E
Elunia1609
Gość
Ja dziś od samego rana mdłościMasakra jakaś już chyba nie dam rady
współczuje ... ja do tej pory nie wiem co to mdłości ... i mam nadzieję że tak zostanie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś od samego rana mdłościMasakra jakaś już chyba nie dam rady
Dzien Sloneczny Doberek!
Az sie chce zyc - u mnie Sloneczko swieci slicznie jak nigdy dotad ) a termometr pokazuje juz slodkie 8 stopni ) moze uda mi sie podeslac Wam pare promykow )
(...)
A ja wczoraj zrobiłam sobie "dzień dla siebie" :-).
Jak rano pojechałam wpłacić zaliczkę za lokal, tak wróciłam koło 17-ej , gdzie zaraz z powrotem pojechaliśmy rozwozić zaproszenia. Tyle, że wróciłam z miasta ze spodniami (wkońcu znalazłam spodnie z gumą i wygodne) , bluzeczką i suknią ślubną i dodatkami :-). Zostały tylko buty do kupienia i mogę iść do ślubu :-)
Także mogę przyznać że dzień był udany. Dziś za to muszę wybrać się na zakupy , bo nawet chleba nie ma w domu , hehe, a wczoraj mi się zapomniało.
Widzę że mamy nowy temat "Nasze teściowe kochane" - teraz udaję się tam
MIłego dnia wszystkim
Hej Dziewczyny,sama byłam zdziwiona bo poprzednich ciązach zawsze mówili mi na 70%płeć (...)
Również witam :-)
Mnie się w końcu udało iść dzisiaj z siusiu i na pobranie krwi, cytologia w normie (2),ale pani w rejestracji nie chciała mi oddać wyniku. Ciekawe dlaczego...
(...)
A wiesz że mi też nie dała, pomimo że za część wyników ja płaciłam.... i nie wiem dlaczego, jak pójde w poniedziałek do mojej ginki to zapytam dlaczego... bo wyniki na 99% mam w karcie.
Hej oli.Twój post mnie rozbawil bo moglabym go sama napisac.Termin z USG na 20 wrzesnia,dzidzia 6 cm,pobrano mi 5 fiolek!!! krwi,nastepna wizyta 5 maja i tez mam badania na zespół downa.Dziewczyny widzialam fasolke:-) Ma 6 cm, machala raczka, liczylismy z mezem paluszki Serduszko cudnie bilo, a nam zapieralo dech w piersiach!!!! Boze nawet nie umiem tego opisac, co za radosc:-)Wyniki dobre na szczescie
Dziwna sparwa wg OM termin na 28 wrzesnia wg USG na 19 WRZESNIA!!! Chyba musze zmienic sygnature
Nastepna wizyta 5 maja mam nadzieje ze bedzie ok i ze bjuz dowiemy sie czy to chlpczyk czy dziewczynka;-)
Mam pytanie, bo dzisiaj mialam pobierana krew znowu (4 fiolki) !!! we wtorek beda wyniki czy dzidzius nie ma zespolu downa tez macie w Polsce takie badania????