Wiolawb
Fanka BB :)
Calineczko i jak się dzisiaj czujesz???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Calineczka wracaj do zdrowiaNo coz , katar , kaszel, bol gardelka ,bol miesni i kichanie co 5 minut......bede wiec dzis tylko w tle bo brak sily na pisanie ( dobrze ze goraczki jeszcze nie mam )
Wiolawb - dziekuje ze sie martwisz i Wszystkim dziekuje za zdrowko....
Moze jutro bedzie lepiej , dzisziaj tylko lezenie w lozeczku i nic wiecej
Trzymajcie sie cieplutko![]()
Witam piatkowo,
Ja dzisiaj zapisllam sie do dentysty, bo zdaje sie ze cos mi tam zabki podjada
popoludniu ide z kumpela suknie slubne ogladac, ja mam juz to za soba, szkoda tylko ze mojej nikt nie chce kupic bo wisi bidulka bezuzytecznie.
Ninonka trzymaj sie dzielnie w szkole, jakos zleci.
(...)
ja w pierwszej ciży praktycznie wszystkie wyniki miałam u lekarza, nie odbierałam nigdy z laboratorium ....![]()
Witam :-)
inka przygotowania do ślubu pełną parąA kiedy ten ważny dzień?
Oj ja nie tak dawno pamiętam jak chodziłam za suknią, butami, i tym wszystkim, jak rozwoziliśmy zaproszenia..... ehhhh niby nie tak dawno a jak na palcach policzyć to już 7 m-cy
A na kiedy termin macie???????????
18 kwietnia , czyli za jakieś 5 tygodni :-).
Z jednej strony tak blisko z drugiej tak daleko....hehe. Teraz jak mam wszystko to mogłabym nawet jutro iść do tego ślubu.
(......). No i mam Oliwiera :-) wydaje mi się, ze każda z nas ma intuicje i tak na prawdę my już wiemy co mamy tylko czekamy na potwierdzenie tego na usg
Moja intuicja cały czas podpowiadał mi że będzie dziewczynka, aż do ostatniego usg. Wtedy jakoś jak zobaczyłam rączki, nóżki i jak nimi rusza pomyślałam że to chłopiec (czyli tak jak chciałam jeszcze przed ciążą). A teraz...czuję na zmianę,raz że to dziewczynka a raz że chłopiec. Nic, tylko czekać na usg mi pozostaje.
A co do dentysty też o tym myślałam i z jednej strony załuje że nie powyleczałam wszetkiego przed ciążą, no ale 120zł za wizyte ze zrobieniem zęba zabląbowaniem to nie jest aż tak mało.... hmmmm.
A dziewcyny czy WY nie odczówacie, że teraz macie wrażliwsze dziąsła????
Bo mnie lewa strona u góry i u dołu tak drażnią, jak pije czy jem zimne albo ciepłe....
[/color][/b]
Ja też żałuję, że nie poleczyłam wszystkich i też szkoda kaski mi na to było, a teraz chodzę i marudzę i modlę się, żeby nie zaczął mnie któryś boleć. Bo jak mnie zaczyna boleć to już koniec świata. Ale postanowiłam pójść do dentystki w połowie kwietnia . Oby do tej pory nic nie przypiliło.
Calineczko zdrówka życzę. Mnie cały czas dreszcze przechodzą i jakoś tak zimno i nieprzyjemnie. Mój J. chory, ale mam nadzieję, że nie przejdzie na mnie.