reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Kurcze jutro wizyta u neurologa, chciałabym żeby wszystko było dobrze a jakoś przeczucia mam , że lekarzowi się coś nie spodoba:-(Denerwuję się trochę:confused2::confused2:
agawa75-nie denerwuj sie!Wiadomo,ze kazda mama chcialaby wszystko co najlepsze dla swojego baby.Pwenie wszystkie dziewczyny i ja jestesmy z Toba.Napisz jutro.Pozdrawiam:tak:

ups sorki widocznie mi gdzieś umknęło:(
Dzień doberek mamusie u mnie noc koszmarna 6 razy wstawałam jestem padnięta a w dodatku musiałam już wstać bo zmieniają u mnie jakies zawory w bloku i od 8 do 16 może nie być wody:((całe szczęście mężo dziś kończy prace po 11.
agawa75 trzymamy kciuki za maluszka

i ja witam, u nas od dwóch dni zmiana:) na lepsze:) synus przespał od 20 do 3! dla mnie to szok, bo zawsze pobudka była przzed 24 i zwykle co 2 godziny:)tak wiec wstałam "przespana" za dużo:)

dzień narazie pochmurny, ale może wyjdzie słoneczko.
buziaczki

ps. mamosówko Bartuś cudowny, aż zatęskniłam za noworodkiem......no i imię takie śliczne:-D

szyszunka oj zazdroszczę u mnie powrót do korzeni, poódka do 1-2 H :szok:
masakra . Mała jeśłi chodzi o spanie to uwstecznia mi się, nie wiem co zrobić bo w dzień szaleje i jednocześnie dużo śpi a w nocy echhh .

kurde, mała moja ma 37.1:(
nic ją nie boli, brak kaszlu, kataru, gardło niby normalne jak dla mnie, ale nie umiem ocenić tego dokładnie........jedynie wypieki.

witam u nas nocka dobrze minela, Błazejek przebudzil sie ok.2, ale pomarudzil troche i zasnal znowu, obudzil o 6 dostal mleka i juz nie poszedl spac tylko gadal az dostal czkawki, ale moza sie nim zajal a ja dalej poszlam spac

reklama
Do góry