Karolina Tinetina
Fanka BB :)
mama sówka będzie dobrze zobaczysz:-)
rezeda to my razem do czwartku wyczekujemy
rezeda to my razem do czwartku wyczekujemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PS. Ja już chcę wątku zamkniętego :-) tam czułabym się jakoś swobodniej ...
ja też jestem juz za! od razu nasze brzuszki musimy tam przeniesc!
ja sie zbieram pomału do gina... bede po wizycie
nie pisałam bo nie chciałam robic czegos bez konsultacji z pozostałymi dziewczynami... jakis czas temu uznałysmy ze jest za wczesnie... trzeba by było chyba spojrzec na tą liste i zobaczyc kto pisze na wrzesniówkach a kto nie... bo jesli ktos napisał pojedyńczego posta i wpisał sie na liste chętnych na zamknięty - to chyba ją trzeba zmodyfikowac...daj znać po wizycie
napisałaś może już do admina o zamknięty???
czekasz około miesiaca, stówke trzeba położyc za samo usg; ale ja uwazam ze warto... ja u mojego gina płace 150 za usg z wizytą...Renifer wiesz może ile trzeba czekać na usg u Wasilewskiego? bo chcieliśmy iść do niego na samo usg:-) i ile trzeba mieć w sakiewce