Mojemu sie tez ulewa nie zawsze ale czasem sporo.Czasem sie moze po prostu za duzo najje ale od kiedy zmienilam mu mleko znacznie mniej widac to jest bardziej zageszczone. Jesli masz az takie znaczne problemy to idz do pediary teraz jest mnostwo srodkow na ulewanie (jak karmisz sztucznie to sa specjalne mleka a jak piersia to tez sa preparaty odpowiednie) ale mysle ze ulewanie to norma u dzieci oczywiscie bez przesady
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
to i chyba ja przeżyłam wieczorem wczoraj ten sławetny 6 tydzień - jak mały wstał ok. 18.00 to zasnął dopiero ok. 24.30...................... potem już nie było problemów, karmienie spanie itd...... teraz też ładnie śpi, ale pewnikiem ok. 15.00 bedzie pobudka .......
a zobaczymy jak dzisiaj minie wieczór .........
i podjęlam postanowienie od dnia dzisiejszego - zaczynam ćwiczyć na poprawe kondycji brzuszka, właśnie wysłałam M po hulahop, ttroszkę tak, troszke brzuszków i może jeszcze skakanka, i przestałam korzystac z windy, jak sama wychodze z domku, to może uda sie do stycznia wrócić do figurki trzymajcie kciuki ................ a w tygodniu skocze po wage, aby kontrolowac efekty ....
PS. któras pytała o powrót @, mi po pierwszej ciąży @ wróciła jak przestałam karmic piersia czyli po 10 miesiącach
a zobaczymy jak dzisiaj minie wieczór .........
i podjęlam postanowienie od dnia dzisiejszego - zaczynam ćwiczyć na poprawe kondycji brzuszka, właśnie wysłałam M po hulahop, ttroszkę tak, troszke brzuszków i może jeszcze skakanka, i przestałam korzystac z windy, jak sama wychodze z domku, to może uda sie do stycznia wrócić do figurki trzymajcie kciuki ................ a w tygodniu skocze po wage, aby kontrolowac efekty ....
PS. któras pytała o powrót @, mi po pierwszej ciąży @ wróciła jak przestałam karmic piersia czyli po 10 miesiącach
E
Elunia1609
Gość
i podjęlam postanowienie od dnia dzisiejszego - zaczynam ćwiczyć na poprawe kondycji brzuszka, właśnie wysłałam M po hulahop....
ja też mam takie postanowienie ehhe hulakop już posiadam ... ale nie wychodzi mi za bardzo kręcenie się w nim chyba wyrosłam ... pierwszy raz jak próbowałam to płakałam ze śmiechu :-):-)
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
A ja właśnie dzisiaj pożegnałam swoich rodziców. Przylecieli do mnie na tydzień...traz relaks i zaczynam walczyc z wagą. Ostatnio sobie folgowałam z jedzeniem i od dzisiaj mowie PAS
Trzymajcie kciuki za moje kilogramy!!!
Trzymajcie kciuki za moje kilogramy!!!