reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Indygo rozbroiłaś mnie z tym imbrykiem :-D:-D:-D
Ja nie piję żadnej herbatki ani nic takiego,bo ciągle zapominam,żeby sobie kupić. Moje dziecko od rana wariuje,jak nigdy. A ja już się śmiałam,że skoro seks tak pomaga przyspieszyć poród,to będę chodziła po ulicy jak jakaś psychiczna desperatka i zaczepiała każdego faceta "Przepraszam...nie chciałby się pan ze mną bzyknąć? Bo moje dziecko nie chce wyjść...":-D:-D No bo o ojcu dziecka nawet szkoda wspominać jak na dzień dzisiejszy...:no::no:
Kusiło mnie,żeby jednak dzisiaj na to ktg podjechać,ale naprawdę chyba poczekam do jutra; wiem,że to niby dopiero 3 dzień po terminie,ale ja taaaka niecierpliwa jestem i jeszcze dobija mnie fakt,że absolutnie nic się nie dzieje. A nawet jeśli,to zaraz przestaje...:dry: Plus dodatkowo jeszcze telefony "Jeszcze nie urodziłaś??". Nie, kur...mać,jeszcze nie urodziłam!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
A taka bojowa jestem,bo na przystanku jakaś stara krowa się do mnie przyczepiła,bo mi troszeczkę brzuch wystawał spod bluzki,no i się zaczęło,że to pnieprzyzwoite,że nie wypada,że jak ja wyglądam,że ona jak była w ciąży...Obok nej siedziała inna pani i zaczęła ją opieprzać,żeby dała mi spokój,że to moja sprawa,że według niej nie ma w tym nic nieprzyzwoitego i że takie komentarze,to w domu do rodziny,a nie stresować biedną dziewczynę.:-D:-D Podziękowałam,a do atakującej pani kulturalnie powiedziałam,że to jak się ubieram jest wyłącznie moją sprawą,że wszystko jest zakryte,więc niech się odczepi,a w ogóle to nie wiem dlaczego jej się tłumaczę...No i był spokój.:-):-)

reklama
Makta gratulacje raz jeszcze !!!

Tylko sie kolezanko troche pospieszylas wiesz... nie ladnie tak wpychac sie bez kolejki!!! :-D:-D:-D:rofl2:

Jak już mnie złapali w tym szpitalu to wszystko poszło tak szybko, że mało co pamietam...i wiem tylko jedno NIGDY WICEJ EPIDURALU!! Nie doć ze na mnie nie podzialal to teraz leze z bolem glowy w lozku i sie nie moge ruszac. Cos za coś...urodzilam ekspresowo i bez zadnych komplikacji wiec teraz dostalam po tylku.

No kolezanka mi ostatnio napisala,ze ten epidrual na nia nie dosc ze nie podzialal, czula bole, to jeszzce ja sparalizowalo i nie mogla sie ruszac na drugi dzien...

:baffled:

No dzięki łaskawa;-)...czekam na pozytywna odpowiedź:rofl2::rofl2::rofl2:
no dokladnie...ten epidural to po prostu koszmar. Mnie nie sparalizowało ale takich bóli głowy nigdy nie miałam i nikomu nie życzę. Dzisiaj jest mi lepiej...jeśli nie muszę jutro wrócic na ten zastrzyk z krwii. Ale mam nadzieję, że bedzie mi lepiej i w końcu sie podniosę z łóżka.
Marzę o tym...:tak::tak:

Oli znam wiele osób spod znaku panny,m.in. mój mąż,czy szwagier.To bardzo uczynne osoby,zawsze mozna na nich polegać,są bardzo pracowici,jedynie czego mozna by się było przyczepić to niepunktualność.
Makta ja tez chciałam jeszcze raz pogratulować i zaznaczyć,że chyba byłaś za mną:-(

reklama
Makta-jeszcze raz serdecznie gratuluję!Wryłaś sie w kolejkę koleżanko;-)nie ma co...a 2 dni przed moim terminem miałaś rodzić...
Oli-spod znaku panny osoby które znam raczej bardzo obowiązkowi i spokojni-poza 2 wyjątkami istnych świrów ale panny takie są że jeśli już zejdą na złą stronę to maxymalnie.
Coraz bliżej jednak do znaku wagi -a to by mi bardzo odpowiadało bo dopełnienie trygonu w domku:)Ja wodnik,małż blizniak-czyli pełne porozumienie:-)
Ja zaczęłam 38 tydzień i wcale nie czuje sie bardziej gruba czy ociężała niż 2 -3 tyg.temu.Oczywiście przepowiadające nadal dają w kość ale można sie przyzwyczaić...
A herbatka 3x dziennie ,ostatnio już nawet nie parzę tylko gotuję 10 min na małym gazie zeby wywar mocniejszy był.Wiesiołek dowcipnie na noc :)zobaczymy czy podziała...

Do góry