Tak sie zastanawiam czy przed kazdym porodem dzidzia przestaje sie ruszac albo bardzo malenko?? Bo czytalam ze tak jest na krotko przed tylko nie wiem czy zawsze czy sie zdaza I teraz jak jest w dzien ruchliwa to mysle ze nie urodze tego dnia ale moze sie myle ????
reklama
Nie wiem jak to jest z tym ruszaniem przed porodem, jeśli to prawda to czeka mnie jeszcze pewnie dużo czasu, bo Emi wierci się i kopie niemiłosiernie i nawet więcej niż ostatnio. Więc pewnie dotrwam do terminu, a to jeszcze 3 tyg :-)
Hej laseczki-ja znowu obolała od rana-bóle jak na @ plus ból w krzyżu i jakieś skurcze z rana.Jadę za 2 godz.z mamą do szpitala na ktg i żeby mnie zbadali dokładnie-może jak będę miała fuxa to zostawią mnie na rodzenie;-)Barzdo bym chciała bo dziś mijają 2 tyg.jak mi cały czop wyleciał i to najgorsze 2 tyg.z całej ciąży.M.też już ma dosyć mojego codziennego jęczenia jak to mnie wsio boli.Wiec trzymajcie kciuki zebym szybko urodziła-z pierwszego usg dzidzia 9 dni większa niż o om więc całkiem gotowa do wyjścia.
liiviia-mój gin.w pzrychodni też nie nawszystko skierowanie dawał-mają takie ciecia finansowe że te droższe badania robimy same prywatnie.Ale dziwne bo hbs i wr miałam od niego...twój musiał przeoczyć coś.Ja mam wsio zrobione,jutro tylko odbieram wynik z wymazu i mam spokój.Z ruchami dzidzi to róznie,ja nei pamiętam czy starsze sie uspokajałay pzred porodami...myślę ze nie ma zasady żadnej.
elaine-dzieciaczki czekają na pełnie księżyca;-)a ta dopiero 4 września więc spokojnie...
W Końcu 2 na przodzie mi się pojawiła!!!Juhuuuuu-całą ciąże na to czekałam)))
liiviia-mój gin.w pzrychodni też nie nawszystko skierowanie dawał-mają takie ciecia finansowe że te droższe badania robimy same prywatnie.Ale dziwne bo hbs i wr miałam od niego...twój musiał przeoczyć coś.Ja mam wsio zrobione,jutro tylko odbieram wynik z wymazu i mam spokój.Z ruchami dzidzi to róznie,ja nei pamiętam czy starsze sie uspokajałay pzred porodami...myślę ze nie ma zasady żadnej.
elaine-dzieciaczki czekają na pełnie księżyca;-)a ta dopiero 4 września więc spokojnie...
W Końcu 2 na przodzie mi się pojawiła!!!Juhuuuuu-całą ciąże na to czekałam)))
A mnie nrwobóle łapią:-(boli potwornie.I to łapią mnie w mostku i aż pod same gardziołko podchodzą:-(Czas na meliske ehhmoje Kochanie pojechało na ryby:-(a ja z nowu sama.Nie nawidze tego siedzenia w samotności-dobrze że został jeszcze jeden samochód na podwórku to sobie wsiąde i pojade przed siebiehehe.
olinka2009
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
mi jeszcze zostalo 29 dni do terminu, a moj maly wczoraj tak sie ruszal ze nie wiem czy w ogole spal????i tez mnie ciekawi czy z tym ruszaniem to jest jakas teoria-ze zwiastuje porod?czy odwrotnie...
mi jeszcze zostalo 29 dni do terminu, a moj maly wczoraj tak sie ruszal ze nie wiem czy w ogole spal????i tez mnie ciekawi czy z tym ruszaniem to jest jakas teoria-ze zwiastuje porod?czy odwrotnie...
Olgha - masz rację, miałyśmy do pełni poczekać;-)
Mam nadzieję, że zrobią Ci badania i będzie ok. Jeśli chodzi o termin wg USG to moja Dzidzia jest 3 tyg do "przodu"... i nic, cisza, grzecznie siedzi-uparciuszek jeden.
Nawet ten męczący, suchy kaszel jej nie rusza. Czytałam, że powoduje skurcze macicy i może wywołać poród. Rusza to tylko mnie, bo już nie wiem, gdzie mnie wszędzie boli...
Mam nadzieję, że zrobią Ci badania i będzie ok. Jeśli chodzi o termin wg USG to moja Dzidzia jest 3 tyg do "przodu"... i nic, cisza, grzecznie siedzi-uparciuszek jeden.
Nawet ten męczący, suchy kaszel jej nie rusza. Czytałam, że powoduje skurcze macicy i może wywołać poród. Rusza to tylko mnie, bo już nie wiem, gdzie mnie wszędzie boli...
kizi
Fanka BB :)
ja Ci moge podać swój numer jeśli chcesz tylko jest jeden problem ja mieszkam w irlandii i bys musiała za niego zapłacic 60 gr ale może odezwie sie jakaś dziewczyna z PolskiGdyby co to ja sie zgłaszam żeby przekazać nowine od CiebieCześć dziewczynki!
Co do meldowania sie z porodówki to czy moge którąś z Was prosić o nr komórki wiem ze nie jestem tu jakoś strasznie długo ale chciała bym sie móc pochwalić Wam jeszcze ze szpitala
Nadal mam nadzieje ze 12urodze:-) Już sie nie mogę doczekać
W nocy standardowo wstawałam na siku 4razy- ciężarna powinna spać w ubikacji taką mam koncepcje;-)
reklama