reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
super, super , super - ze z usg wszystko w porzadku.... mamy dziś dobry dzień...
oby jutro tez był taki, ja mam podglądanie o 11:45... to moje ostatnie usg w tak krótkim odstepie... teraz bede miała raz na miesiac... moze nam jutro gin potwierdzi córe...
oby jutro tez był taki, ja mam podglądanie o 11:45... to moje ostatnie usg w tak krótkim odstepie... teraz bede miała raz na miesiac... moze nam jutro gin potwierdzi córe...
filantropek76
Fanka BB :)
Dziewczyny gratulacje z dobrych wyników badań do usłyszenia jutro
O
onka
Gość
(...)
Ninonka no to superrr ze widzialas dzidzie i ze wszytsko ok:-)Mam nadzieje ze wstawisz fotke maluszkaale sie usmialam ze dzidziorek pupka sie odwrocilOjj z tymi terminami to roznie bywa, ale kochana ciesz sie ze masz tylko 2 dni roznicy, u mnie na 19 wg usg a 28 wg omDzidzia nasza cos szybko rosnie ;-)
Wow to widze, że u Ciebie dużo większa różnica, heh... ale to USG różnie pokazuje ja wg ostatniej @ obliczyłam sobie i faktycznie na 27 września wychodzi, a czy 2 dni później się urodzi to niech mu tam będzie, w sumie ono samo wie kiedy zaskoczy mamusie swoją chęcią przyjścia na świat... :-)
Zdjęcia USG właśnie że nie wkleje bo nie dostałam fotki.... :-( a dlatego, że Pani doktor zrobiła jedno i wsadziła do karty... (wiesz - oszczędność, no bo wkońcu byłam na NFZ) ale w sumie zrobiła ją dopiero wtedy jak dzidzia pupą się do nas wypieła... a z drugiej strony dzidzi nie strzeliła fotki USG bo łożysko przeszkadzało, a przez brzuch próbowałyśmy ale maleństwo za małe jeszcze, a mamusia ma troszkę tłuszczyku i słabo było widać. Ale za 2 tygdnie ide raz jeszcze, bo dzidzia będzie większa i może łożysko się przesunie i zrobi więcej fotek, wtedy nie przepuszcze otrzymania USG
Niononka a Ty znasz moja siostre Marzenixx ? Cos mi wlasnie wspomniala,ze fluidki jej wysylas,zeby wrzesnioweczka tez byla... chyba do mnie dotarly Hahaha I slub bralyscie w tym samym czasie.. Ja cos czuje,ze ona bedzie styczniowka
No jasne że ją bardzo dobrze kojarze z Mamusie staraczki w 2009roku to widze, że moje fluidki przesłane dla niej wpłynęły pozytywnie na Ciebie hehehe, to teraz Ty siostrze tam ogromne fluidki prześlij aby była stycznióweczką :-)
A ślub tak tak 23 sierpnia
Ninonka najlepsze życzonka dla Ciebie
Ja już po USG :-) Ślicznie,wszystko ok.przezierność 1,5 i ma 75 mm :-) Jestem very happy :-) Ninonka- gratuluję i cieszę się z tobą.
No to moje ma 79mm chyba, nie pamiętam bo na zdjęciu USG tam wyszło a ona mi go nie dała....:-( ale za 2 tygodnie ide raz jeszcze więc abym miała jej chociaż zapłacić za wydruk to ma mi go dać i basta!!!!! hehehe
dobrze, że u Ciebie też wszystko gra i buczy jak trzeba!!!
Ja jak wiziałam maleńswto to aż mi gardło zatkało, poprostu ścisło jak nie wiem co, łzy w oczach i nie byłam w stanie nic powiedzieć....
Ale ciesze się że pełne 3 m-ce niuniuś ma za sobą i jest wszystko OK to jest dla mnie najważniejsze!!!
Dziewczyny raz jeszcze dzięki wielkie, dla wszystkich które mi takie piękne życzonka napisały - KOCHANE JESTEŚCIE!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja bylam na USG tydz temu, strasznie jestem rozczarowana.. trwalo jakies 3 min, nie dostalam zadnych informacji oprocz tego ze wszystko dobrze, i dopiero z karty wyczytalam ze maluszek ma 50 mm A te 3 min i tak mi wystarczyly.... W Polsce na USG bylam 40 min.. w pierwszej ciazy... Ale i tak nachapalam sie tym widoczkiem! I zdjecie mam... przestac tez nie moge sie wpatrywac
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
No super superr Karotka bardzoo sie ciesze:-):-):-)
Reniferku Jutro rowniez trzymamy kciuki !!!!piszesz ze Potwierdzi corcie, ale potwierdzi Twoje przeczucia, wrozby itp tak???;-)
nie kochana, na ostatnim usg 2 tyg temu lekarz powiedział ze na 70-80% bedzie córeczka
O
onka
Gość
Ja bylam na USG tydz temu, strasznie jestem rozczarowana.. trwalo jakies 3 min, nie dostalam zadnych informacji oprocz tego ze wszystko dobrze, i dopiero z karty wyczytalam ze maluszek ma 50 mm A te 3 min i tak mi wystarczyly.... W Polsce na USG bylam 40 min.. w pierwszej ciazy... Ale i tak nachapalam sie tym widoczkiem! I zdjecie mam... przestac tez nie moge sie wpatrywac
hehehe fajnie.
ja nie odpuszcze w przyszłym USG otzrymania fotki z niego, nawet jak by miał znów pupe wystawić to i tak i tak chcę to zdjęcie....
Ja to jestem taki szogun, że nawet sobie w ramkę oprawie hehehehehe:-):-):-):-)
reklama
Witam wieczorowa pora
Kurczaki tyle sie naczytalam ze jzu sama nei wiem co napisac..
po1 Renifer fajnie ze juz jestes, dobrze ze wypoczelas
Nionka sto lat sto lat!!! podpisuje sie pod wsyztskimi zyczonkami
Karotka i Nionka super wiesci ze wszystko w porzadasku
Chosaski wracajcie do zdrowia!!
Syla trzymaj sie!! moj M powtarza zawsze ze "cierpliwosc przynosi roze" i cos w tym jest
nie wiem co jeszcze chcialam dopisac i komu.. takze pozdrawiam wszystkie goraco:-)
aa te placki ziemniaczane..mi tez smaku narobily.. chyba jutro na obaid zarzadze
Kurczaki tyle sie naczytalam ze jzu sama nei wiem co napisac..
po1 Renifer fajnie ze juz jestes, dobrze ze wypoczelas
Nionka sto lat sto lat!!! podpisuje sie pod wsyztskimi zyczonkami
Karotka i Nionka super wiesci ze wszystko w porzadasku
Chosaski wracajcie do zdrowia!!
Syla trzymaj sie!! moj M powtarza zawsze ze "cierpliwosc przynosi roze" i cos w tym jest
nie wiem co jeszcze chcialam dopisac i komu.. takze pozdrawiam wszystkie goraco:-)
aa te placki ziemniaczane..mi tez smaku narobily.. chyba jutro na obaid zarzadze