reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

u mnie torba w trakcie przygotowań. Wrzucam do niej potrzebne rzeczy. Za jakiś czas wszystko pójdzie do porządnego spakowania. Zastanawiam się tylko jak ciepłe rzeczy brać dla maluszka do szpitala. Ja mam termin na połowę września, a słyszałam, że ma być chłodno.

reklama
no właśnie Fredka1. też mam taki dylemat co do ciepłego ubranka dla bobasa :baffled: ja mam na 20 września więc z Twoich prognoz wynika, że na upały nie ma co liczyć.:confused2: ja mam spakowane body, pajac, łapki, czapeczka no i w razie zimna mam jeszcze polarowy kaftanik i śpiochy. ale jeszcze rożek i kocyk będzie więc to już potem będzie zależało od pogody jak je ubiorę bo nie chcę przegrzać maleństwa:sorry:

Czesc Dziewczynki :-) dzisiaj rano wróciłam z Łeby (nadal w dwupaku). Było super pomijając fakt, że spacerki po mieście i plaży kosztowały mnie bardzo duuużo energi (raczej się kulałam niż chodziłam hihi).

hej wrzesnuoweczki:)
nie pisze tu ale czytam was caly czas:)
i mam takie pytanko do dziewczyn ktore sa mniej wiecej w takich tygodniach jak ja jaka maie dlugosc szyjki? i ile waza masze maluszki?:) pozdrawiam:****

hej wrzesnuoweczki:)
nie pisze tu ale czytam was caly czas:)
i mam takie pytanko do dziewczyn ktore sa mniej wiecej w takich tygodniach jak ja jaka maie dlugosc szyjki? i ile waza masze maluszki?:) pozdrawiam:****

kochana nie wiem jaka jest długość szyjki niestety ale czuję czasem kłucie więc możliwe, że zaczyna się skracać. dopiero w czwartek do gina idę. a dzieciątko w 30 tygodniu ważyło 1400 gram. ale już przytyło więc nie wiem dokładnie jednak "książkowo" powinno 1700 ważyć :)

Witajcie

Ja juz nie moge sie doczekac kiedy syla sie do nas odezwie i pokaze zdjecie swojej malej-tez bym chciala zobaczyc pierwsza wrzesnioweczke

Ja sama urodzilam sie w 8 miesiacu, tak jak zreszta 3 mojego rodzenstwa, a najmlodszy brat nawet w 7

Nic jeszcze nie mam przygotowane, ciagle obiecuje sobie ze za tydzien pojde i cos kupie-i tak ciagle wydaje mi sie ze jeszcze czas. A jak sie dowiedzialam ze w szpitalu i tak wszystko dostane to juz wogole zwlekam:zawstydzona/y:

Poza tym mam nadal remont mieszkania i praktycznie mieszkam na walizkach wiec lepiej zeby moj maly Adas grzecznie poczekal jeszcze z 4-5 tygodni w brzuszku:))

gabis Kolezanka ktora juz rodzila powiedziala mi ze takie klucia w pochwie jakby szpilki to miala przed porodem-wiec ja bym pewnie spanikowala jakby miala cos takiego-no ale kazda ciaza jest inna;-), bo na przyklad inna znajoma to znow pierwsze bole przedporodowe to miala jakby bole kregoslupa-i badz tu madry kiedy to te wlasciwe-jak sie pewnie nasilaja to te-zobaczymy

Moltizerka gratuluje;-)

widze ze tu juz pierwsza rozpakowana! gratulacje!!!!
dziewczyny wy tez sie tak okropnie czujecie? bo mnie od paru dni ak bola krzyze..i cos pod mostkiem niewiem co ..czuje sie przeokropnie..jeszcze do tego mnie biodro boli nie moge sie ruszac chwilami...ehh masakra

reklama
samasamotna niestety tak. Ku pocieszeniu po Nospie forte przechodzi, jeszcze jak malutka zacznie fikać to wogóle odechciewa się czegokolwiek.

Do góry