reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
u mnie odkrywczy domek został odstawiony na bok. Ali już nie kręcą dźwięki. Jak dla mnie szybko się znudziła. A łóżeczko jest bardzo ładne.

Faktycznie fajne te łóżeczko takie kolorowe. My chyba kupimy rowerek biegowy na urodziny. Ali bardzo sie spodobala jazda na nim. Za niedlugo bedziemy chcieli Alcie wyprowadzic z naszej sypialni dlatego pytalam, gdzie Wasze dzieci sypiaja... Jeszcze zastanawiam sie nad materacem takim duzym na ziemie. Zwlaszcza, ze planujemy jeszcze 2gie dziecko. Sama nie wiem.

Zuziu moja Alcia śpi u nas w dużym pokoju tzn. w swoim łóżku. Jak tylko Ola rozpocznie na dobre chodzić do szkoły przerzucę małą do pokoju dziewczynek. W nim stoi piętrowe łóżko. Dół jest dla Ali i tam będzie spać.

Dzięki Fredko za odp. No muszę coś postanowić na dniach, bo Alicja strasznie się rozpycha i pewnie poświęcę znowu pare wieczorów na przyzwyczajenie jej na nowo do swojego łóżeczka. Ale dziś jestem umęczona, ALa wstała o 6 rano i za nic w świecie nie chciała sobie uciąć drzemki popołudniowej. Więc teraz marudzi na maksa, a mi już głowa pęka, tak jakby wyczuwała, że mam @ i daje jeszcze bardziej popalić mamusi;-)
A pro po nocnikowania to zapomniałam napisać jak pewnego dnia Alusia wysmarowała sobie buzię swoimi siuśkami! A tylko wyszlam na chwileczke do kuchni.... pocieszam sie - zawsze to mogla byc kupa ha ha Szczesce, ze jej akurat Ala sie brzydzi i na "bliski" kontakt z nia ma odruch wymiotny!

Moja Wiki nadal sie bawi odkrywczym domkiem,az w sumie w szoku jestem bo inne zabawki az tak ja nie ciesza. Łóżeczko super!takie dzieciece kolorowe :) fajny prezencik!Planuje takie kupic jak tylko zmienimy mieszkanie. My kupilismy Wiki kuchnię dostala juz wczoraj i bawila sie caly dzien dzisiaj tez od rana zobaczymy na jak dlugo bedzie ja cieszyc hehe :)A dzis dostaje prezent od babci i dziadka wozek dla lalki sportowy z nosidelkiem do lalki.

Sarenka, jak dla mnie to łóżko ma za małe boczne barierki, poza tym materac piankowy, z tego co czytałam minimalny z piankowych materacy dla dziecka to powinien być 8cm, a tu jest 6cm. Myśmy kupili łóżko z Ikei, z boczną barierką. Zastanawialiśmy się jeszcze nad mniej więcej takimi łóżko MONO 80x180 materac szuflada PROMOCJA (1785970449) - Aukcje internetowe Allegro ale też bez materaca żeby dokupić inny.
Odkrywczy domek u nas nadal jest hitem.

Wiki wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Widzę na pasku już dwa lata. Macie jakieś pomysły na prezenty? Organizujecie przyjęcia?

reklama
Do góry