O
onka
Gość
Co do wątku zamkniętego to też jestem ZA!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zmieniłam na liście wrześnióweczekKroptusia trzymam kciuki !!
Właśnie wróciłam z USG genetycznego ... w sumie nie wiem czy ono było genetyczne czy nie ... dla mnie wyglądało jak zwykłe usg ... miałam je robione dopochwowo ... niestety ...
Lekarz na moje pytanie związane z chorobami genetycznymi powiedział że wszystko wygląda w porządku ... ale żeby mieć 100% pewności trzeba od dzidziusia coś tam coś pobrać ( nie zamierzam tego robić ). Czy wy po USG genetycznym dostałyście jakąś kartkę z pomiarami czy coś ?? bo ja nic i nie wiem czy on tą odpowiedź na moje pytanie wziął z głowy czy coś sprawdzał .... hehe
Termin przesunął mi się na 10 września :-) mój Skarb ma 6,5 cm ... płakałam jak dziecko jak widziałam moją Niunię leżącą na kolankach wg. usg to 12 w 5 d :-)
Tobie teżno to ja po usg
moja 70-80 % córeczka ma 6 cm
jest zdrowiutka jak kaczuszka, ładnie rośnie; krwiak sie wchłonął, a mała wraz ze swoim pęcherzykiem przylepiła sie do ścian macicy już w całości!!!!
zero stresu
termin mi gin przesunął na 12-09-09
aaaaaaaaaale sie ciesze!!!
Hey wrzesniowe mamusie
Jestem tu pierwszy raz :-)Termin porodu na 28 wrzesnia, obecnie 11 tydz ciazy
To moja druga ciaza, mamy juz 2letnie synka Olivierka
Dzsiaj bylam na pobraniu krwi, 10marca mam wszytskie wyniki i usg, juz sie nie mozemy doczekac!!!!!
Dziewczyny tyle juz zdazylyscie napisac, ze ja na pewno nie jestem dokladnie w temacie, staram sie czytac po kolei o czym piszcie, mam nadzieje, ze na dniach wkrece sie w wasze klimaty i tematy ;-)
Poki co serdecznie Was pozdrawiam
Witam serdecznie! I gratuluję!
Piszesz, że termin masz na 28 września i 11 tydzień?
Ja już nic nie rozumiem. Ja mam na 26 września i wg gin.. jestem teraz początkiem 10 tc
Ciąża - BabyBoom wejdz tam w kalkulator i obliczy Ci przyblizona date porodu i tydz ciazy
Ja jestem dokladnie w 11 tyg i 2 dniJestem ciekawa co Ci wyjdzie z tych obliczen, czekam na wiadomosc!!! rowniez gratulije ciazy
pozdrawiam
Nie no dziewczyny ale jaja!!!
Pierwszy dzien ostatniej to 22 grudnia 2008!!!
Wedlug kalkulatora ciazy wiem ze jestem w 11 tyg, a dokladniej dowiem sie 10 marca!!! Teraz to juz wogole zglupialam
A Ty kiedy mialas ostatnia???Fajnie, tego samego dnia dowiemy sie co i jak z naszymi fasolkami