reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

hej hej
Ja nadal bez glosu i z wielkim katarem , gardelko bolo oj boli.....:-(wiec chyba dzis raczej bede odpoczywac , ale na BB zawsze znajde czas aby was poczytac
-Inka a czy moglabys ten obiadek i dla mnie zrobic bo ja jakos sily nie mam:-)
Umnie nadal pada 3 dzien z kolei - jest szaro i ponuro i tez nic sie nie chce
Alex - to czekamy na fotki :happy2:
No to ide troszke pospac , a pozniej zajze do was ;-)

reklama
gabis może maluszek tak się ułożył że z jednej strony robi się taka kula.. ja tak mam z prawej strony :) i moje maleństwo uwielbia wystawiać tam swoje 4 litery.. nawet podczas USG pan doktor chciał błysnąć i powiedział "o.. tu mamy pupcię" a ja już czułam jak ta pupcia mi bokiem wyłazic zaczyna :D

Mi też brzuszek twardnieje, już od jakiegoś czasu.. ale nie odczuwam tego jakoś wielce nieprzyjemnie.. jakoś tak umiem z tym normalnie funkcjonować.. no chyba że jednocześnie mały pupala wypycha to wtedy czuję jak mi sie brzuch napręża i czekam aż wreszcie albo jedno albo drugie odpuści :D

Właśnie wróciłam od lekarza :-) z dzieckiem wszystko dobrze, rozwija się prawidłowo ... a co najważniejsze ujawnił płec, będzie chłopczyk :szok: lekarz powiedział: "tak wystawił klejnoty że az głowa boli" hehe

Właśnie wróciłam od lekarza :-) z dzieckiem wszystko dobrze, rozwija się prawidłowo ... a co najważniejsze ujawnił płec, będzie chłopczyk :szok: lekarz powiedział: "tak wystawił klejnoty że az głowa boli" hehe
w takim razie serdeczne gratulacje:)))nastepny chlopczyk:-)

Witam:tak:Ja też dziś niedospana i kiedy mała była w przedszkolu to uciełam sobie krótką drzemkę a potem kawkę:tak::tak:
Gabis mnie się też wydaje tak jak michasi, że ta kula twardawa to jakaś część ciała Twojego maleństwa, mnie nieraz tak mała robi ale centralnie wypycha na dole:tak:;-)
Calineczka kuruj się kuruj, herbatka z cytrynką i miodem i na ból gardła polecam tantum verde mnie się po tym polepszyło , choć chrypkę mam już drugi tydzień:wściekła/y::wściekła/y:
Skurcze mogą się pojawić już w 5 miesiącu, ale mnie lekarka mówiła, że jeśli zdarzają się codziennie to musi być skontrolowane przez lekarza!!A ja dziś jak poszłam na zakupy to nagle mnie kolka złapała z lewej strony, zauważyłam, że jak dosyć szybko idę to łapie mnie własnie taka kolka, macie może coś takiego????Alex ja też mam atopową skórę i w tej ciąży alergia nieźle daje znać o sobie, ale stosuje kremy przepisane przez dermatolog , wiem że na bazie euceryny i vit A i E, a jak sobie radzisz z suchościa i wysypką??
No dziewczyny większość z nas już ma półmetek za sobą, teraz to już poleci z górki:tak:;-):tak:

oj zatrzęsienie tych chłopców u Nas :D będą się bić oj będą.. a panny będą miały w czym wybierać :D

ja właśnie na TV4 oglądam małą czarną :) romawiają o ciąży, obawach, rodzącej się miłości do oczekiwanego dziecka :)

ja to niby nie mam zachcianek ale ... właśnie zjadłąm całego turka camemberta:zawstydzona/y:maleństwu chyba smakowało bo baraszkuje aż miło - pewnie ma smaka na więcej ale nie ma... a na dworze deszcz pada... a męża jeszcze w domu nie ma... trudno poczekam albo mi przejdzie ochota na drugiego albo mąz pojdzie do sklepu po powrocie z pracy:zawstydzona/y:
w czwartek idę do lekarza i juz umiemtylko tym zyć, zobaczę moj skarb!! tak go schowałam, że sama go zobaczyć nie mogę:-D
Calineczka - zdrówka życzę a ten deszczyk przyslij doPOlski u nas się przyda bo choć dzis pada to poprzednio padało.... chyba na początku marca..
pozdrawiam

ja już z zachcianek wyszłam.. ale na początku zanim jeszcze sie dowiedziałam że w ciąży jestem zajadałam się batonami.. strasznie mnie słodkie ciągło :D a pozniej miałam etap na kapuste kiszoną i ogorki.. to kazdego obiadu musialy byc :D

Michasia84 to ja mialam ochote na slodkie i jest synus!!!:tak::tak:
W pierwszej ciazy tylko kwasne i tez synus:-D:-D:tak:

reklama
Agawa - herbatke pije i mleczko z miodkiem a jak bys mogla podzucicto tatum-verde to bede wdzieczna- hi hi , moze na Greenponcie w jakiejs polskiej aptece i maja ale mam troche daleko i zero sily aby jechac gdziekolwiek , na gardelko mam Ricole - te szwajcarskie cucureczki troszke pomagaja ale .......
Filantropku - ja ten deszczyk bardzo chetnie wysle do was , tu pada i pada , jutro niby ma nie padac ale za to i w czwartek i piatek znow deszcz !!! mam go po dziurki w nosie
Iwonka - jak dobrze dotczytalam to kolejny chlopczyk nam sie ujawnil - gratulacje
OK ide odpoczac bo za 2 godzinki musze isc po te moje " kochane " pociechy co sa takie "grzeczne "........

Do góry