reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Princi, tutaj to zrobili mi tylko dlatego, że w rodzinie jest cukrzyca. Badanie takie można zrobić prywatnie, z tego co wiem, w polskiej przychodni. A tak to tylko "wybrani"

reklama
O to w Irlandii lepiej niz Anglii bo ja cukru jeszcze badanego nie mialam...:baffled:
Tutaj też nie wszytskim nie robią mi akurat robili bo w pierwszej ciąży dużo przytyłam i dziecko było duuuże wiec chcieli sprwadzic czy wszytko ok ale okazało sie że wyniki w normie:tak:

drodka miałam ostatnio lekką anemię ale ciąglę połykam tardyferon i wyniki się poprawiają widocznie jeszcze nie są takie jak powinny. w czwartek się dowiem dokładnie bo dzisiaj dopiero dałam krew do badania :)
a dla dzieciaczka mam już wszystko tylko teraz czekam aż rodzice się wywiążą bo mają kupić łóżeczko i wózek ale z wózkiem poczekam jeszcze i dopiero po porodzie się go kupi bo i tak kilka dni dziecko musi spędzić w domu więc od razu na spacer nie będzie potrzebny. z resztą nie wiadomo jaka pogoda będzie a termin mam na 20 września.. słyszałam, że ma być chłodno:baffled:

widzę, że za granicą całkiem inne podejście do ciąży niż w Polsce. co kraj to obyczaj jak to się mówi. :tak: ale najważniejsze żeby nasze bąbelki zdrowe sie urodziły:tak:

Dokładnie nemesis...oby nasze Kruszynki były całe i zdrowe :)
Mi podczas ostatniej wizyty położna pobierała krew i stwierdziła że sprawdzi poziom cukru. Ciekawa tylko jestem jak stwierdziła, że jest ok bo wizyte miałam zaraz po obiedzie he he he szkocja ;)
Witamy drodka :)

Witaj Drodka!

Syla jak się czuje Twój mąż?

My właśnie wróciliśmy z nad wody. Jak fajnie było:-). W czwartek mam USG bardzo jestem ciekawa, co tym razem powie lekarz co do terminu porodu. U mnie jakoś tak oscyluje wokół 20 +2 dni do przodu w zależności od pomiaru. No i chyba mamy imię: Kasia.

Dzięki dziewczynki z moim Mężusiem nie jest aż tak źle.... myślałam że bedzie gorzej cały dzień w stresie.... jutro idziemy do poradni chirurgicznej i okulistycznej.. dopiero co wpuszczałam mu krople do oczu a jest tego troche.... oczyszczaliśmy rane w niektórych miejscach i posmarujemy maścia.... no ale na czole skóry nie ma i nosek cały poparzony:-( i wogle twarz ma jak murzynek bambo tak go jakoś obsmaliło:baffled: ale przynajmiej go nie boli bo dostał zastrzyk przeciwbólowy.... Całe szczeście nie jest tak źle. Mam nadzieje ze to się wszystko ładnie pogoi ale ślady zostaną niestety:baffled:

Jutro was poczytam bo jestem padnięta
A tak wogóle to zdałam egzamin:tak: w tym całym nieszczęściu.... Aj co za dzień

reklama
Do góry