Ciania
Aktywna w BB
SoszkA_KrK a co to znaczy układ krzepnięcia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również trzymam kciuki :-) Niech Romcia tam chwilę poczeka,to może się spotkamy,bo ja mam termin 11-12.09 i nigdy nic nie wiadomo ;-),a rodzić będę właśnie w Narutowiczu.
A piszę,żeby się właśnie poskarżyć na te cholerne bóle... Znowu pachwiny dają o sobie znać i to w baaardzo nieprzyjemny sposób,no i od czasu do czasu mnie pobolewa brzuszek jak na okres,ale na razie się nie nastawiam. Jutro idę do gina,mam nadzieję,że mi się jakoś chociaż orientacyjnie zdeklaruje w kwestii opinii co do mojego porodu. Póki co,nic więcej się nie dzieje...żadnych czopów,żadnych wód,żadnego krwawienia....Ale ponieważ każda z nas może odczuwać wszystko inaczej i każdy organizm jest inny,to mówię sobie,że nigdy nic nie wiadomo.:-)
Lecę do łóżeczka poczytać coś jeszcze i lulu. Życzę miłej i przespanej nocki i trzymam kciuki za wszystkie rozpakowywujące się wrześniówki.:-)
A ja zła jak osa.. Oczywiście mnie nie zostawił w szpitalu,kazał tylko pojutrze na ktg znowu przyjść...A ja taka pełna nadziei byłam. Wkurzyłam się i w myślach ich przeklinałam,że po prostu w weekendy im się nie chce pracować,więc bez sensu przyjmować pacjentkę w piątek,i to jeszcze w DZIEŃ TERMINU...
Tak więc ja również nadal oczekuję,tylko że jeszcze mi nerwy nie przeszły i idę w akcie buntu zjeść drugą połowę lodówki. FOCH!!!!