reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
Ehehehe to chodz spac Reniferku... musimy nabrac sil na porod.. a u Ciebie widze 4 dni... hoho !
tak, tylko ja nie bardzo chce rodzic, bo sobie przypomniałam jak to boli
a ja jutro bym nie chciała rodzić, chciałam 7 :-( mogło być 9 mi się nie podoba :-( ale dzidzia może tak by chciała - ja już bez zatyczki tak jak pisałam wcześniej a i skurcze też chyba się w końcu pokazały chociaż do końca nie wiem czy to to jutro się okaże na ktg, manatki też już zabieram do szpitala bo to różnie może być więc jakby co to pewnie po weekendzie się pokażę :-) ale jestem ciekawa - też tak macie?
nemesis666
Fanka BB :)
Hey Dziewczyny
Kurcze faktycznie nie mam czasu tu siedzieć ale jak wiecie mam teraz przeboje z małżem i mase spraw zwiazanych z naszym z rozstaniem a do tego dzieciaczek. jestem strasznie wyczerpana bo się zajmuję maluchem sama a m. mi nie pomaga.. kupy się brzydzi przewinać, nie przebierze bo sie boi, nie wykąpie bo nie potrafi.. jedyne co potrafi to tylko narzekać i grać mi na nerwach a jak się czujecie??? już sporo dzieciaczków się wykluło i to na końcu sierpnia a ja myślałam, że dopiero na początku się zaczniemy rozpakowywać wielkie buziaki dla Was dziewczyny i dla maluszków Waszych!!! śpijcie dobrze!
Kurcze faktycznie nie mam czasu tu siedzieć ale jak wiecie mam teraz przeboje z małżem i mase spraw zwiazanych z naszym z rozstaniem a do tego dzieciaczek. jestem strasznie wyczerpana bo się zajmuję maluchem sama a m. mi nie pomaga.. kupy się brzydzi przewinać, nie przebierze bo sie boi, nie wykąpie bo nie potrafi.. jedyne co potrafi to tylko narzekać i grać mi na nerwach a jak się czujecie??? już sporo dzieciaczków się wykluło i to na końcu sierpnia a ja myślałam, że dopiero na początku się zaczniemy rozpakowywać wielkie buziaki dla Was dziewczyny i dla maluszków Waszych!!! śpijcie dobrze!
Moniczkaleg83
Nemesis666 "bierz męża za fraki";-) i ucz go jak kąpać i przewijać. Kurczę to co między Wami to między Wami, ale dziecko jest WSPÓLNE. Mój M. pracuje po 12-16 godzin, ale obrazilby się gdybym sama Gabi wykąpała. Ciężko ta samej wszystko robić przy maleństwu. Dużo zdróweczka życzę i wytrwałości w "nawracaniu" Mężyka- może jak spróbuje chociaż to mu się spodoba.:-)
ewusek1203
Naftanalek - jesteś super dzielna!!!!
Elinek, Syla24 - wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy ślubu :-)
Makta, Olgha - powodzenia, trzymam mocno kciuki!
Anek29 - chyba był jakiś dzień dzisiaj taki nieszczęsny, bo ja też płakałam, sama nie wiem czemu. Chyba z tej bezsilności że już tyle po terminie a tu nic. Jeszcze ciągle ktoś dzwoni, albo pisze sms-y z pytaniem czy już urodziłam
Elinek - mam nadzieję że nie pójdziesz sobie rodzić beze mnie ;-) To już przynajmniej zadzwoń po koleżankę, to ja się szybko pozbieram i jadę rodzić z Tobą ;-)
A ja dzisiaj poszłam do szpitala na ktg bo byłam jakaś dziwnie niespokojna o mojego maluszka. Dzięki Bogu z dzidziulkiem wszystko ok. Natomiast - jak to powiedział położna - moja macica w ogóle nie zabiera się do porodu. Byłam już tak zdesperowana, że zazdrościłam babce wyjącej z bólu na porodówce. Jak się uda to idę jutro do szpitala znowu na ktg a potem na masaż szyjki No ale wszystko zniosę byleby się już zaczęło i dobrze się skończyło.
Pozdrawiam wszystkie
Elinek, Syla24 - wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy ślubu :-)
Makta, Olgha - powodzenia, trzymam mocno kciuki!
Anek29 - chyba był jakiś dzień dzisiaj taki nieszczęsny, bo ja też płakałam, sama nie wiem czemu. Chyba z tej bezsilności że już tyle po terminie a tu nic. Jeszcze ciągle ktoś dzwoni, albo pisze sms-y z pytaniem czy już urodziłam
Elinek - mam nadzieję że nie pójdziesz sobie rodzić beze mnie ;-) To już przynajmniej zadzwoń po koleżankę, to ja się szybko pozbieram i jadę rodzić z Tobą ;-)
A ja dzisiaj poszłam do szpitala na ktg bo byłam jakaś dziwnie niespokojna o mojego maluszka. Dzięki Bogu z dzidziulkiem wszystko ok. Natomiast - jak to powiedział położna - moja macica w ogóle nie zabiera się do porodu. Byłam już tak zdesperowana, że zazdrościłam babce wyjącej z bólu na porodówce. Jak się uda to idę jutro do szpitala znowu na ktg a potem na masaż szyjki No ale wszystko zniosę byleby się już zaczęło i dobrze się skończyło.
Pozdrawiam wszystkie
SoszkA_KrK
Zaangażowana w BB
ewusek1203 moja koleżanka ma termin na ten sam dzień co Ty i też beż żadnych oznak zbliżającego się porodu jest ..... chodzi już taka zdesperowana że szok śmiejemy się że urodzimy razem w jednym dniu
ewusek1203
Soszka dzięki za pocieszenie. Dobrze wiedzieć że nie tylko ja jestem w takiej sytuacji :-(
na jutro jeszcze chyba ma CC mamusia bliźniaków o ile dobrze pamiętam
Zgadza się , jutro do szpitala a właściwie to już dzisiaj.
Wszystko już mam przygotowane i jestem z mężem w pełnej gotowości.
Rano do autka i do szpitala.
Nie wiem czy urodzę jutro,w czwartek lub w piątek.Wszystko zależy od badań i decyzji mojego ginekologa.
Ale zobaczymy - trzymajcie kciuki - mąż będzie Wam zdawał relację na bieżąco.
Dobranoc wrześnióweczki.
reklama