reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
kurcze ...z tymi prezentami dla mezulka to super pomysl... ze moj ma 30stke za rok to zdaze "uzbierac" te 30 prezencikow... :D brak mi tylko pomyslu na jakas imprezke...
A dzidzia nasza dostala juz min kaczuszke samoplywajaca do kapieli, zabawke, na ktorej przyciska sie guziczki z numerkami odpowiadajacymi obrazkom, wydajace dzwieki zwierzatek,..wiaderko z "narzedziami" do piaskownicy, pilke dmuchana z postaciami z kubusia puchatka, basenik dmuchany zeby mogla sie pluskac jak Bozia da nam wreszcie lato...itd..nie wspominajac juz o ciuszkach, bajeczkach, pieluszkach...... :)

szyszunka to męzus wiedzial kiedy wyjsc na swiat:-D pomysł extra z prezentami;-)

no a ja jak zwykle wieczorową porą wiec na zakonczenie dnia NAJ NAJ dla maluszków, zdrowka i usmiechów:yes:

ja pomysłu na konkretny prezent dla malca tez nie mialam ale szykujemy wlasnie dla niego pokoik taki jak chcialam:-)

No i jeszcze ja zdążyłam z życzeniami-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW, SAMYCH POGODNYCH DNI I DUŻO MIŁOŚCI, UŚMIECHÓW, CAŁUSKÓW!!!
My nie kupowaliśmy nic specjalnie na dzisiaj, Zuzia dostała niedawno sporo zabawek, które mam pochowane i będę je systematycznie wyciągać.
Mamy lecieć na wczasy w piątek, a Zuza się rozchorowała, ciekawe jak to się skończy. Dobrej nocki

Witam porannie!
U nas jakaś masakra dziś. :dry: W nocy istne szaleństwo- Borys kręcił się i wybudzał nieprzeciętnie, teraz od godziny marudzenie bo śpiący jest a spać nie chce:dry:. Jedno wycie. :dry: Chyba zwariuję...:wściekła/y::dry:

witam, u nas coraz spokojniej, wyszły dwie jedynki u góry wiec nocki już lepsze i marudzenia coraz mniej. dziś wyjeżdżamy do moich rodziców do Sieradza:) 300km mam do przejechania, ale myślę, że dzieci będa spały, mam tez nadzieje, ze uda nam sie wyskoczyć do Częstochowy na jeden dzień.
dlatego lecę sie pakowac, sprzatać i zmykam.

Szyszunka spokojnej i udanej wyprawy!
Ali nic nie kupowałam z okazji dnia dziecka. Ma tyle zabawek, że głowa może rozboleć z tego przybytku. Zresztą co tu oszukiwać mało kasy. A, że Ola ma dzisiaj urodziny wolałam się skupić na niej. Ala jeszcze nie rozumie a Ola bardzo przeżywa swoje urodzinki. Jak dostaniemy pieniążki od babci( bo zawsze daje na dzien dziecka) to kupię jej to
http://www.allegro.pl/item1049099833_chicco_2010_edukacyjny_chodzik_pchacz_2w1_tanio.html
A swoją drogą znowu jest przeziębiona. Dzisiaj przekasłała całą noc.

reklama
Do góry