reklama
rezeda
Fanka BB :)
Ja dziś 2 pączki zaliczyłam :-) Pyszne były :-) Zachcianki na razie się zmniejszyły :-)
filantropek76
Alescie sie rozpisały od rana!! ;-) pączki zjadłam 3 rekord świata (mojego) bo nie przepadam za nimi, zgadzam się że tym opowiadaniem o zachciankach same sobie kuku robimy -
o tym jak zapachy na mnie działają już pisałam - szkoda gadać,,,
pozdrawiam serdecznie i do uslyszenia
Kroptusia trzymam kciuki za wyniki badań
o tym jak zapachy na mnie działają już pisałam - szkoda gadać,,,
pozdrawiam serdecznie i do uslyszenia
Kroptusia trzymam kciuki za wyniki badań
Indygo
Ja zjadłam już 3 pączki zauważyłam że jak co roku - pączki kupowane w Tłusty Czwarteek są dużo gorsze niż kupowane w pozostałe dni, takie bez smaku, pewnie dlatego że robią ich wtedy masowe ilości.
A teraz mam za swoje - męczy mnie zgaga.
I ochota na mleko w tubce którego nie jadłam od wieków.
Zapachy drażnią mnie niesamowicie a zwłaszcza smród papierosów, chipsów, mięsa i pierogów ruskich. I także popijam pepsi
A co do imion to od dawna mam całą listę tych ulubionych ale na konkretny wybór jeszcze przyjdzie czas Karotka wbrew pozorom Anie i Kasie teraz wcale nie należą do pospolitych imion i gdyby nadać takie dziecku to podejrzewam że nie miałoby swojego imiennika w klasie teraz jest wysyp Julii, Wiktorii, Oliwek, Weronik i Klaudii. Wśród chłopców najpopularniejsze imiona to: Szymon, Kacper, Mateusz, Jakub, Alan.
Nawiązując do smaków to mam ochotę na kotlecik z piersi kurczaka, marchewkę z groszkiem i ziemniaczki posypane obficie koperkiem - i jutro to ugotuję Dobrej Nocki
A teraz mam za swoje - męczy mnie zgaga.
I ochota na mleko w tubce którego nie jadłam od wieków.
Zapachy drażnią mnie niesamowicie a zwłaszcza smród papierosów, chipsów, mięsa i pierogów ruskich. I także popijam pepsi
A co do imion to od dawna mam całą listę tych ulubionych ale na konkretny wybór jeszcze przyjdzie czas Karotka wbrew pozorom Anie i Kasie teraz wcale nie należą do pospolitych imion i gdyby nadać takie dziecku to podejrzewam że nie miałoby swojego imiennika w klasie teraz jest wysyp Julii, Wiktorii, Oliwek, Weronik i Klaudii. Wśród chłopców najpopularniejsze imiona to: Szymon, Kacper, Mateusz, Jakub, Alan.
Nawiązując do smaków to mam ochotę na kotlecik z piersi kurczaka, marchewkę z groszkiem i ziemniaczki posypane obficie koperkiem - i jutro to ugotuję Dobrej Nocki
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Tak bym sobie jeszcze pączka zjadła. Cztery czekają. A nie mogę, bo mnie mdli Ale mi przykro ;-) Nawet cola nie podziałała ;-)
Ja lubię tę stronkę z imionami, przy okazji można zobaczyć, które są najpopularniejsze
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
Dla dziewczynki kiedyś bardzo Julkę chciałam, ale potem dużo się ich zrobiło i zmieniło mi się Emilkę. Ale już Emilki też nie jestem pewna, bo trochę mi się znudziło. Dla chłopaka miałam parę faworytów, ale żadnego nie byłam pewna na 100 proc. Ale jak dowiedziałam się, że będzie chłopak to od razu wyszło, że musi być Kamil :-) A teraz nie wiem - obie listy są jeszcze otwarte ;-)
Co do smaków to co chwilę mam ochotę na co innego. Robię wielkie porcje, ale raz zjem i już mi się nie chce Aktualnie jestem na etapie bigosu
Zapachy mi nie przeszkadzają i wróciła mi ochota na gotowanie, która przeszła mi na długo przed ciążą ;-) W związku z tym prośba do Mamy Sówki może zrobimy wątek kulinarny wrześniówek z twoją sałatką makaronową na czele? Bo tutaj nam się zagubi, a przepis fajowy :-)
Kroptusia daj znać, jak wyniki.
Ja lubię tę stronkę z imionami, przy okazji można zobaczyć, które są najpopularniejsze
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
Dla dziewczynki kiedyś bardzo Julkę chciałam, ale potem dużo się ich zrobiło i zmieniło mi się Emilkę. Ale już Emilki też nie jestem pewna, bo trochę mi się znudziło. Dla chłopaka miałam parę faworytów, ale żadnego nie byłam pewna na 100 proc. Ale jak dowiedziałam się, że będzie chłopak to od razu wyszło, że musi być Kamil :-) A teraz nie wiem - obie listy są jeszcze otwarte ;-)
Co do smaków to co chwilę mam ochotę na co innego. Robię wielkie porcje, ale raz zjem i już mi się nie chce Aktualnie jestem na etapie bigosu
Zapachy mi nie przeszkadzają i wróciła mi ochota na gotowanie, która przeszła mi na długo przed ciążą ;-) W związku z tym prośba do Mamy Sówki może zrobimy wątek kulinarny wrześniówek z twoją sałatką makaronową na czele? Bo tutaj nam się zagubi, a przepis fajowy :-)
Kroptusia daj znać, jak wyniki.
kasiunia123
Ale się naczytałam o tych pączkach, też bym z chęcią zjadła z mojej lubionej cukierni, ale niestety mój tłusty czwartek bez żadnych pączków (angielskie są blee...)
C odo zapachów to tak samo jak i u Was kobitki, jak mi jakiś nie podpasuje to zaraz mi się mdłości zbiera
Widzę, że temacik o imionkach się rozkręcił, a więc ja już mam wybrane Roksana, bądź Oliwier mam nadzieje, że nic mi się już nie odwidzi.
Żegnam Was już bo jutro rano na USG.
Dobranoc:-)
C odo zapachów to tak samo jak i u Was kobitki, jak mi jakiś nie podpasuje to zaraz mi się mdłości zbiera
Widzę, że temacik o imionkach się rozkręcił, a więc ja już mam wybrane Roksana, bądź Oliwier mam nadzieje, że nic mi się już nie odwidzi.
Żegnam Was już bo jutro rano na USG.
Dobranoc:-)
Karolina Tinetina
Ja jeszcze o imionach nie myslałam na 100%, ale dla dziewczynki mysle ze Natalka...jednak dla chłopca nie mam...ale jeszcze 6 miesiecy wiec cos wymyslę;-)
Dobranoc Dziewczyny !!!
Dobranoc Dziewczyny !!!
Karolina Tinetina
haha... bardzo piękny termin;-) ale żeśmy się wstrzeliły w te dziewiątki
rzeczywiscie same "9"
ciekawe czy uda sie w terminie urodzic...mój pierwszy poród miałam w sam dzien terminu;-)
Pozdrawiam...i dobranoc.
Kroptusia trzymam kciuki, badz dobre mysli i daj znac koniecznie.
My z M tez mamy kilka typow, ktore sa kompromisem, ale decyzji jeszcze nie ma.
Jednak jestem pewna ze bedzie to cos klasycznego.
Mi podobaja sie imona ktore maja zdrobnienia, np. Basia a jak dorosnie Barbara :-)
cialy wieczor cierpie z powodu tego czwartego paczka, dobrze ze tlusty czwartek jest raz w roku
My z M tez mamy kilka typow, ktore sa kompromisem, ale decyzji jeszcze nie ma.
Jednak jestem pewna ze bedzie to cos klasycznego.
Mi podobaja sie imona ktore maja zdrobnienia, np. Basia a jak dorosnie Barbara :-)
cialy wieczor cierpie z powodu tego czwartego paczka, dobrze ze tlusty czwartek jest raz w roku
reklama
witam was kobietki melduje się wieczorkiem ponieważ jak zwykle nie mogę spać :--( mężuś rano wstaje do pracy i już dawno śpi a ja się męcze :--(.
odnośnie pączusiów to zjadłam tylko połowę bo mnie zemdliło ale mam ogromną ochotę na truskawki z kluskami, śmietaną i cukrem pycha muszę jechać na zakupy jutro bo nie wytrzymam :-):-).
a jeśli chodzi o imiona - jeśli będzie to chłopczyk to będzie miał na imię KORDIAN takie nietypowe ale bardzo nam się podoba a dla dziewczynki jeszcze nie mamy i nie mam pojęcia jakie bym miała dać. bardzo chciała bym mieć chłopca ale najważniejsze żeby było zdrowe:-):-):-):-):-):-)
odnośnie pączusiów to zjadłam tylko połowę bo mnie zemdliło ale mam ogromną ochotę na truskawki z kluskami, śmietaną i cukrem pycha muszę jechać na zakupy jutro bo nie wytrzymam :-):-).
a jeśli chodzi o imiona - jeśli będzie to chłopczyk to będzie miał na imię KORDIAN takie nietypowe ale bardzo nam się podoba a dla dziewczynki jeszcze nie mamy i nie mam pojęcia jakie bym miała dać. bardzo chciała bym mieć chłopca ale najważniejsze żeby było zdrowe:-):-):-):-):-):-)