reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

no to prawda, ciekawe która pierwsza znów będzie oczekiwac maleństwa?:)

Co do gorączki to miała ją moja córcia-pisałam mała i pewnie myślałyście co niektóre o bobasku, a córcia ma 3lata a maluszek to synuś;) do południa utrzymywało się 37 a po południu gorączka zniknęła. Nie wiem od czego, mała na nic nie skarżyła sie, wiec obserwuję dalej.
u nas dziś pochmurno, brzydko.....oj nic mi sie nie chce!

reklama
Powodzenia Mulatka, mam nadzieję że wszystko dobrze pójdzie

Ale jestem Sherlock Holmes, wyniuchałam nową mamusię na wrześniówkach 2010 :-D:-D. Gratulacje :rofl2:

witam w pochmurny dzionek
mam nadzieję szyszunka że to tylko u małej taka obrona organizmu i tempera nie wzrośnie :-)
co do ciężaróweczki to myslalam że to vanilla ale tam inaczej jest nick zapisany :confused2:tak czy siak gratulacje :tak:

ale ze mnie psi detektyw :zawstydzona/y: też myślałam o wanilla ale fakt pisownia jest inna no cóż w takim razie nadal nie wiem kto to:-D

Hej Mamusie!:-D
Mam nadzieję, że maluszki zdrowe:tak:.
U nas wczoraj śnieg sypał:wściekła/y:... a już mi tak tęskno do wiosny i słonka:sorry:.
Mam nadzieję, że wkrótce pożegnamy te kurtki a dzieci kombinezony- ubieranie się na spacer to masakra:sorry:.

oj ta zima już mi się znudziła, te kombinezony, płacz przy ubieraniu, pozamykane okna, ogrzewanie......ja chcę wiosnę!!!!

reklama
nie tylko wy macie dość zimy.Ja całą zime nie mogłam z małym wyjść na spacer bo zaspy na około po kolano były-nawet droga przejazdowa była okropna!Samochód zostawialiśmy pół km od domu bo dojechać nie było można pod sam dom:-(A teraz mamy tyle błota że nawet nie ma sensu wyjeżdżać z wózkiem bo i wózek i dziecko trzeba było by nieść:-(

Do góry