reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Ja jeszcze jakiś miesiac temu mowilam,ze Nikoś bedzie jedynakiem.Po ciezko przechodzonej ciazy i jeszcze gorszym porodzie.
Dzis juz zastanawiam sie ...moze fajnie by bylo jakby mial siostrzyczke:-).
Ps.tak z innej beczki-do kiedy sie dziecku moze zmienic kolor oczu,bo moje malenstwo ma jakis dziwny,ni to braz,ni to niebieski,jakis dziwny ten kolor.

reklama
Dobry wieczor.Tak Was czytam i nadganiam wszystko z calego dnia.I widze,ze piszecie o planowanych lub nie,kolejnych ciazach.Zobaczcie,moj Michal byl 18lat jedynakiem.Dopiero 6 lat temu jak zwiazalam sie wtedy z moim obecnym mezem,taka mysl zaswitala w glowie.Gdyby nie maz,pewnie nadal bym sie nie odwazyla.Wiercil dziure w brzuchu,bo ja to niby mam,a on tez by chcial...Troche nam zeszlo,ale jak juz postanowilismy to po 3mc.bylam w ciazy.Potem slub w 5mc ciazy i Michal ma rodzenstwo!!!Czasami sie smiejemy,ze wyglada nie jak jego brat tylko syn.Ma zakaz spacerowania kolo szkoly:wściekła/y:;-).Moj zegar wybil juz ostatnia godzine,wiec wiecej dzieci nie bedzie.:tak:

Laseczki wpadam tylko na chwilę, więc wybaczcie że nie prześledzę wątków, wiem że trzymałyście kciuki za co bardzo dziękuję i proszę trzymajcie dalej. Maciek w nocy dostał gorączki 39'C i dziś po wizycie u kardiochirurga został przyjęty na odział dziecięcy. Dobra nowina jest taka że od ostatniego badania wada się nie pogłębiła i jeśli Maciek osiągnie wagę 10 kg to mamy termin operacji na maj. A teraz zmykam spakować nam rzeczy i wracam do mojego małego pacjenta,jak tylko będę miała okazję to dam znać co i jak.

Dobry wieczor.Tak Was czytam i nadganiam wszystko z calego dnia.I widze,ze piszecie o planowanych lub nie,kolejnych ciazach.Zobaczcie,moj Michal byl 18lat jedynakiem.Dopiero 6 lat temu jak zwiazalam sie wtedy z moim obecnym mezem,taka mysl zaswitala w glowie.Gdyby nie maz,pewnie nadal bym sie nie odwazyla.Wiercil dziure w brzuchu,bo ja to niby mam,a on tez by chcial...Troche nam zeszlo,ale jak juz postanowilismy to po 3mc.bylam w ciazy.Potem slub w 5mc ciazy i Michal ma rodzenstwo!!!Czasami sie smiejemy,ze wyglada nie jak jego brat tylko syn.Ma zakaz spacerowania kolo szkoly:wściekła/y:;-).Moj zegar wybil juz ostatnia godzine,wiec wiecej dzieci nie bedzie.:tak:

Ewa super taka różnica wieku W mojej rodzinie inna sytuacja- teściowa mojej kuzynki urodziła w wieku 43 lat- jej syn już był żonaty miał 26 lat;-) drugi 22 - a teraz mają słodką 9 latkę:-):-):-)

Ewa super taka różnica wieku W mojej rodzinie inna sytuacja- teściowa mojej kuzynki urodziła w wieku 43 lat- jej syn już był żonaty miał 26 lat;-) drugi 22 - a teraz mają słodką 9 latkę:-):-):-)
Sa takie dziwy na swiecie:-D:-D.Mialam 19lat jak urodzilam Michala i 37lat- Macka.
Bawic to oni razem sie nie beda,ale Michal dostanie dobra szkole na przyszlosc:tak:;-).

Mulatka jesteśmy dobrej myśli, i będziemy się modlić. A od czego taka temperatura wiadomo?Trzymaj sie dzielnie, jesteś i tak Wielka!!!!
u mnie teściowa urodziła mojego meża jak miałą 40 lat, wiec między bracmi 16 i 12 lat różnicy. Więc moje dzieci mają kuzynki w wieku 23,20 i 18lat:) są jak ciocie a nie siostry:)

u nas dziś ok, mały trochę budził sie w nocy, ale dopiero nad ranem, wiec dosć się wyspałam.
no i mamy mały sukces, córci wywaliłam pampersy-zasikiwałą sie nam czasem w nocy jeszcze i dla ostrożności zakłądałam, ale stwierdziłam, że jak sie zdaży raz na jakiś czas to trudno, a ona już taka dumna, że jest duża i bez pieluchy.

reklama
Mulatka - sercem jestem z wami!

Myślałam sobie że będę dziś pierwsza - ale jak widać szyszunka jest bardziej rannym ptaszkiem :-) Z resztą ja bym pewnie jeszcze poleżałą z Olkiem chwilę w łóżku ale nie chciałam budzić chłopaków. Adaś wczoraj późno poszedł spać :zawstydzona/y: a M po nocce. No i jak tak wstaję rano to nachodzą mnie refleksje, że niedługo wracam do pracy :no::szok: i mnie to dołuje :no:

Tak patrzę dziewczyny, że dość dużo nas tu jest co mamy dzieciaczki 2006 (albo początek 2007) i 2009 :-)

Do góry