reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Kaluska może my się wymienimy telefonami i w razie jakby co będziemy meldowały do siebie?Bo ja w sumie też nie mam jak was zawiadomić.
Olgha trzymam kciuki, chociaż masz jeszcze 29 dni do terminu to jeszcze kawałek czasu i nie wiem czy lekarze będą chcieli już Twoją dzidzie na świat wyciągać.
A ja po dłuuuuugiej drzemce lecę się brać za obiad, hm no cóż lepiej późno niż wcale.
Kizi smaka mi narobiłaś tymi naleśnikami z nutellą.Jutro sobie nie odpuszczę:-D

reklama
Witam Was wrzesniowki w sloneczna niedziele:-)

Ja kalafiorka gotuje bo cos mnie naszlo:tak:;-)
Moj Oli tez raczej do konca sie ruszal w brzuszku:-)
Olgha my mamy podobny teramin a ty juz:szok:jakby co i tak trzymam kciukasy;-)
Ewelinna fajnie masz ze sobie pospalas :tak:moj starszy synio ma tyle energii ze ani mu sie sni isc lulu:sorry2:

Witam się i ja
Noc dzisiejsza, koszmarna, wczoraj zachciało mi się porządków i nie mogłam zasnąć, tak mnie bolał brzuch- w sumie przesiedziałam do 5 rano i potem spałam do 11.Głupota nie boli, tylko brzuch...
Nawet jeść mi się nie chce.
U nas pochmurnie i deszczowo, ale strasznie parno-nie ma czym oddychać.
Wyniki mam dobre, wszystkie, niczego nie wyhodowali :-)

Kizi, nie używałam nigdy kremów na blizny, więc nie pomogę.

Co do ruchów dziecka, to chyba nie ma reguły, ja ciągle sprawdzałam czy mały się ruszał mniej więcej tak samo, jakby sie nie ruszał to pewnie bym panikowała.
Miłego popołudnia

witam.jak uznacie mojego posta za rekalme to oczywiscie rozumiem to i moderatorzy pewnie go usuna.Tez jestem forumowiczka i sprzedaje ubranka po swojej corci,moz ktos bedzie zainteresiwany?

PAKA zestaw komplet 56-62 62-68 0-3 3-6 firmówki (726112455) - Aukcje internetowe Allegro

MINI PAKA ZESTAW KOMPLET 0-3 50-56-62 JESIEŃ ZIMA (723234311) - Aukcje internetowe Allegro

jak rowniez po jej kuzynie:

MINI PAKA DLA CHLOPAKA 3-6 6-9 9-12 12-18 JESIEŃ (723270217) - Aukcje internetowe Allegro

zapraszam na moje aukcje,te i inne;-)

może szyszunka rodzi:-)
ja niedawno wstałam ... pospaliśmy sobie troszke z mężusiem .. naszło mnie na placuszki więc musiałam zrobic... pychotka z sosem z owoców leśnych... a teraz ide się położyc bo czuje się jak bąk:-) skóra na brzuchu naciągnieta na maxa:sorry2:
tak sobie leżeliśmy z mężem i on się mnie pyta: no kiedy ten filipek się już urodzi... czekam i czekam :-D:-D:-D:-D chyba tez juz się nie może doczekac hehe

Ja też pospałam;-)
A mój M już zaczyna marzyć o tym, żebym znów była szczupła....:-D:-D:-D

Namawianie Dzidzi żeby "wyszła" w końcu z brzucha darował sobie, bo i tak nie słucha nas:-D

Ja już po ktg i usg w szpitalu-rozwarcie nadal na palec ale szyjka trzyma mocno i mogę nawet do terminu dotrwać...Na skurcze mam brać magnez albo no-spe i uzbroić sie w cierplwość...Maria z wymiarów 2 dni do przodu i waży już 2800:-)Utyła równo kilogram w miesiąc...to co bedzie pod koniec września...Położna powiedziała że dobrze by było tak z 2 tyg.jeszcze pochodzić z brzuszkiem wtedy bedzie idealnie donoszona-chyba zaczne tą nospę łykać i chodzić na spacery to przyspieszy coś...nie chcę czekac do pazdziernika:baffled:

reklama
nie rodzi, nie rodzi:):):-):-):-):-):-):-)
Przyjechali moi rodzice, bo ja już normalnie nawet usiąść i chodzić nie mogę! Dlatego nie mam czasu na net, a to liczenie ruchów (nakaz lekarza), troche spacerków, i czas jakoś leci.
dzidziuś leży już tak nisko, że nie wiem jak się ruszać. Dlatego rodzice już przyjechali pomóc mi przy dziecku jak M w pracy.
Co do objawów, to jedyne co, to brzuch już miedzy kolanami, ktg w normie, skurcze rzadkie, choć kilka silnych.
No i nastrój coraz gorszy, napewno to dni, ale ciekawe ile.
Dam znać jak będę jechała jak będę miała chwilke jeszcze wpaść.

Do góry