reklama
filantropek76
Fanka BB :)
liiiviiiia - moze załozymy klub antywiciogniazdówek?;-) bo mnie meczy czytanie o sprzataniowe aktywnosci dziewczat oooooo nawet mam zadyszke;-);-)
anek ja jestem prezentem urodzinowym dla mojego ojca mamy urodziny 7 wrzesnia i celuje by sobie i jemu zrobic kolejny prezent - nomen-omen URODZINOWY tato nie nic przeciwko wnuczce w prezencie a ja marze o córeczce wiec czekam na 7 z rodzeniem;-)
anek ja jestem prezentem urodzinowym dla mojego ojca mamy urodziny 7 wrzesnia i celuje by sobie i jemu zrobic kolejny prezent - nomen-omen URODZINOWY tato nie nic przeciwko wnuczce w prezencie a ja marze o córeczce wiec czekam na 7 z rodzeniem;-)
Wszystkie już macie jakieś objawy... choć cień nadziei że urodzicie przed terminem... a u mnie zupełne NIC.
Ani skurczy, ani bóli, ani czopu... rany a jak tak bym już chciała urodzić bo nie mogę już chodzić przez te spuchnięte nogi i sprzątać czy prasować też nie mogę bo prawa ręka przez ucisk macicy totalnie nie sprawna.
Ani skurczy, ani bóli, ani czopu... rany a jak tak bym już chciała urodzić bo nie mogę już chodzić przez te spuchnięte nogi i sprzątać czy prasować też nie mogę bo prawa ręka przez ucisk macicy totalnie nie sprawna.
Ja juz stracilam nadzieje ze urodze przed terminem ... bo tez sie nic u mnie specjalnego nie dzieje ... dzis mi twardnial brzuch ale dlugo to nie trwalo ... no i to klucie mam gdzies tam w pochwie to pewnei cos z szyjka sie dzieje ...
Ale mnie przed chwila bol zlapal ale to chyba nie skurcz ... bo to tak pod brzuchem gdzies az mnie strach oblecial ... a teraz takie czuje napiecie w kosciach miednicy
czasami tak mnie cos zaboli jak sie lekko zegne do przodu i takie czuje pelne podbrzusze normalnie jakbym czula glowke juz gdzies pod brzuchem ktora nie daje mi sie schylic czy nawet siasc prosto
czasami tak mnie cos zaboli jak sie lekko zegne do przodu i takie czuje pelne podbrzusze normalnie jakbym czula glowke juz gdzies pod brzuchem ktora nie daje mi sie schylic czy nawet siasc prosto
Anek29
Jogobelka, liiviia - jeszcze macie ok 2 tygodni do terminu a ja 6 dni i jak narazie jeden wieczor mialam takie dziwne skurcze i klocia, a tak poza tym tylko stawianie sie brzuszka, czop wydaje mi sie ze sie strzepi ale nie jestem pewna na 100% i tak sobie czekam...na 3 wrzesnia. Balam sie ze nie zdaze z przygotowaniami, bo dopiero trzy tygodnie temu zaczelam kompletowac ubranka itd Ale widze ze moja dzidzia grzecznie czeka az mama bedzie gotowa-juz nawet szlafrok mam!!! Dzis zamowilam posciel do lozeczka-moze nawet zdazy przyjsc....
filantropek-masz duze szanse na 7 wrzesnia-trzymam kciukasy
filantropek-masz duze szanse na 7 wrzesnia-trzymam kciukasy
Kamila1
jestem nie mogę spać!!
i co tu robić chyba mi nic innego nie pozostało jak tylko poczytać zaległości.
Co do czopa to ja nawet nie wypatruję bo przed pierwszym porodem mi nie odszedł albo nawet o tym nie wiem, dlatego teraz też myślę że nie zauważę.
i co tu robić chyba mi nic innego nie pozostało jak tylko poczytać zaległości.
Co do czopa to ja nawet nie wypatruję bo przed pierwszym porodem mi nie odszedł albo nawet o tym nie wiem, dlatego teraz też myślę że nie zauważę.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Ja juz stracilam nadzieje ze urodze przed terminem ... bo tez sie nic u mnie specjalnego nie dzieje ... dzis mi twardnial brzuch ale dlugo to nie trwalo ... no i to klucie mam gdzies tam w pochwie to pewnei cos z szyjka sie dzieje ...
oooo ale masz jeszcze 14 dni tyle rzeczy sie może wydarzyć
Ja też myślę że nie urodzę przed terminem ktory:-):-):-) wg OM czyli wg lekarzy jutro
Z kalendarzy wychodził mi 01.09 więc może wtorek??
hmm
reklama
Witam Kochane, nadal w dwupaku
Wczoraj byłam na ktg, oczekałam sie ze 2 godzinki, dzidziuś ma sie ok, dosć wysokie ma tętno, czynności skurczowej brak, dlatego zbadał mnie ejszcze jeden lekarz i wysłali do domu (widać nie ma takiego problemu z meijscami jak gadają, bo w razie co miał mi gin zaklepać).
Dziś dalej się chyba strzępi czop, ale jakoś już mniej.
Zmykam na śniadanko.
Miłego weekendu.
Wczoraj byłam na ktg, oczekałam sie ze 2 godzinki, dzidziuś ma sie ok, dosć wysokie ma tętno, czynności skurczowej brak, dlatego zbadał mnie ejszcze jeden lekarz i wysłali do domu (widać nie ma takiego problemu z meijscami jak gadają, bo w razie co miał mi gin zaklepać).
Dziś dalej się chyba strzępi czop, ale jakoś już mniej.
Zmykam na śniadanko.
Miłego weekendu.