reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam dziewczynki, mam nadzieję, że i dla mnie znajdzie się miejsce w Waszym gronie :zawstydzona/y: :-)
Kilka dni temu robiłam teścik i pokazał mi najpiękniejsze różowe kreseczki :-D
Według obliczeń dziś 6.tydz. i 3 dzień, za tydzień wizyta u lekarza! Nie mogę się doczekać!

reklama
nowa, sroz, kaisa_2005, jagoooodka : Witajcie :-D hoho wrześniówek jak grzybów po deszczu!:-D Miałam iść wczoraj do gina ale w końcu nie poszłam, bo koleżanka poleciła mi przchodnię "Ibis" na Woli (Warszawa), a dokładniej panią dr.Beate Melosik. Podobno zachwalaną. Umówiłam się więc na poniedziałek. Czekam zniecierpliwością.:zawstydzona/y:

kasiu2005 jak fajnie ze i Ty tu dolaczylas....zasluzenie
mam nadzieje ze poznajesz mnie po avatarku z 28dni.pl?
Buziaki
oczywiście Czarodziejko-Agatqo,że Cię poznaje :-)

A co do lekarza to ja dopiero umówiona jestem na 20 stycznia, wolę się nie śpieszyć i nie denerwować i zobaczyć piękne serduszko

Przywitała Was już EwaII, Aniach, Ajako, Olisska, Matylda - wszystkie jesteśmy z września 2008.

Mój synek Sasha urodził się 06.09.2008 - 4 dni przed terminem.

Nawet nie sądziłam, że to tak szybko zleci.

Gratuluję Wam z całego serca, życzę spokojnych, pięknych 9 miesięcy bez dolegliwości!!!!!!!
No i szybkich, bezbolesnych porodów - takich jak moje;)

W razie pytań zapraszamy na nasz wątek:)

Ania mama Kajetana 2002 i Sashy 2008.

Wczoraj byłam u lekarza i test się potwierdził - 5 tydzień i 4 dzień:-) tak więc witam wszystkie wrześnióweczki..... Czytam wasze posty i patrze że nie tylko ja jestem taka śpiąca i ciągle zmęczona, do tego ten ból pleców i wymioty 2 razy dziennie..koszmar!!!
Pozdrawiam i trzymajcie się mamuśki!!!:happy:

syla - no to oficjalne gratulacje! :-D:rolleyes:
mi tez sie chce spac jak diabli, tylko młody mi nie daje....
a jak się już położę - to odechciewa mi się spac i ciągle sikam....

dziewczyny - czy Wy już wszystkie macie poumawianych lekarzy na najbliższe dni?
ja teoretycznie ma termin na 13.09 ale stwierdziłam, ze za szybko to nie ma co iść, umówiłam się na 30.01 - wtedy juz lekarz chyba mi powie coś konkretnego... przy pierwszej ciązy byłam juz u gina w 5 t.c. - to mi nawet usg nie chciał zrobic, zbadał mnie tylko, potwierdził ciąże na podstawie badania /wszystko było rozpulchnione - to lekarz starej daty, wiec chyba raczej sie znał/ i kazał przyjść dopiero na I usg w 12 t.c.
teraz tyle nie wytrzymam i zapisałam sie na 8/9 t.c.

ok, spadam do młodego, bo coś nie może zasnąć...

reklama
witajcie
mam pytanko czy są moze dziewczyny ktore zaszły w ciąże jakoś pod koniec grudnia?
bo ja prawdopodobnie 31go ale na tescie jeszcze nic nie widac
w pn ide na betke.

pozdr ;-)

Do góry