reklama
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Wszystkiego NAJ dla Wiki z okazji 10cio-miesięcznicy:-)
Dziewczyny czy są jakieś sprawdzone herbatki czy coś innego na apetyt dla brzdąców?? Kurczę Gabi teraz je baaaardzo mało, a bryka niemiłosiernie i boję się, że straci na wadze ;-/
Dziewczyny czy są jakieś sprawdzone herbatki czy coś innego na apetyt dla brzdąców?? Kurczę Gabi teraz je baaaardzo mało, a bryka niemiłosiernie i boję się, że straci na wadze ;-/
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
moniaa22 100!!! lat dla wiktorii.
moniczkaleg może to poprostu upał. Moze więcej pije i nie chce wtedy jeść szczególnie jeśli do picia dajesz soczki? A jak jej humor dopisuje to chyba narazie nie ma co się martwić!!
moniczkaleg może to poprostu upał. Moze więcej pije i nie chce wtedy jeść szczególnie jeśli do picia dajesz soczki? A jak jej humor dopisuje to chyba narazie nie ma co się martwić!!
dziekuje wszystkim za zyczonka dla wiki Moniczkaleq moja mala tez ostatnio mniej je to chyba przez te upaly chociaz wczoraj tez malo jadla a wieczorem nie dosc ze zjadla 180 ml kaszki na dobranoc to jeszcze cyca sie dorwala. dziecko pewnie ak jak dorosly maa dni ze nie chce sie jesc w upaly azne zeby pilo, ja po prostu Wice daje coroz cos do raczki zeby tak podjadala to jakas buleczke, chrupka ciasteczko, ziemniaka z obiadu jak my jemy no i tak po trochu po trochu napelnia brzuszek
Wika dzisiaj obchodzi 10-tą miesięcznicę hehe :-)jeszcze 2 miesiace i roczek ojoj :-)a ja niedlugo lece do kosciola termin dopasowac do sali heh no i sie dowiedziec wszystko co i jak a wieczorem spotkanie z panem od orkiestry wtedy zostanie mi tylko fotograf i mam spokoj na jakies pol roku ;-)
To wystawny ten Roczek będzie ha ha Kościół, sala i orkiestra ulala;-);-);-)
Sto lat dla Wikuni!!!!!!
hehe nie no ten kosciol i orkiestra to do slubu dopasowuje nie do roczku hihi ;-)zle to troche napisalamTo wystawny ten Roczek będzie ha ha Kościół, sala i orkiestra ulala;-);-);-)
Sto lat dla Wikuni!!!!!!
margaret333
Fanka BB :)
Wiki 100 lat!!!:-)
reklama
Wikunia Sto Latek i Zdróweczka Życze !!! )
Oj roczki już tuż tuż ..... Ale ten czas leci ...
A my dzisiaj cały dzień w domu bo wiecznie pada. Młody wieczorem tak był śpiący że musiałam go "zmusić" do jedzenia kolacji. Ciekawe jak w nocy pośpi bo dzisiaj o 5 pobudka i już się bawić chciał hehe
Oj roczki już tuż tuż ..... Ale ten czas leci ...
A my dzisiaj cały dzień w domu bo wiecznie pada. Młody wieczorem tak był śpiący że musiałam go "zmusić" do jedzenia kolacji. Ciekawe jak w nocy pośpi bo dzisiaj o 5 pobudka i już się bawić chciał hehe