reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Witam, kasiunia123 nic nie dzieje się bez powodu a skoro niestety teraz wypadło tak, że straciłaś pracę to widocznie jest to już czas dla Ciebie, żebyś sobie odpoczywała w Polsce, a test obciążenia glukozą spokojnie zdążysz zrobić, mnie 28tydzień zaczyna się w niedzielę a robić test będę we wtorek, zresztą moja ginekolog mówiła, że jeśli się zrobi na początku 29tyg to też nic się nie stanie, chodzi o to że jest to ostatni moment na podjęcie dietki i leczenia gdyby wyszedł zły wynik:tak:
Moniczkaleg83 te dodatkowe szczepionki dla maluszków to naprawdę są strasznie drogie, ale przecież wiadomo, że rodzice wyskrobią ostatnie grosze żeby tylko jakoś zabezpieczyć maleństwo, a jeśli chodzi o Twojego męża to na pewno wszystko się unormuje, będzie miał dietę, do tego lekarstwa i wyniki na pewno się poprawią, trzymam kciuki:tak::tak:
Jogobelka gratuluję studnióweczki, teraz poleci już z górki.........:-);-)
A ja łapę się już na tym,że jak więcej trochę posprzątam w domku, ponachylam się to potem sapię jak jakaś big mama hihii, no nie wspomnę już o rwie kulszowej, są momenty, że nic się nie dzieje a jak potem mnie złapie to boję się ruszyć nogą choć wiem, że muszę, mam nadzieję, że po porodzie to całkiem przejdzie:no::no:

reklama
Dzien Dobry
ja mam wolne dzis i zaraz wyruszam do kolezanki na pogaduchy i plotki- i oderzymy na jakas kawusia ;)
Moj synek wczoraj tak baraszkowal ze 2 h brzuch mi chodzil ;) i juz chyba znalazl sobie nowa zabawka-moj pecherz;)
milego dnia

a u nas w boleslawcu tak dzisiaj brzydka pogoda ze sie nawet wychodzic nie chce... :( zimno, deszczowo, pochmurno...brrrr... Ale wiecie co wymyslilam na poprawe nastroju? pierożki z truskawkami :-p

a u nas w boleslawcu tak dzisiaj brzydka pogoda ze sie nawet wychodzic nie chce... :( zimno, deszczowo, pochmurno...brrrr... Ale wiecie co wymyslilam na poprawe nastroju? pierożki z truskawkami :-p
To Ty tez jesteś z Bolesławca!!!!!!!!!!!! o to chyba już nas jest tutaj 3 ty ja i inka pozdrwaiam
Ja w Bolesławcu bede za 8 dni juz odliczam:-)

reklama
Do góry