reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

hej dziewczyny!
no mnie napada na slodycze ale raczej wieczokiem chociaz ostatnio staram sie jesc owoce ;) ale jeszcze nie zdarzylo mi sie zebym w nocy wstawala i w lodowce przeglad robila ;)
dzis bylam na basenie, fajnie tak poruszac sie troche i rozprostowac kosci;)

czy wam krwawia dziasla?mnie niestety tak, jak czyszcze nitka ;(

reklama
czy wam krwawia dziasla?mnie niestety tak, jak czyszcze nitka ;(

Mi strasznie krwawia i zadne specjalne pasty nie pomagaja:angry::wściekła/y: Zreszta co sie dziwic zazwyczaj kobiety w ciazy maja anemie a ja mam za duzo czerwonych krwinek:-D:tak:;-)moja mamuska miala to samo, ja przy pierwszej ciazy tez, moja siostra tez wiec to u nas genetyczne:tak:

Ja juz mam wszytsko przyszykowan do salatki owocowej, ktora staram sie robic codziennie, wczoraj jedynie nie robilam, dzis truskawki, ananas, baban, gruszka, jablko, winogrono :-):-):-)mniammmmmm szkoda ze moj synus Olis nie chce ich jadac:no:woli sam sobie gryzc np jabluszko:-p

hej kochane dziś byłam na usg dzidzia od razu rozkraczyła nózki i będzie synek!!:))))) pozatym wszystko z dzidzią bardzo dobrze:) pozdrówka::*::

Witam ja dziś cały dzień leniu****e :-) byłam tylko na chwile w Tesco, bo skończył mi się krem na rozstępy, zrobiłam obiadzik, a teraz znow na kanapie;-)
Jutro musze wczesniej wstac i jechac na miasto bo moj M ma imieninki.

aneczka227 gratuluje synusia:tak:

wlasnie wrocilam od poloznej, posluchalam serduszka:-):-)
wyniki sprzed 2 miesiecy sa dobre i tak poza tym mowi ze wszystko jest dobrze, nie bede miala wiecej usg (mialam tylko 2)
waze juz chyba o 20kg wiecej:baffled: ale tak naprawde to nie wiem ile wazylam przed ciaza:baffled: Napewno od ostaniej wizyty czyli ok 2 miesiecy przytylam 6 kg-no pieknie:happy2: Ale polozna mowi ze jestem w normie i ze jest ok:-D Jak tak mowi;-)
Mowilam jej o tym ze czasami mi twardnieje podbrzusze i czy to normalne? Powiedziala ze teraz na tym etapie ciazy to juz normalne-i zebym nie brala magnezu:baffled:
No wiec dziwnie to wyglada tutaj, inaczej niz w Polsce Ale najwazniejsze ze moj Adas ma sie dobrze:-) i ze ma juz 23 cm-podotykala mi brzuszek i powiedziala mi jak teraz sobie lezy-gdzie ma nozki, glowke itd To zaczelam go w te slodziutkie nozki gilgotac i kopnal lobuziak mame:-D
Ufam jej doswiadczeniu-jest gdzies ok 50 lat-tak mysle? To juz tych ciaz poprowadzila pewnie sporo:tak:
Pozdrawiam i ide zrobic zapiekanke makaronowa-pierwszy raz w zyciu:tak: mam nadzieje ze bedzie dobra:tak:

no ja zdecydowanie na Polnej, wiem wiem rózne opinie, ale na temat kazdego szpitala są i te dobre i te złe, co kobieta to inna opinia.ja lecze sie na polnej, lekaza mam zpolnej, no i w razie wczesniejszego porodu to tylko tam wiec juz sie nawet nie zastanawiam.moja kolezanka rodzila 21 kwietnia i bardzo zadowolona.

ja myśle, że do każdego szpitala tyle opini ile rodzących w nim kobiet ................... :tak: i myśle, że w Twojej sytuacji tez wybrałabym Polną, ale napewno wszystko będzie OK :tak:

a ja coraz częściej myśle o tym aby juz od czerwca iść na L4...... :tak: mam czas aby jeszcze sie zastanowić do 25 bo wtedy mam wizytę u gina, więc zobaczymy, czy sa też wskazania lekarskie czy tylko moje samopoczucie .... :tak:

i gratki dla kolejnej ujawnionej płci ...... :tak:

Anek29 to dziwne, że masz nie brać magnezu... ja jak powiedzialam dzis o twardnieniu brzucha to zwiększył mi dawkę i zabronił z łóżka wychodzić gin... a to już 26 tydzień... :baffled:

no i syla28 dołączam się do mega leżących... do tej pory byłam wypoczywająca, ale gin powiedział, że teraz warzywka gotowane bez soli, leżeć leżeć leżeć! mam zrobić badania... mocz, morfologia, kreatynina i obecność bialka w moczu... ale powiedział, że obrzęki mam kosmiczne i jeszcze troche a wyląduję w szpitalu jak się nie będę stosować :-(

reklama
no widzisz eli to sie narobiło!! to lez i sie oszczedzaj i badanka rób.ja bym jeszczwe zrobila CRP.
a mój męzus wrócil z delegacji i mega slodyczy i loda,oczywoscie zjadlam ale go opieprzylam ze mam mi wiecej nie kupowac slodyczy.polecial obleciec wszystkie warzywniaki w okolicy ale tej porze nigdzie truskawek juz nie bylo.jutro go wygnam o 8 rano po truskawki bo mi język w dupe ucieknie.

Do góry