reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Mamo Sowko, a moze pochwalisz sie zdjeciami swojego synka ?? Chetnie zobaczymy mala kruszynke! :-D

reklama
Gratulacje Mama Sówka!!!
armata_PDT_37.gif

Cieszymy się razem z Tobą i życzymy dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa.

Dooda ucałuj Szkraba z okazji małej rocznicy i niech dalej rośnie zdrowo!
new_clap.gif

U nas dziś pada deszcz i ogólnie brzydko i mokro. Maciek właśnie zasnął co mu się ostatnio rzadko zdarza w dzień, ale chyba stwierdził że przy tej aurze to najlepsze rozwiązanie ;-) Ja ratuję się kawą i zaraz się za sprzątanie biorę- trzeba korzystać że mam 2 ręce wolne...

Superrr Mama Sówka ja Cię pamiętam:-) Gratulacje ogromneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:tak::tak::tak:
Mamo Sówko, pamiętam Cię :-) gratuluję cudownego maleństwa :-)
Mama Sówka Gratulacje!:-)
Mama Sówka- gratulacje!:tak:
mama sówka pamiętam cię!! ale się cieszę, że ci się udało!!! zdrowia dla was!!! :-)
Mama sowka coz za fantastyczna wiadomosc:tak::-):-)Jasne, ze Cie pamietam:tak:Jejku az mam gesia skorke:-p Cudownie, gratulcje i niech synus zdrowo sie chowa:tak::-);-)
Mama Sówka i ja cie dobrze pamietam,gratuluje z calego serducha i duzo zdrowka zycze:-).
Witam!!Bardzo gratuluję Mamie Sówce, pamiętam jak jakiś czas temu pochwaliłaś się że znów udało Ci się zajść w ciąże a tu już masz swojego aniołka przy sobie - super!Dużo zdrówka i szczęścia życzę:-)
Mama Sowka gratulacje :-D:-D:-D Super!
Pamietamy Cię Mamo Sówko:) wtedy było smutno, a teraz radość przepełnia nas wszystkie! Gratuluję i cieszę się razem z Tobą!!!
Gratulacje Mama Sówka!!!
armata_PDT_37.gif

Cieszymy się razem z Tobą i życzymy dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa.

Dziękuję Dziewczyny za te miłe słowa:-D:-D:-D szczerze mówiąc nie myślałam, że aż tyle z Was będzie mnie pamiętało, ale to naprawdę bardzo miłe:-):-):-) Wy już macie takie duże te Wasze Kruszynki -> SUPER:laugh2::laugh2::laugh2:

Mamo Sowko, a moze pochwalisz sie zdjeciami swojego synka ?? Chetnie zobaczymy mala kruszynke! :-D

Proszę bardzo -> kilka fotek Naszego Bartusia:rofl2::rofl2::rofl2:
DSC02369.jpgDSC02372.jpgDSC02376.jpgDSC02386.jpgDSC02391.jpgDSC02392.jpgDSC02405.jpgDSC02406.jpg

Mama Sówka:) - ja nie miałam przyjemności (później dołączyłam) jednakże witam :-) a Bartuś przeuroczy, taka pchełka ech kiedy to było :sorry:

Witajcie Wrześniówki:-D:-D:-D

Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale może niektóre mnie kojarzą:-):-):-) kiedyś udzielałam się u Was, ale niestety straciłam swoje wrześniowe Maleństwo:-:)-:)-(

Teraz piszę, żeby się pochwalić, że zostałam Lutową mamą:-):-):-) nie poddaliśmy się z Mężusiem i zadziałaliśmy w podróży poślubnej, a teraz owoc naszej miłości jest już z nami i możemy się wszyscy razem tym cieszyć:-D:-D:-D

Jesteśmy bardzo szczęśliwi:-):-):-)

Buziaczki:laugh2::laugh2::laugh2:
No moja droga bardzo Wam gratuluje, tym bardziej że Sowa jest mi bliska i pamiętam cie z naszego forum. Poza tym zauważyłam że twój drugi dzidziuś urodzil się w tym samym dniu co ja. Dużo szczęścia, radości i cierpliwości. No i daj nam znac co tam u Was słychać. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję.

Kurcze a mi się maluch rozespał...już prawie 2h śpi...miał być spacerek a teraz już pewnie lipa bo zaraz karmienie a poza tym się nam pochmurzyło...ach jak ja się wiosny nie mogę doczekać:)

Sówka synuś śliczny, jakoś tak na ostatnim zdjęciu dopatruje się dużego podobieństwa do tatusia:):)Wow dziewczyny pamiętacie jeszcze swoje szkraby 6,5,4 miesięcy temu, mnie się wydaję, że rodziłam parę tygodni temu a tu już minie 6 miesięcy!!
U nas pachnie wiosną, śnieg znika w mgnieniu oka i temp 10st. No i dobrze bo już mam dość zimy!!U nas teraz ferie i starsza córka w domku siedzi bo grupa jedna łączona a na dodatek miała zapalenie krtani, więc dają się we znaki te dwa moje aniołki:):)
A Amelka w ogóle nie chce jeść, już nie wiem co mam robić!!Jak zrobię jej mleko z kaszką o 10 rano to potrafi pić do 12 a i tak nie wypije więcej niż 120ml, ogólnie na dobe mi zjada 700ml a powinna 900ml , trochę się martwię i nie wiem co robić:-:)-:)szok:

Moja Amelka miała to samo :wściekła/y: ież nie chciała jeść, ale dziś postanowiłam że na siłę nie będę jej wciskać, nie chce to nie, bo doszło już do tego że co godzinę stałam nad nią z butlą, a ona pociumkała to 20, to 40, czasem 60 i wszystko się rozregulowało.
Postanowiłam więc że dam jej jak zgłodnieje faktycznie i sama będzie chciała i oto moje dziecko zjadło przed godziną 180 ml :szok::szok::szok: pierwszy raz tyle zjadła i zero ulewania :szok::szok::szok:

Poza tym byłyśmy dziś na kontroli w szpitalu i wszystko jest ok. Waży 6300 długość 70 cm (trochę długa), głowa nie pamiętam ale też ok.

No i dalej walczymy z kaszelkiem i katarkiem, ale chyba jest już lepiej.

reklama
mama sowka-no wspanialy maluszek!!Synus Ci sie udal:-)

iza jot zdrowka:tak:

kari 26 oj tak wisona sloneczkoooo bedzie cudnie:-)

Do góry