciągle nam się zakopywały.

Mulatka jutro mocno będę za Was trzymać kciuki, my mamy wizytę u kardiologa w Dzień Kobiet, a dziś w Centrum Pediatrii , w którym są wszyscy specjaliści jak poszłam zobaczyć z małą pod pokój kardiologiczny ile jest osób to mnie zatkało, mase małych dzici, niemowlaki, takie półroczne, ledwo co chodziły i już starsze 3-4 latki ale była ich masa!!To nasze społeczeństwo malućkich to bardzo choruje:no:

Hey
Ja chciałąm Wam napisać że wszytko u nas oki:) Miała pobraną krew nawet niezapłakał , badanie dno oka i wizya u neurolaga, usgwewnątrzciemnieiuzkowe i wszytsko jes oki:))) Pozdrowienia dla Gabrysi i trzyma kcik z małego Maciusia.A i mam nadzieję że Brusiowi nie skoczyła temperatura.

Hej.
Widzisz agawa,a tak sie wczoraj martwilas.tylko tych wszystkich dzieciatek,o ktorych piszesz tak szkoda.
Mulatka-teraz trzymamy kciuki za Wasza wizyte u speca.
Pozdrawiam wieczorowa pora.

Hej! Gratuluję przyszłej mamusi! Może zechce się nam ujawnić? A ja właśnie wczoraj myślałam o tym która z nas najszybciej będzie znowu w ciąży :-) Pozdrawiam wszystkie a chorowitkom życzę powrotu do zdrowia.

reklama
my jutro mamy wizytę u kardiochirurga
new_sad.gif
I zeby wszystko dobrze poszlo :rofl2:;-)

Do góry