reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Kroptusia nie martw się!!! Będzie wszystko ok. Też mam CMV IgG DODATNIE ,to znaczy ,że kiedyś podobnie jak Ty i 80% polaków przechodziłam tego wirusa. Ważne jest badanie IgM . Na pewno będziesz miała ujemne .Ja po prostu nie musiałam się martwić , zrobiłam od razu Igg i IgM. Głowa do góry . Pozdrawiam . I nie zamartwiaj się na zapas:-)

reklama
Dzieki louise Jestes pierwsza osoba ktora tutaj to miala i bylo ok i ta statystyka tez pociesza, a powiedz mi jak wyjdzie ujemne to znaczy ze sie mialo ale moze z powrotem nawrocic czy juz poprostu nie ma sie czym martwic??Ogolnie juz sie czuje lepiej, zrobilam przedwczoraj badanie i poczekam na wyniki wierze ze wyjda ok, poki co staram sie o tym nie myslec

Jeśli wyjdzie ujemne to znaczy,że masz przeciwciała na tego wirusa i nie ma się co martwić.
Z tego co przeczytałam badania zlecił Ci gin. na NFZ . Moja koleżanka też jest w ciąży i leczy się państwowo , lekarz dał jej tylko skierowanie na badania na tokso , mocz i morfologię . Może dlatego te statystyki tak wychodzą. Pozdrawiam

Jeśli wyjdzie ujemne to znaczy,że masz przeciwciała na tego wirusa i nie ma się co martwić.
Z tego co przeczytałam badania zlecił Ci gin. na NFZ . Moja koleżanka też jest w ciąży i leczy się państwowo , lekarz dał jej tylko skierowanie na badania na tokso , mocz i morfologię . Może dlatego te statystyki tak wychodzą. Pozdrawiam

Chodze do prywatnego :) I mialam skierowanie na wszystkie podstawowe badania lacznie 12 na poczatku potem reszcze i pytalam czemu tylko na to ?? A co sie okazalo baby durne w laboratorium (gin powiedzial by tam nigdy nie robic) ominely ... szok i stad to zamieszanie :( nie wiedzialy co to za badanie toxo czy nie umialy doczytac "rozyczka"....juz tam nigdy nie pojde krowy jedne i przez nie moze te nerwy...negrinooo nie przecze wielkie niebieski oczy blondynka i do tego taka szachrajka ze juz kombinuje jakby tu zrobic by jej sie lepiej zylo a w przedszkolu ma narzyczonego...przychodze a tu taki buziaka daje no nie....

hey

narazie sie tylko witam, odezwac sie pozniej odezwe...
plamiłam całe 1,5 tyg, w związku z czym musiałam wrócic, bo we wtorek dla pewnosci umówiłam sie na usg... brzuch urósł, a mdłości okrrrrrropne....

buziam, bede później

ps. Kroptusia jak patrze na Twoją córkę, to chęci na córe nabieram... :rofl2:

hey

narazie sie tylko witam, odezwac sie pozniej odezwe...
plamiłam całe 1,5 tyg, w związku z czym musiałam wrócic, bo we wtorek dla pewnosci umówiłam sie na usg... brzuch urósł, a mdłości okrrrrrropne....

buziam, bede później

ps. Kroptusia jak patrze na Twoją córkę, to chęci na córe nabieram... :rofl2:

Hihihi ja czuje ze synek jem za czworo :) zero migren i mdlosci i przeczucie....ale kazdy mowi ze druga agentka kontrwywiadu rosnie...U mnie tez jako tako czekam na wyniki IgM bo IgG wyszlo pozytywnie i tez tysiac mysli :((( ale wierze ze to przechodzilam jak tysiac innych ludzi

ojej dziewczyny trzymam kciukasy mocno. Musi być dobrze.

Ja już jestem po USG genetycznym i wszystko gra i bucy. Wszystkie pomiary wzorowe i widziałam tego skaczącego bąbelka:-):-):-):-) w 4d
super mówię wam

reklama
ojej dziewczyny trzymam kciukasy mocno. Musi być dobrze.

Ja już jestem po USG genetycznym i wszystko gra i bucy. Wszystkie pomiary wzorowe i widziałam tego skaczącego bąbelka:-):-):-):-) w 4d
super mówię wam

Super, zazdroszcze....ja dopiero za tydzien dwa mam sie zglosic bo mi gin powiedziedzial ze 13-14 tydz

Do góry