reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

No to i ja się witam z Wami.
Mam ponad 2letniego synka, o rodzeństwo dla niego staraliśmy się od razu praktycznie, bo od stycznia 2007roku..czyli 2lata bezskutecznie. W sierpniu miałam ciąże biochemiczną (4dni po teściku przyszła @)mam nadzieję ze teraz uda się do końca
witaj kasia_ 2005!
ja też mam 2 letnią córeczkę z września 2006 :-) i też od jakiegoś czasu się staraliśmy aż się udało! będę trzymać kciuki za was

ps. byłam właśnie u ginekologa i ciąża potwierdzona usg! 5hbd :tak:

reklama
witajcie
mam pytanko czy są moze dziewczyny ktore zaszły w ciąże jakoś pod koniec grudnia?
bo ja prawdopodobnie 31go ale na tescie jeszcze nic nie widac
w pn ide na betke.

pozdr ;-)

kochana ja się przytulałam 25 grudnia - a dwie piękne wyraźne kreseczki zobaczyłam dopiero dzisiaj.... także chyba masz jeszcze trochę czasu, robiąc betkę bedziesz pewniejsza...

witaj kasia_ 2005!
ja też mam 2 letnią córeczkę z września 2006 :-) i też od jakiegoś czasu się staraliśmy aż się udało! będę trzymać kciuki za was

ps. byłam właśnie u ginekologa i ciąża potwierdzona usg! 5hbd :tak:
No faktycznie,nasze dzieciaczki to prawie równolatki :)) Tylko Ty masz dziewuszkę, a ja chłopczyka, może tym razem będzie na odwrót ;) Również trzymam kciuki za Was i pozostałe mamusie. Teraz to początek i oby wszystko było dobrze i nasze maluszki rosły zdrowe i silne

mam ten sam "problem" ze słodyczami, ale to chyba dobrze,może nam dupki nie urosną-za śledzie i kapuste kiszoną oddam zycie.Pozdrawiam wszystkie wrzesniówki i trzymam kciuki

syla - no to oficjalne gratulacje! :-D:rolleyes:
mi tez sie chce spac jak diabli, tylko młody mi nie daje....
a jak się już położę - to odechciewa mi się spac i ciągle sikam....

dziewczyny - czy Wy już wszystkie macie poumawianych lekarzy na najbliższe dni?
ja teoretycznie ma termin na 13.09 ale stwierdziłam, ze za szybko to nie ma co iść, umówiłam się na 30.01 - wtedy juz lekarz chyba mi powie coś konkretnego... przy pierwszej ciązy byłam juz u gina w 5 t.c. - to mi nawet usg nie chciał zrobic, zbadał mnie tylko, potwierdził ciąże na podstawie badania /wszystko było rozpulchnione - to lekarz starej daty, wiec chyba raczej sie znał/ i kazał przyjść dopiero na I usg w 12 t.c.
teraz tyle nie wytrzymam i zapisałam sie na 8/9 t.c.

ok, spadam do młodego, bo coś nie może zasnąć...
Ja do lekarza jestem zapisana na 14 stycznia, będzie to początek 7go tygodnia i myślę że to jest odpowiedni czas, mam nadzieję że usłyszę już bijące serduszko:-)

:)
ale się forum zapełnia:-)
fajnie
Reniferku....Z Nami mieszka mama wiec noszenie oddaję jej póki co. A moje dziecko jest bardzo grzeczne więc mam nadzieję że jakoś sobie poradzimy....Napewno:tak::tak::tak:

RENIFER24 dziekuje Ci za odpowiedz:tak: tak też myślalam...
a czy usg dopochwowe już by coś wykazało??:confused: czy tez poczekać do poniedziałku.
Dzis mija moj 34dzien cyklu bez @.
Tak bardzo chcialabym juz wiedziec....

RENIFER obliczyłam sobie wizualnie jak by to u mnie było tz ktory tydzien i wyszło ze teraz to 3tydzien dopiero... może dlatego za szybko na test. Jezeli zaciążyłam 31go to według kalkulatora termin miałabym na około 23wrzesnia.
Zobaczymy......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka
mało sie udzielam ale ledwo zyje

na 10,50 ide do lekarza po jakis antybiotyk bo domowymi sposobami sie nie wylecze, w nocy mialam gorącze, i w ogóle wczoraj az 3 apapy musialam wziasc i mam wyrzuty sumienia:-(
mam nadzije ze fasolce nic nie bedzie...

Do góry