O
onka
Gość
(...)
Nionka sto lat sto lat!!! podpisuje sie pod wsyztskimi zyczonkami
Karotka i Nionka super wiesci ze wszystko w porzadasku
(...)
Dziękuje ślicznie! Bardzo bardzo dziękuje!!!!
Witam kochane z wieczorka. Ja właśnie wstałam Niestety zaraziłyście mnie bólami głowy, nie chcę nic łykać, wiec ratuje mnie tylko sen, ale ból jest okropny (w poprzedniej ciąży też tak miałam, więc dobrze pamiętam ten "objaw"), co do objawów, to piersi bolesne i mega wielkie już no i powolutku wyczuwalne ruchy dzidziulki!
Super, ze u Was wszystko w porządku, a usg to rzeczywiscie dla nas chyba najcudowniejsze uczucie podglądać swojego maluszka!
Nionka życzę Ci wiele szczęścia, samych radości, sukcesów a przede wszystkim cudownych chwil w ciaży-czas leci przecież tak szybko, najwspanialszego, zdrowego bobaska i spełnienia najskrytszych marzeń!!!
No z bólami głowy to chyba jakaś epidemia u nas, ja dziś też miałam tak z 2-3 godziny, że mnie bolała ale tabletki absolutnie nie wzięłam, jakoś bronie się od tego "nogami i rękami". I też kłade się na chwile, pije herbatke z cytrynką i staram się zasnąć. I dziś się udało, a ostatnio to AMOLEM nasmarowałam czółko i pomogło - dzięki ALEX91
I dziękuje za życzonka szyszunka!
Ja już też po USG.U mnie również wszystko ok.Dzidzia w 12 tyg ma 6cm i też niestety przez całe badanie wypinała pupką :-)
hehehe to widze, że nie tylko moja dzidzia dziś miała jakiegoś foszka i pupe pokazywała hehehehe, dobrze, że wszystko gra!!! To jest najważniejsze, że jest wsz wporządku! Zdrówka
Witajcie!
Wszystkim wszystkiego najlepszego ale Ninonko Tobie najbardziej dzis bo o ile dobrze zauwazylam masz dzis urodzinki!:-)
Mam nowe gg bo mialam wirus w kompie i ledwo zipie!9879818
pozdrawiam
Kochana wkońcu się pojwiłaś na BB :-)
Napisałam do Ciebie wiadomość na GG, mam nadzieje, ze odbierzesz ją o widze, że Cię nie ma.
Czekam na wieście od Ciebie.
Pozdrawiam :-)
a wiesz kochana że siusiolek wyrasta w dopiero w 7 miesiącu;-) na prawde żartuje, ale miałyśmy taką przygodę moja koleżanka kwietniówka2009 była na usg w 22 tygodniu i lekarka jej powiedziała ze na 90% dziewczynka ni i zaczął się szał zakupów w kolorze Róż, jej rodzice pochwalili sie jakiejs sąsiadce a ta autorytarnie stwierdziła, że siusiolekwyrasta dopiero w 7 miesiącu więc jej za wcześnie by rozstrzygnąc o płci dziecka, wszyscy się z niej smiali do czasu kiedy kumpela poszła pod koniec 7 miesiąca do lekarza tam usg i co? wyrósł siusiolek 100% chłopiec potwierdzony dwukrtotnym usg. teraz wszystkie wiemy, że do 7 miecha czekać trzeba -także nie wiem Olgha co z tym twoim synkiem jakis taki nad wyraz rozwinięty ach te przesądy uśmiać sie można
Reniferek - gratulacje:-)
Wiecie co to ja wole żeby mi ginka powiedziała, że będzie chłopiec, bo jak później okaże się dziewczynką to przynajmniej dziewuszka w niebieskich ubrankach będzie lepiej wyglądała niż chłopiec w kolorze różowym.... no nie...???
Ale z tą płcią to naprawdę cyrki świata mogą odchodzić.....
Chyba faktycznie lepiej później zapytać się o płeć, ja w poprzedniej ciąży dowiedziałam się dopiero w 8 miesiącu
A nawiązując do filmów - To nie tak jak myslisz kotku - też niespecjalnie mi się podobał ale najgorszym filmem jaki ostatnio oglądałam w kinie byl - Idealny facet dla mojej dziewczyny - koszmarny. Z kolei bardzo podobała mi się komedia -Ile waży koń trojański. A teraz wybieram się na film o ks Popiełuszko - Wolnosć jest w nas - może któraś z Was już była i się wypowie na temat tego filmu?
Któraś polecała zimne mleko na zgagę i faktycznie pomaga :-) szkoda tylko że na 15 min i zgaga powraca, chyba będe musiała coś kupić w aptece na tą wredną dolegliwość.
Dobrej nocki
Co do filmów to widze, że "To nie tak jak myślisz kotku" w 99% się nie podobało żadnej z nas.... Ja nawet nie wiem czy dobrnęłam do połowy....
A co do filmiu o ks. Popiełuszce to może być ciekawy... tak jak było z filmem o Naszym Papierzu, ja go 2 razy oglądałam i 2 razy ryczałam... ale był świetny i z taką duszą nakręcony.... A będe musiała z mężem się wybrać...