reklama
vanilla_sky
Fanka BB :)
jutro bedzie 100 dni
powiedzialabym ze przyjde do was z szampanem ale nie wypada... ;P
powiedzialabym ze przyjde do was z szampanem ale nie wypada... ;P
Moniczkaleg83
Hej Dziewczyny widzę, że Dolny Śląsk rośnie na potęgę:-) Ale z Legnicy chyba nikogo nie ma??- oprócz mnie;-)a na porodówce takie przeludnienie...
A co do pierożków z truskawkami to ja idę na łatwiznę- znalazłam dobrą garmażerkę i tam kupuję gotownie mniam mniamWrzucam tylko na wodę gorącą 5 sekund i gotowe- taki leniuszek jestemAle Kochaniutkie- wczoraj zrobiłam naleśniczki z truskaweczkami- wląsnie na śniadanie zjadłam ostatniegoA takie dobre były...
A co do pierożków z truskawkami to ja idę na łatwiznę- znalazłam dobrą garmażerkę i tam kupuję gotownie mniam mniamWrzucam tylko na wodę gorącą 5 sekund i gotowe- taki leniuszek jestemAle Kochaniutkie- wczoraj zrobiłam naleśniczki z truskaweczkami- wląsnie na śniadanie zjadłam ostatniegoA takie dobre były...
vanilla_sky
Moniczka...mi nalesniki juz uszami wychodzą... ^^ hehehe... Ale tez uwielbiam-i to na wszystkie sposoby, na slodko i slono...
A co do Legnicy...jak ja nie lubie tego miasta... studiowalam w PWSZ..mieszkalam wtedy tam.. tragizm... Ale moze powiesz nam od razu jak tam z ta porodowka wyglada sprawa?
ps moze wie tez ktos jak jest w Jeleniej gorze?
A co do Legnicy...jak ja nie lubie tego miasta... studiowalam w PWSZ..mieszkalam wtedy tam.. tragizm... Ale moze powiesz nam od razu jak tam z ta porodowka wyglada sprawa?
ps moze wie tez ktos jak jest w Jeleniej gorze?
jagoooodka
kasiunia bez sensu! Kobietę w ciąży zwolnili??
Ale myślę, że ułoży Wam się wszystko w Polsce, no i rodzinka będzie bliżej
moniczkaleg zdrówka dla całej rodzinki!!
No i teraz przez Ciebie marzą mi się naleśniki!!! <foch>
Jogobelka gratuluję studniówki!!
Vanilla spróbój jeszcze posypać takie pierożki startą czekoladą!! Przepysznie smakują!!
Ale myślę, że ułoży Wam się wszystko w Polsce, no i rodzinka będzie bliżej
moniczkaleg zdrówka dla całej rodzinki!!
No i teraz przez Ciebie marzą mi się naleśniki!!! <foch>
Jogobelka gratuluję studniówki!!
Vanilla spróbój jeszcze posypać takie pierożki startą czekoladą!! Przepysznie smakują!!
henrietta5
Syla ja biorę 8 razy dziennie fenoterol czyli co 3 godziny, ale pół godziny przed każdą tabletką biorę cały izoptin, czyli też 8 tabletek- i masz rację jak wezmę za szybko fenoterol - nie odczekam pół godziny- to serducho wali jakbym biegła w maratonieKroptusia ile bierzesz fenoterolu i isoptinu? ja biore co 3 godziny fenoterol czyli 8 razy a isoptin tylko 1 i chyba za mało bo mi kołacze serducho.
henrietta5
sory Kroptusia- pisałaś o skurczach i prochach więc skojarzyłam,że też bierzesz to świństwo
u mnie po wczorajszej wizycie ok. - mały rozwija się dobrze , waży 1087 gram, brzuszek wcale nie jest za mały jak twierdzi moja teściowa. Maluch odwrócił się , ale niestety głową do góry a pupą na dół
u mnie po wczorajszej wizycie ok. - mały rozwija się dobrze , waży 1087 gram, brzuszek wcale nie jest za mały jak twierdzi moja teściowa. Maluch odwrócił się , ale niestety głową do góry a pupą na dół
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
henrietta strasznie duzo bierzesz tego isoptinu, ja tylko 1 tablete na dobe, ale musze spytac gina bo mi kołacze, wiec moze pozwoli mi na 2.
ale 8??
lezalam w szpitalu z dziewczyna co brala fenoterol 16 razy na obe i 3 tabl.ispotinu do tego.
ale 8??
lezalam w szpitalu z dziewczyna co brala fenoterol 16 razy na obe i 3 tabl.ispotinu do tego.
reklama
ewelin
Hello!
Kasiunia ale numer z ta pracą, przez agencję nie ma okresu ochronnego????Ważne że potrafisz odnaleźć dobre tego strony
Moniczkaleg z tą szczepionką to na prawdę przesadzili- żeby nie była refundowana? Za co my płacimy te składki?
Kasiunia ale numer z ta pracą, przez agencję nie ma okresu ochronnego????Ważne że potrafisz odnaleźć dobre tego strony
Moniczkaleg z tą szczepionką to na prawdę przesadzili- żeby nie była refundowana? Za co my płacimy te składki?