reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Kroptusia trzymam kciuki !!

Właśnie wróciłam z USG genetycznego ... w sumie nie wiem czy ono było genetyczne czy nie ... dla mnie wyglądało jak zwykłe usg ... miałam je robione dopochwowo ... niestety ...
Lekarz na moje pytanie związane z chorobami genetycznymi powiedział że wszystko wygląda w porządku ... ale żeby mieć 100% pewności trzeba od dzidziusia coś tam coś pobrać ( nie zamierzam tego robić ). Czy wy po USG genetycznym dostałyście jakąś kartkę z pomiarami czy coś ?? bo ja nic i nie wiem czy on tą odpowiedź na moje pytanie wziął z głowy czy coś sprawdzał .... hehe
Termin przesunął mi się na 10 września :-) mój Skarb ma 6,5 cm ... płakałam jak dziecko jak widziałam moją Niunię leżącą na kolankach :-D wg. usg to 12 w 5 d :-)
zmieniłam na liście wrześnióweczek

no to ja po usg ;)
moja 70-80 % córeczka ma 6 cm :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jest zdrowiutka jak kaczuszka, ładnie rośnie; krwiak sie wchłonął, a mała wraz ze swoim pęcherzykiem przylepiła sie do ścian macicy już w całości!!!!
zero stresu
termin mi gin przesunął na 12-09-09 ;)

aaaaaaaaaale sie ciesze!!!
Tobie też :)

Faktycznie, Kroptusia od samego początku ma przeżycia. Mam tylko nadzieję, że to tylko fałszywy alarm i że wszystko dobrze sie skończy. Zmartwiła mnie ta wiadomość :-(.

Hey wrzesniowe mamusie:)
Jestem tu pierwszy raz:) :-)Termin porodu na 28 wrzesnia, obecnie 11 tydz ciazy:)
To moja druga ciaza, mamy juz 2letnie synka Olivierka:):-D
Dzsiaj bylam na pobraniu krwi, 10marca mam wszytskie wyniki i usg, juz sie nie mozemy doczekac!!!!!

Dziewczyny tyle juz zdazylyscie napisac, ze ja na pewno nie jestem dokladnie w temacie, staram sie czytac po kolei o czym piszcie, mam nadzieje, ze na dniach wkrece sie w wasze klimaty i tematy :);-)

Poki co serdecznie Was pozdrawiam :rofl:

Hey wrzesniowe mamusie:)
Jestem tu pierwszy raz:) :-)Termin porodu na 28 wrzesnia, obecnie 11 tydz ciazy:)
To moja druga ciaza, mamy juz 2letnie synka Olivierka:):-D
Dzsiaj bylam na pobraniu krwi, 10marca mam wszytskie wyniki i usg, juz sie nie mozemy doczekac!!!!!

Dziewczyny tyle juz zdazylyscie napisac, ze ja na pewno nie jestem dokladnie w temacie, staram sie czytac po kolei o czym piszcie, mam nadzieje, ze na dniach wkrece sie w wasze klimaty i tematy :);-)

Poki co serdecznie Was pozdrawiam :rofl:

Witam serdecznie! I gratuluję!
Piszesz, że termin masz na 28 września i 11 tydzień?
Ja już nic nie rozumiem. Ja mam na 26 września i wg gin.. jestem teraz początkiem 10 tc :crazy:.

Ja już nic nie rozumiem. Ja mam na 26 września i wg gin.. jestem teraz początkiem 10 tc

Ciąża - BabyBoom wejdz tam w kalkulator i obliczy Ci przyblizona date porodu i tydz ciazy:)

Ja jestem dokladnie w 11 tyg i 2 dni:)Jestem ciekawa co Ci wyjdzie z tych obliczen, czekam na wiadomosc!!! rowniez gratulije ciazy:)
pozdrawiam

Ja już nic nie rozumiem. Ja mam na 26 września i wg gin.. jestem teraz początkiem 10 tc

Ciąża - BabyBoom wejdz tam w kalkulator i obliczy Ci przyblizona date porodu i tydz ciazy:)

Ja jestem dokladnie w 11 tyg i 2 dni:)Jestem ciekawa co Ci wyjdzie z tych obliczen, czekam na wiadomosc!!! rowniez gratulije ciazy:)
pozdrawiam

He he to rzeczywiście ciekawe, bo ja też mam termin na 28 września, ale jestem w 10 tc i 2dni:-D aha i też mam wizyte i USG 10 marca:-D a kiedy miałaś ostatnią @ ??? Witam nową mamusię:-)

Nie no dziewczyny ale jaja!!!
Pierwszy dzien ostatniej to 22 grudnia 2008!!!
Wedlug kalkulatora ciazy wiem ze jestem w 11 tyg, a dokladniej dowiem sie 10 marca!!! Teraz to juz wogole zglupialam:szok:

A Ty kiedy mialas ostatnia???Fajnie, tego samego dnia dowiemy sie co i jak z naszymi fasolkami;)

reklama
Nie no dziewczyny ale jaja!!!
Pierwszy dzien ostatniej to 22 grudnia 2008!!!
Wedlug kalkulatora ciazy wiem ze jestem w 11 tyg, a dokladniej dowiem sie 10 marca!!! Teraz to juz wogole zglupialam:szok:

A Ty kiedy mialas ostatnia???Fajnie, tego samego dnia dowiemy sie co i jak z naszymi fasolkami;)

Wiesz ja też mam pierwszy dzień ostatniej @ 22 grudnia:-D normalnie masakra:-) rzeczywiście jesteśmy już w 11 tygodniu, bo tak się mówi, jak już np. jest 10 tc i 1 dzień:tak: tak mi się wydaje:-pale w sumie to ja też się dowiem na USG dopiero, bo mój Maluszek prawdopodobnie jest młodszy niż myśleliśmy, bo możliwe, że póżniej była owulacji i zapłodnienie:baffled: ale wszystko będzie jasne 10 marca:-)

Do góry