reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Renifer widze że zmieniłaś swoje suwaczki:tak:jeśli chodzi o ten ostatni to waga u mnie prawie taka sama 80,5;-)tylko że ja chciałabym zrzucic po porodzie tak do 63 czy 60:tak::tak::tak:
A ja teraz odpoczywam wczoraj było małe malowanko łazienki to dzisiaj przejechalam podłogi na czworaka:-D:-Dmoże coś sie ruszy a tak chciałam dzisiaj urodzić był by 14.09.09 a starszy syn 14.06.06 ale chyba nici:-(
Moja mama poszła po syna do przedszkola i na zakupy wiec sie chwile polenie papap

Wiec która nastepna rodzi????jakiś mały zastój ale zaraz pewnie bedzie z 5 dzieci w jeden dzień przyjdzie na świat

Dooda wlasnie ostatnio sie zastanawialam nad znakiem zodiaku syneczka-panna-nie znam zadnego pana spod tego znaku-moze podpowiesz mi jakie to sa osoby???:confused::tak:;-)

_oli_ ja Ci powiem! Ja mam szwagra spod znaku panny... Hyhy siostra mnie zabije,ale spx... Wiec tak... jest najmadrzejszy ze wszystkich i chocby nie wiem co ma zawsze racje !! No chyba... ze moja siostra mowi,ze trawa jest czerwona.. to przyzna jej racje... a mi by wmowil,ze ma kropki! i jest w kratki! Jest spokojny, inteligentny, z osoba ktora kocha nie da sie poklocic... (moja sis czasami wychodzila z sibie! ) ale z reszta czyli ze mna hyhy to normalnie... :-D:-D

A tak w skrocie... spokjny, madry , inteligentny..chyba opiekunczy.. baaardzo fajny facet z jedna wada... zawsze musi miec racje! :baffled:

A tak w skrocie... spokjny, madry , inteligentny..chyba opiekunczy.. baaardzo fajny facet z jedna wada... zawsze musi miec racje! :baffled:
Ehh... :-p Nie jest tak źle z tymi męskimi Pannami... Ja mam brata spod tego znaku, więc dołoże swoje "trzy grosze" :-)
Baaardzo opiekuńczy, nieśmiały, mądry typ faceta. Choć ma swoje wady: wolałby, żeby wszystko zrobiło się samo i rzeczywiście lubi postawić kropkę nad "i" :happy: :confused:

Witam dziewczynki :-) melduję się że jestem nadal w dwupaku ... moje 'odchodzące wody' okazały się fałszywym alarmem ale zostałam kilka dni na obserwacji w szpitalu ... mój skarb miał mierzone tętno 3 razy dziennie, a ja byłam podpinana pod KTG każdego dnia ... okazało się, że nie zabardzo mu się spieszy wychodzić i możliwe że będzie po terminie ... narazie waży 3900, więc do porodu podejrzewam, że przekroczy 4000 :baffled:

Karotka ja też nie mam ciuchów a nowych już nie opłaca się kupować, naciągam więc elestyczne bluzki na siebie i wyglądam jak imbryk do herbaty.
Dooda też chciałam mieć dzidzię spod Panny bo Wagi to niezłe kokietki i modnisie - w wieku dorastania będzie trochę przechlapane no ale trudno - za to mają dużo wdzięku i uroku. A rodzić jeszcze nie chcę bo jestem chora.
Princi odnośnie porodu ja też nie wierzyłam że ta gehenna się skończy i jak już się skończyła to byłam tak wymęczona że az obojętna na wszystko.
Oli faceci spod Panny są z reguły bardzo uporządkowani, wszystko kładą na swoim miejscu, krytykują innych i nie wierzą w siebie, maja b. duże wymagania co do płci przeciwnej i ciężko im zdecydować się na małżeństwo, są b. inteligentni, niezdecydowani i niestety drobiazgowi.
A ja nadal chora - niech dzidzia jeszcze trochę poczeka z wyjściem :tak:

reklama
Do góry