reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

ja mam takie ramki z jednej strony stopka w srodku zdjecie z drugiej strony raczka. Odciskalam w glinie ale ile sie musialam nameczyc :sorry: co Michal poczul ze mu gline przykladam to zabieral :sorry: i wszystko bylo wymazane i wyciapane w glinie ale w koncu sie udalo - efekt niesamowity :tak:

Załączniki

• 100_9360.jpg
    100_9360.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 58
reklama
z okazji wczorajszego dnia św. Walentego chce powiedzieć, ze Was kocham:) a zwłaszcza nasze forumowe Bąbelki!!!

Co do mnie, to siedzę u teściów, zasypało nas totalnie, wieć wczoraj mieliśmy pospolite ruszenie, łopaty w dłoń i odśnieżaliśmy drogę dojazdową do posesji, masakra, steper i siłownia to pikuś!!!

No i nie wiem co sie dzieje, ale to chyba nie wina zębów, ale mały budzi mi sie w nocy chyba ze 20 razy!! dałam mu na noc czopek, po wczorajszej takiej imprezie, ale było tak samo, wydaje mi sie, że to wina zbyt suchego powietrza, bo i ja sie budziłam i piłam, bo w buzi sucho........nie wiem, ale jestem wymordowana!!!!padam na pysk, córkę już wysłałam na dół do babci, a ja "dochodzę" do siebie.

No i nie wiem co sie dzieje, ale to chyba nie wina zębów, ale mały budzi mi sie w nocy chyba ze 20 razy!! dałam mu na noc czopek, po wczorajszej takiej imprezie, ale było tak samo, wydaje mi sie, że to wina zbyt suchego powietrza, bo i ja sie budziłam i piłam, bo w buzi sucho........nie wiem, ale jestem wymordowana!!!!padam na pysk, córkę już wysłałam na dół do babci, a ja "dochodzę" do siebie.

u nas to samo:( masakra i w dzień tak samo:(

reklama
szyszunka , naftanalek- ja miałam podobnie, obizyłam więc temp w sypialni, teraz około 19-20 stopni jest, nawiżenie podskoczyło i mała nie budzi się już co chwila by napić się :-), pobudka była tylko 2 x na jedzonko ;-)

Do góry