reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Moja Nikolka dużo śpi albo mi sie tak wydaje:tak:Całą noc zasypia o 21 w nocy 2 razy krótki cyc.wstaje 6 ,7 .o 9 spi 3 godz. potem o 14 znowu 3 godz.Po przebudzeniu jest cudowna śmieje sie ,bawi ,gaworzy ale tylko godz lub 1.5 godz. a potem tak marudzi ,że szok:no: chce jej się znowu spać.

reklama
Bo moja sis ktora jest w 5 tyg ciazy wlasnie plami :-:)-:)-( kur ! de szkoda ze nie ma takiego placzace emotikonka buu:-:)-:)-(

wiem, ja tez plamilam, i wyszlo 4 kg 2 tyg po terminie, ale lekarz jej powiedzial,ze raczej zaczelo sie poronienie i ma lykac ten buphason czy jak mu tam "na wszelki wypadek" bo mu dupe trula kur ! ale jestem wsciekla noooooooo!!!!!!!!1

Działa, działa, ja też łykałam bo na początku miałam bliźniaczą zagrożoną ciążę, i dzięki tym tabletkom mam co prawda jedną ale jaką cudowną Ameleczkę, nie martw się Princi będzie oki.
Co do usypiania moja Niuńka na szczęście wie że łóżeczko jest do spania a wózek do spacerów. Czasem tylko jak mama się stęskni to bierze dziecinkę do łóżka, i drzemiemy sobie razem.
U nas też już choinka ubrana i w ogóle cały dom już świąteczny. Tu dziś taka pogoda że od rana ciemno i lampki się świecą cały dzień i jest bardzo miło.

reklama
:-:)-:)-(no ale 5 tydz to chyba za wczesnie na krwawienie i ten lek co ? a teraz mi pisze,ze juz wiecej jej leci zjadla ze 4 nospy i boli brzuch jak cholera ...i juz leci brunatna krew o :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry