reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Szyszunka daj małej czopek przeciwbólowy. I obserwój.

Mamo Sówka witaj. Piękne masz maleństwo. Gratulacje!!!!
Moniczkaleg89, sto lat.....Jak ten czas szybko leci. Niewiadomo kiedy i stuknie roczek:-)

kurde, mała moja ma 37.1:(
nic ją nie boli, brak kaszlu, kataru, gardło niby normalne jak dla mnie, ale nie umiem ocenić tego dokładnie........jedynie wypieki.
Może to ząbki? Oby tylko nie rosła! 3mam kciuki i życzę zdrówka.

A my dziś pół roczku:-D:-D:-D Naprawdę nie wiem kiedy to minęło..................
Sto lat! Sto lat i wszystkiego co najlepsze dla Was!
36_16_4.gif

No i rzeczywiście czas leci nieubłaganie.... A dopiero co chwaliłyśmy się takimi żółwikami jak Bartuś a zanim się obejrzymy nasze dzieci będą nam krzyczeć w drzwiach : ,,Wychodzę i nie wiem kiedy wrócę" :-D

Mama sówka pamiętam Cię - GRATULACJE MALEŃSTWA :-)
Moniczka gratki dla Twojej Gabrysi :rofl2:
Dziewczyny a tak z innej beczki .. jak sobie radzicie z wózkami zimą? Ja wiem że śnieg już topnieje ale u nas w mieście nie da się wyjść z wózkiem na ulicę:no:. Od stycznia wozimy się z małą po balkonie bo były takie nieprzebrae śniegi..A wszystko z ulicy gdzie ludzie odsnieżają- na chodniki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ulicą przecież nie będę wozić dziecka :no:. Teraz u nas świeci słońce a mój balkon wychodzi na południe więc się w gondoli mała gotowała, stwierdziłam że wyjdziemy dziś na prawdziwy spacer. Ale się rozczarowałam. Nie uszłyśmy 100 metrów i co? Złamana gałąź wisi nad chodnikiem, nie sposób było jej ominąć, no to próbuję inną drogą, ale brnę w śniegu, a Emilka podskakuje niczym narciarz na muldach:zawstydzona/y:. No to mówię nic, wracamy, spróbujemy iść w drugą stronę. Ale i tam napotkałyśmy przeszkodę, ktoś zaparkował auto na chodniku, przeciwległy chodnik cały jeszcze w zaspach bo nie świeciło tam słońce. Uroku chwili dopełniały pędzące autka i tiry, rozchlapujące we wszystkie strony wodę (stop-błotnistą breję), bo oczywiście u mnie w mieście dziura na dziurze, a urzędnicy się tym nie przejmują:no:. Ech, sorki że tak pesymistycznie ale musiałam się wyżalić bo mnie trafiło :-p. Już mi lepiej.

no z wózkiem to ja też już wymiękam, nie dość że mieszkamy na 4 piętrze bez windy a wózek z moim synkiem to conajmniej z 22 kg waży to jak już tatuś pzyjdzie z pracy i pomożea nam sie wykaraskać z domku to niema gdzie jechać,dobrze odśnieżone tylko koło gównej drogi a co to za spacer jak sie oddycha spalinami więc wracamy z powrotem,i no cóż też korzystamy z balkonu, właśnie wystawiłam młodego:))
ale ja już czuje wiosne więc nie marudze :-)

Mój wózek daje radę nawet zaspom ale kupiłam taki z myślą o zimie tzn duża gondola i duże, pompowane koła :tak:A teraz kupując spacerówkę będę szukała czegoś całkowicie innego - wózek ma być lekki, (niepotrzebne mi już będa pompowane cięzkie kółka) przewiewny i ładny;-)- taki będzie idealny na lato

reklama
A ja tak z innej beczki : Na moim Lapku istnieje coś takiego jak pasek boczny systemu Windows, na którym w czasie ciąży umieściłam sobie suwaczek odliczający czas do porodu Jak już Maciek był z nami to wyłączyłam tą funkcję i o tym zapomniałam. Dziś chciałam sobie tam umieścić terminarz bo niedługo wracam do pracy i ważnych dat coraz więcej a tam suwaczek się zrestartował i pokazuje mi że jestem w 9 tygodniu ciąży
new_scared.gif
84.gif

Do góry