o matkooooooooooooooo ....... nadrabianie troszkę mi zajęło, ale udało sie ..... wiec jestem
aha, Jarzębinka, ja kupowałam w zwyczajnym sklepie ciastka korzenne firmy Solidarnośc, są też chyba firmy Tago, mi pomagały jak je jadłam dość często, nie czułam wtedy mdłości i uczucia głodu, pomaga mi też baaardzo podgryzanie winogron (może to akurat zachcianka, ale nie ssie mnie już wtedy tak). Dołączam zdjecie ciasteczek, może rzucom Ci się w oczy w jakimś supermarkecie? A może sama upieczesz???jest wiele przepisów na necie
dziękuje Ci dobra kobieto ....
mnie ogólnie od słodkiego odrzuca i jak pomyśle o pieczeniu .... to mam 100 innych spraw do załatwienia i na pieczenie brak czasu więc odpada
pozostaje zakup gotowizny
Hej dziewczyny
Troszke sie nie odzywalam ale wszystko sie jakos komplikuje i wciaz nie wiem czy uda mi sie donosic te ciaze
trzeba być dobrej myśli, serduszko pięknie bije i będzie biło
A teraz mam do Was pytanko, żeby czasem nie popełnić gafy
Czy jesteście wierzące, praktykujące??
Ja jestem wierząca, staram się chodzić zawsze do Kościoła......często w trudnych chwilach siegam po modlitwę, a Wy??
ja tez jestem wierząca, do Koscioła staram sie chodzić ...... a co do modlitwy, to w tych naprawdę trudnych chwilach, chyba tez jest dla mnie ukojeniem i takim wsparciem ......
mam nadzieje, że po wizycie 25 będe mogła juz napisać konkrety
ale obawiam sie czy to czasem nie będzie październik ?????????
Jakiś czas temu pisałam, że mam takie swoje przeczucie, ze to będzie chłopiec(nadal je mam
), a dzisiaj miałam sen i śniła mi się moja....córka!;-)Niesamowite jakie szczegóły potrafiłam dostrzec w tym śnie (z reszta w ogóle ostatnio mam bardzo realistyczne sny)! Miała brązowe oczka, ciemne włosy związane w dwa kucyki no po prostu cukiereczek.;-) Hehe, ciekawe kto mi tam w brzuszku rośnie. ;-) Rysio czy Tosia?
ale słyszałam,że sny sa na odwrót, więc może przeczucie akurat sie sprawdzi i będzie jednak synek .......
Dziewczyny a jak Wam idzie wybieranie imion Ja poprzednio sama wybrałam imię dla syna bo mój mąż był za bardzo podekscytowany ale tym razem mam pustkę w głowie ...
ja w poprzedniej ciąży miałm tylko imie dla synka, a że nie chcieliśmy znac płci i była to niespodzianka do konca to sie udało i jest Kacper
gdzies tak pod koniec wymyślalismy na szybko dla dziewczynki i wyszła nam Martynka, więc teraz czekam na Martynkę, a jeżeli będzie drugi chłopiec to ............
pytalam innych jaki to wynik a wyszedl 0,46 przy normach:
<0,7 - negatywny
0,7-0,9 - watpliwy
= lub > 0,9 pozytywny
Wiec mi wyszedl NEGATYWNY :-)
i to jest bardzo dobra wiadomośc .......... więc teraz zaczynasz w koncu cieszyć sie ciążą ........
Dziewczyny a bierzecie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży???
ja biore teraz tylko kwas foliowy, a witaminki chyba od 2 trymestru, w pierwszej ciąży był to PRENATAL ..........
i to by było na tyle, bo musze małemu oddac sprzęta na słuchanie piosenek i oglądanie teledysków
pozdrawiam i miłego wieczorku życzę