reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Oki Dziewczyny
Ja zegnam sie na nadchodzacy weekend - uciekam do znajomej kozystac ze sloneczka (oby pogoda sie utrzymala)
Przyjemnosci i zdrowka
Calusy i ...
Do poniedzialku !!

Witajcie!
Ja dziś za oknem mam okropną pogode i do 11:30 spałam, ale w nocy się kręciłam strasznie... nie wiem dlaczego.
Jutro od rana wykłady mam i tak całą sobotę i niedziele... grrrrrrr
:wściekła/y:

Widzie że piszecie o przeczuciach co będzie, ja hmmmm w sumie mam mieszane, mówie do brzuszka oj mały, albo ciekawe co robisz mały, a wewnętrznie czuje że będzie to dziewczynka....
:-)

Dzien Sloneczny Doberek!
Az sie chce zyc - u mnie Sloneczko swieci slicznie jak nigdy dotad :o) a termometr pokazuje juz slodkie 8 stopni :o) moze uda mi sie podeslac Wam pare promykow :o)

To ja poproszę pare promyczkó tego Twojego słoneczka, bo u nas, śnieg - deszcz - zimno i wiatr..... brrrrr

(...)

A ja wczoraj zrobiłam sobie "dzień dla siebie" :-).
Jak rano pojechałam wpłacić zaliczkę za lokal, tak wróciłam koło 17-ej , gdzie zaraz z powrotem pojechaliśmy rozwozić zaproszenia. Tyle, że wróciłam z miasta ze spodniami (wkońcu znalazłam spodnie z gumą i wygodne) , bluzeczką i suknią ślubną i dodatkami :-). Zostały tylko buty do kupienia i mogę iść do ślubu :-)
Także mogę przyznać że dzień był udany. Dziś za to muszę wybrać się na zakupy , bo nawet chleba nie ma w domu , hehe, a wczoraj mi się zapomniało. :-D
Widzę że mamy nowy temat "Nasze teściowe kochane" - teraz udaję się tam :-D
MIłego dnia wszystkim

Oj ja nie tak dawno pamiętam jak chodziłam za suknią, butami, i tym wszystkim, jak rozwoziliśmy zaproszenia..... ehhhh niby nie tak dawno a jak na palcach policzyć to już 7 m-cy :szok:
A na kiedy termin macie???????????

Hej Dziewczyny,sama byłam zdziwiona bo poprzednich ciązach zawsze mówili mi na 70%płeć (...)

No to masz chłopczyka.... fajniutko, a ja na wszelkiego typu inne informacje musze czekać do poniedziałku...

Również witam :-)
Mnie się w końcu udało iść dzisiaj z siusiu i na pobranie krwi, cytologia w normie (2),ale pani w rejestracji nie chciała mi oddać wyniku.:crazy: Ciekawe dlaczego...
(...)

A wiesz że mi też nie dała, pomimo że za część wyników ja płaciłam.... i nie wiem dlaczego, jak pójde w poniedziałek do mojej ginki to zapytam dlaczego... bo wyniki na 99% mam w karcie.

A wiesz że mi też nie dała, pomimo że za część wyników ja płaciłam.... i nie wiem dlaczego, jak pójde w poniedziałek do mojej ginki to zapytam dlaczego... bo wyniki na 99% mam w karcie.

ja w pierwszej ciży praktycznie wszystkie wyniki miałam u lekarza, nie odbierałam nigdy z laboratorium .... :tak:

witam
Olgha gratuluję synusia, ja mam przeczucie od samego początku, że noszę pod serduszkiem syneczka, ale zobaczymy jak to będzie.

Ja wczoraj zaczęłam 4 dniowy tydzień nocek w pracy, w pracy byłam o 18, a w domciu już o 23. Strasznie źle się poczułam, więc zwolniłam się do domciu. W łóżku leżę do tej pory, bo dziś znów nocka przede mną. W pracy jeszcze nikt nie wie, czekam aż mnie przeniosą na inną zmianę jest tam fajniejszy przełożony, więc może lepiej zareaguje.

Witam piatkowo,
Ja dzisiaj zapisllam sie do dentysty, bo zdaje sie ze cos mi tam zabki podjada :zawstydzona/y:
popoludniu ide z kumpela suknie slubne ogladac, ja mam juz to za soba, szkoda tylko ze mojej nikt nie chce kupic bo wisi bidulka bezuzytecznie.
Ninonka trzymaj sie dzielnie w szkole, jakos zleci.
LorenB korzystaj, u mnie szaro, mokro i jakos wogole nie wiosennie :crazy:
ewelin jeszcze troche i minie.. dasz rade jestesmy z Toba
milego dnia

Ja również pozwalam sobie na małą - z mleczkiem - na rozbudzenie :-) A do czasu zajścia w ciążę - byłam strasznym kawoszem - ja w zasadzie mogłabym pić kawę zamiast wody :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny widzialam fasolke:-):tak: Ma 6 cm, machala raczka, liczylismy z mezem paluszki:-D Serduszko cudnie bilo, a nam zapieralo dech w piersiach!!!! Boze nawet nie umiem tego opisac, co za radosc:-):tak:Wyniki dobre na szczescie:tak:

Dziwna sparwa wg OM termin na 28 wrzesnia wg USG na 19 WRZESNIA!!! Chyba musze zmienic sygnature :tak:

Nastepna wizyta 5 maja mam nadzieje ze bedzie ok i ze bjuz dowiemy sie czy to chlpczyk czy dziewczynka;-)

Mam pytanie, bo dzisiaj mialam pobierana krew znowu (4 fiolki) !!!:angry: we wtorek beda wyniki czy dzidzius nie ma zespolu downa:confused: tez macie w Polsce takie badania????
Hej oli.Twój post mnie rozbawil bo moglabym go sama napisac.Termin z USG na 20 wrzesnia,dzidzia 6 cm,pobrano mi 5 fiolek!!! krwi,nastepna wizyta 5 maja i tez mam badania na zespół downa.

Do góry