reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Ależ dziś gorąco!!:szok: Jak w środku lata. Leże w pokoju z pootwieranymi na oścież oknami i nie mam zamiaru już wychodzić z domu na dłuższe eskapady. Skoczyłam tylko po lody. :rofl2: Nie narzekam, lubię lato i wiosnę i w ogóle jak jest bardzo ciepło, ale teraz jest mi tak duszno i potwornie gorąco, że wolę zostać w domku.:-p
Co do usg to czeka mnie w równo w 23tygodniu. I to chyba będzie na tyle (nie wiem nie znam się) później najwyżej jakoś po 30tygodniu bym poszła jeszcze raz na agatową na 3d żeby obejrzeć buzię.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Alex u mnie też dość ciepło, ale jak dla mnie wciąż za mało. Jestem takim zmarzluchem że hej.:-D

Co do szkoły rodzenia to ja się też wybieram, ale dopiero w poniedziałek pójdę dowiedzieć się co i jak.

W ogóle to od paru dni mam jakąś taką niemoc. Częściej pobolewa mnie brzuch a do tego kręgosłup, tak dołem. Leżeć mi się nie chce, jak idę na spacer to zaraz mnie coś zaczyna boleć albo sikać się chce...idzie normalnie zwariować.:no:.

hej laseczki

Ja tak na szybko tylko sie melduje, jakos nie moge nadgonic z postami :-p
tyle mam pracy ze nawet na siusiu nie mam czasu :baffled:, wieczorem padam z nog obiadek potem wyro i tak juz spie do rana bo zmeczenie daje mi wkosc.
Ale juz odliczam 2 tygodnie i mam urlopik sobie dychne troszke choc sie bedzie dzialo bo mloda od sis ma komunie i bedzie duza imprezka moze nawet na browara sie skusze :-D takie pol na pol z lemoniadka zeby nie bylo ze za duzo procentow daje dziudziusiowi

Wszystkie mocno sciskam i do milego buzialki zmykam spowrotem do roboty yhh

Ja do szkoły rodzenia tez już się zapisałam. Zajęcia zaczynają się 26 maja, dwa razy w tygodniu, ale oczywiście nie wiem ile jest tych zajęć i ile trwają, bo się nie zapytałam:rofl2:
Pozdrawiam wszyskie przyszłe mamusie gorąco i zmykam na nieco dłuższy weekend.:-)

witam moje drogie przyszłe mamusie. nie było mnie dwa dni i mam wam troche do przekazania. otóżwczoraj byłam na badaniach prenatalnych i po obejrzeniu mojego maleństwa od stóp do głów pani doktor stwierdziła że wszystko jest PRAWIDŁOWO. jak tylko to usłyszałam to łzaradości spłynęła mi po policzku :-). udało się panidoktor sprawdzić również płecmojego malucha. otóżchciałam się pochwalić że grono naszych panów powiększa sie omojego syna Kacperka :-) bardzo się ciesze bo strasznie chciałam urodzić pierwszego chłopca.
jeśli chodzi jednak o mój stan zdrowia to nie wygląda to za ciekawie:baffled: pogarszyły mi się zarówno badania moczu jak i krwi i boje się o to by to nie pogorszyło stanu maleństwa :-( jeśli chodzi o dzisiejszy dzień to po nocnych wyczynach malch by tylko spał więc praktycznie śpie non stop. pozdrawiam was i wasze pociechy bardzo serdecznie

misiunia2003 superrr ze dzidzia rozwija sie prawidlowo:-):tak:Chlopczyk rosnie i nie ma powodow do obaw:-)Z tym moczem i krwia moze nie jest tak zle, to ze sie troche pogorszyly nic strasznego nie oznacza, chyba ze lekarz powiedzial Ci cos innego???Nie martw sie bedzie dobrze, odpoczywaj i trzymaj sie cieplutko:-):tak:

oli w pon widze się ze swoim ginekologiem i mam nadzieje, że on również powie że to nic strasznego i nie będę musiała brać dodatkowych lekarstw :baffled: niestety w związku z tym że studiuje to co studiuje sporo się nasłuchałam o tym jakie leki powoduja jakie uszkodzenia w szczególności jeśli chodzi o wadę słuchu i teraz troche się boje,ale dzięki wczorajszym badaniom jestem pełna nadziei że będzie oki :-)
a jeśli chodzi o Kacperka to jak zawsze na każdym badaniu prenatalnym uciekał przed pania doktor no ale niestety i tak został odnaleziony :tak:

reklama
Witam witam !

U mnie juz weekendowo !~:rofl2: teraz to bede leniuchowac dopiero. Taki dlugi i ciezki ten tydzien byl.. eh :)):-D

Mniam, ide ogorkowa jesc hyhy :rofl2::-p

Do góry